Een jonge vrouw, benijd door al haar vriendinnen, heeft het feest van haar leven met een hooggeplaatst persoon, die in het licht van de schijnwerpers staat.

Twintig jaar later komt zij op een idee.

Een vriendin vertelt haar:

01.

Dat zij twintig jaar geleden enkele maanden te jong was

om te mogen beslissen wat zij deed.

02.

Dat dit iets jong zijn in heel veel geld om te zetten valt.

Het bovenstaande is al vaak gebeurd en is nog steeds een van de recepten uit het boek ”Hoe word ik snel rijk?”

Een en ander heeft minder te maken met het zoeken van recht dan met het hanteren van een door de overheid gefaciliteerde mogelijkheid om snel binnen te lopen.

Hugo van Reijen

40 REACTIES

  • Je kunt wachten op de eerste rechtszaak waarin een OnlyFans-mevrouw haar betalende ‘fans’ aanklaagt wegens misbruik of wat dan ook.

 1. Gaat over dames die zich hogerop willen neuken door met een bekend iemand mee te gaan.
  En daar 20 jaar spijt van krijgen omdat het allemaal mislukt is.
  En dan wraak willen nemen op degene met die bekende kop door geld te gaan eisen omdat ze plots zich herinneren dat ze eigenlijk nog best wel jong waren toen.
  Dus je wint het dan altijd vanwege je leeftijd van toen.
  Andrew uit Engeland is nu aan de beurt op dit moment.

 2. Bijna 18 is in de VS een kind, en ben je een zware misdadiger vanwege wat dan ook. Op een feestje van Berlusconi was een Marokkaans model aanwezig, ze was nog net geen 18. Er was een relletje over in de media, maar dat liep uit op niets. In Europa wordt anders met minderjarigheid omgegaan dan in de VS.

  De makkelijkste manier om ellende met vrouwen te voorkomen: ga ze zoveel mogelijk uit de weg. Zet eventueel een hek om je woning en laat ze NOOIT binnen. Plaats bewakingscamera’s die alles opnemen en opslaan – dit bewijs heb je nodig om jezelf vrij te pleiten – bel direct 112 als een vrouw over je hek heen komt of schaf bijtgrage waakhonden aan.

  De ellende met vrouwen die zich partner wanen is meestal veel groter dan de ellende met zussen, dochters, etc. Vele jaren later kan ze opeens aankomen met allerlei verwijten, beschuldigingen en claims – dat doen alle vrouwen, inclusief zussen, dochters, etc.

  Dagobert Duck gaat alleen met zijn neef Donald en zijn drie neefjes om. Geen vrouwen, en dat is niet voor niks.

 3. nayakosadashi2020,
  Ik zou als ouder zorgen dat mijn kind de nodige aandacht en bescherming kreeg en voorkomen dat ze niet met een miljonair aan het rommelen ging.
  Het is een gegeven dat kinderen die thuis te weinig aandacht/liefde krijgen grote kans lopen om in handen te vallen van loverboys of rijke gasten.

  • Sommige ouders werken full time, om de huur van 5600 per maand te betalen. Hoe komt het, dat die huur zo hoog is? Ratio schreef daar ooit over. Het zou te maken hebben met een verneukte woningmarkt. Ik weet niet of hij gelijk heeft, ik ben geen econoom.

   Sommige ouders werken full time, om de huur van 5600 per maand te betalen. En hey, misschien hebben ze dan geen tijd om achter hun kinderen aan te zitten? En hey, misschien vallen die kinderen dan in verkeerde handen? Zou dat kunnen? Of is dit een ‘extreem linkse’ observatie?

   Als een pedo aan mijn kind zou komen, zou ik die pedo létterlijk dood maken (ik maak geen grap). En dan zou ik het niet erg vinden om daarvoor de gevangenis in te gaan.

   Play stupid games, win stupid prices.

