Waar kan ik heen

Kan niet naar Nieuw Zeeland

Kan niet naar de Kiwi’s daar zijn ze zo streng

Waar kan ik heen

Kan niet naar down under 

niet naar de Ozzie’s 

Want daar doen ze zo eng

Ik wil niet wonen in Wenen

Wenen is huilen, dat zit het niet snor

En wat Nederland betreft daar heb je geen enkel recht

 

Waar kan ik heen

Ik wil niet naar Californië

Niet San FranSicko,  daar is alles ruk

Waar kan ik heen

Ik kan niet naar China

Ik wil niet naar China, teveel sociale druk

Ik wil niet naar the Promised Land

Want daar spuiten ze je plat

En de DPRK, dat vertel je niet meer na

 

Zitten er hersenen in Hugo?

Kun je dansen met Janssen? 

Is er een plaats tussen de idioten waar ik heen kan gaan

Zitten er hersenen in Hugo?

Kun je dansen met Janssen? 

Is er een plaats tussen de idioten waar ik heen kan gaan

 

Waar kan ik heen

Kan niet meer uit eten, mag niet meer sporten, of naar de kroeg

Waar kan ik heen

Ik kan niet meer skien,  ik mag niet meer leven, wanneer is het genoeg?

Ik wil niet wonen op Groenland want Groenland dat is me te koud

En ik wil weg uit Nederland want hier gaat het helemaal fout

 

Zitten er hersenen in Hugo?

Kun je dansen met Janssen? 

Is er een plaats tussen de idioten waar ik heen kan gaan

Zitten er hersenen in Hugo?

Kun je dansen met Janssen? 

Is er een plaats tussen de idioten waar ik heen kan gaan

 

Ik denk nu aan het hiernamaals

Je integriteit wordt niet verkracht

Ik twijfel nu over het hiernamaals

Daar slaapt iedereen zo zacht

Vaccin bracht mij in dubio

Maar ik nam geen enkel risico

Ik heb getwijfeld over Suicide

Vaccin bracht mij in dubio

Maar ik nam geen enkel risico

Ik heb getwijfeld over Suicide

Suicide, Suicide, Suicide, SUI-CI-DE

 

Voor de jongeren onder ons.

Hijseenberg, December 2021

13 REACTIES

 1. Prachtig!

  Over het slot: er waren ook Nederlanders die zelfmoord pleegden toen Hitler ons land binnenviel. Hadden ze dat ook gedaan als ze de afloop wisten? Dat deze bezetting een zure appel is die vijf jaar zou duren?

  Wat zegt dat over onze situatie? Is deze QR-gekte eeuwigdurend? Of haalt de economische werkelijkheid ons in? Als iedereen in de rij staat voor de gaarkeuken of met een spreekwoordelijke kruiwagen vol bankbiljetten een brood moet kopen, wie gaat dan nog handhaven op zoiets irrelevants als QR-codes? Oom agent heeft wel wat anders te doen. De parallelle economie zal floreren. We zullen dan weer vrijheid proeven, misschien wel bewuster dan voorheen.

  Helpend hierbij is dat je je niet druk hoeft te maken over primaire behoeftes als eten en onderdak. Zorg dan nu voor een moestuin, houtkachel en een netwerk van gelijkgestemden die elkaar helpen. Je bent niet alleen, initiatieven schieten als paddenstoelen uit de grond.

  • Uiteindelijk keert de wal het schip zou je zeggen. Ik verwacht alleen niet dat er nu geallieerden zijn die ons komen bevrijden. Gekte is wereldwijd.

 2. Zal je vermelden dat mijn opa jaren daarvoor 1940 de oorlog zag aankomen, de angst sloeg hem om het hart.
  Nog voor het uitbreken was hij al begraven!
  Zijn zoon was niet van plan verzetters, zijn zwagers, te verraden, opgesloten hebben ze hem toch vrijgelaten om voor zijn kroost te te laten zorgen!

 3. Een stipje op de horizon, een baken van hoop. Dat heeft iedereen nodig. Voor mij is dat mijn gezin en mijn vrienden, deels zelfvoorzienend zijn en bezig met een NAP-commune in Nederland. Verder niet teveel het nieuws kijken

 4. Video – een gezin wil niets met de moderne maatschappij te maken hebben en gaat op een bergtop in Idaho wonen. Ze hebben wat contacten met extreme organisaties.

  Randy, de vader van het gezin, raakt bevriend met een infiltrant. Deze infiltrant vraagt hem of hij een geweer af kan zagen. Randy denkt er niet over na en doet het. Vervolgens wil de overheid dit als drukmiddel gebruiken op Randy, het afzagen van een geweer is strafbaar. Dan gaat het heel erg mis, de overheid richt een bloedbad aan.

  https://www.bitchute.com/video/hOMlAoHAJ68/

  De video zit vol informatie hoe de overheid te werk gaat.

 5. There are no vaccine mandates or passports in El Salvador, no mask mandates, no testing requirements to enter the country.

  https://twitter.com/nayibbukele/status/1466527805152370692

  Zou niet mijn eerste keuze zijn maar is wel een antwoord op de vraag: waar kan ik heen? Overigens verandert er steeds van alles.

  Verder: niet iedereen heeft een goed gevulde knip, en eventueel het geld om zich met een gecharterde jet te laten vliegen.

 6. Je hoeft geen eigenaar te zijn van een privé-jet om je te laten vervoeren. Een privé-jet charter je net zoals je een taxi chartert. De privé-jet komt in beeld als reguliere luchtvaartmaatschappijen niet langer toegankelijk zijn vanwege wat voor een reden dan ook, en als vervoer per auto of boot niet mogelijk is omdat de landsgrens (over land) is gesloten.

  De regels voor een privé-jet zijn anders dan die van een reguliere luchtvaartmaatschappij. Wel dient rekening gehouden te worden met beperkte beschikbaarheid vanwege drukte en bijgevolg wachttijden.

  We praten over een prijskaartje van enkele tienduizenden euro’s. Hoe verder je vliegt hoe duurder het wordt. Vlieg je met meerdere personen dan valt de vluchtprijs per persoon heel erg mee.

 7. “Zitten er hersenen in Hugo?”

  Ik zag hem bijna staan
  In zijn oliebollenkraam
  Drie bollen halen
  Vier stuks betalen
  Da’s mooi een echte baan

 8. Dit is een periode waar men zijn eigen waarde zal vinden. Geef je toe of wil je je principes handhaven?
  Hoe dan ook, het is iets van voorbijgaande aard. Niet van vandaag op morgen, het zal wel een paar jaar duren. Maar we zien nu al dat gezonde mensen links en rechts omvallen aan hartfalen, zelfs onder (top)sporters. Nu wordt in alle gauwigheid ‘omicron’ gebruikt om de paniek te blijven verspreiden, want die zou nu heel toevallig dezelfde symptomen hebben als de ingespoten rotzooi.
  Zelf heb ik het geluk dat ik de VS woon. Hier gaat die verplichting er gewoon niet komen omdat er te veel mensen zijn die nog steeds standvastig zijn en flink bewapend zijn. Mocht het zover komen dan kunnen ze de naald in mijn koude, dode arm spuiten. En dan zullen er nog heel wat anderen dood zijn voordat het zover is.
  Zelf ben ik ook toen ik in Nederland woonde al een ‘prepper’ geweest, nu idem. Ik bereid me voor op een periode van 3-5 jaar ellende, waarin ik zoveel mogelijk zelfvoorzienend wil zijn. In die tijd verwacht ik dat er nog heel veel doden zullen vallen door de gifprikken, maar naar mate dat aantal toeneemt zal het uiteindelijk gemakkelijker worden en zullen meer mensen verhaal gaan halen bij de elite en de pharmaceuten.

Comments are closed.