   • nayakosadashi2020
    Als je een huur van 5600 per maand moet ophoesten en daarom full time aan de bak moet. dat moet je niet aan kinderen beginnen.
    Kinderen op de wereld zetten brengt verantwoordelijkheid met zich mee.
    Keuzes maken is vandaag de dag een zoekgeraakte levenshouding.
    Het is geen ‘huisje,boompje,beestje’ meer.
    Het is een vrijstaande woning met dubbele garage,
    2 Audi’s op de oprijlaan,
    Huishoudster en gratis kinderopvang,
    En een tuinman zou ook handig zijn.
    Wellicht is e.e.a. aftrekbaar….

   • Misschien had je al kinderen gekregen, in tijden dat Nederland nog niet naar de tyfus was? In tijden dat je wel nog een woning kon vinden etc?

 4. De overheid heeft vrouwen vrouwen ‘zelfstandig’ gemaakt. Er hangt alleen wel een prijskaartje aan, dat de overheid zelf niet meer kan betalen. Daarom is de overheid dringend op zoek naar manieren om mensen die geld hebben aansprakelijk te stellen, zodat ze zelf het prijskaartje niet meer hoeven te betalen.

  Samen op de foto? Relatie! En betalen!

  M/V kan ook omgedraaid worden. Het is niet altijd de man die voor een vrouw moet betalen, onder geweldsdreiging van de overheid, maar andersom komt ook steeds vaker voor.

  In mijnoverheid.nl kun je zien wie de overheid als jouw partner heeft geregistreerd. Dat kun je niet wegklikken of afmelden. Denk dus na voordat je een relatie aangaat of iets wat daarop lijkt. Samen op een foto kan al genoeg zijn om je volledig te plunderen, want: relatie.

  In Tsjetsjenië is het al heel gewoon om een vrouw, zodra ze voor staatssteun aanklopt, af te zetten bij haar ex-man. Dat die man al een nieuwe vrouw heeft is niet hun probleem, dan heeft hij er nu twee.

  • De overheid heeft vrouwen zelfstandig gemaakt? The fuck…

   Volgens mij hebben ze dat zelf gedaan, door eindeloze agitatie. Een overheid kan je niet zelfstandig maken. Vrijheid word genomen, niet gegeven.

   Al je verhalen over ‘relaties’ en ‘vrouwen’, het komt allemaal vrij generaliserend over. Alsof alle mannen en vrouwen helemaal honderd procent hetzelfde zijn.

   • De overheid bemoeit zich met man-vrouw-relaties

    Valt wel mee, toch?

    De overheid/overheden zijn voornamelijk heel erg bezig met het pushen van het transgender/LHBTQ narratief. Je kinderen leren op school dat mannen en vrouwen niet bestaan en dat als je met poppen speelt als jongetje, dat je dan ASAP (as soon as possible) in transitie moet gaan, lees, onder het mes moet gaan, omdat je dan een meisjes bent.

  • ik proef een hoop onverwerkt leed bij jou als het over vrouwen gaat in sommige reacties hier van jou.
   Er zit jou duidelijk nog een hoop dwars.

   • Op de man/vrouw spelen, wat je hier doet. Het doet er niet toe allemaal, wat mij wel/niet dwars zit

   • De rijkste eend ter wereld, Dagobert Duck, heet in het Engels ‘Uncle Scrooge’. Het Scrooge complex is een niet-erkende post traumatische stoornis. Wel te behandelen, niet te genezen. ‘Genezing binnen één nacht’, zoals in de film, is niet realistisch.

    Er valt overigens uitstekend mee te leven, zie de rijke blije eend.

   • @ nayakosadashi2020 ,
    Dit was niet aan jou gericht.
    Anders stond het wel onder jou reactie vermeld.

   • Het gaat niet zozeer om mijn persoonlijke ervaringen maar meer om de maatschappij als geheel. De overheid bemoeit zich met man-vrouw-relaties, het gevolg op termijn is ontwrichting en depopulatie.

    Hollywood en social media hebben overigens ook enorme invloed en zijn uiterst destructief gebleken. Hollywood en social media kan en mag je negeren, de overheid legt haar wil met geweld op.

 5. In de VS klagen heel veel vrouwen dat ze geen fatsoenlijke man kunnen vinden, voor een vaste relatie. Er zijn wel heel veel mannen die ‘even iets willen’, namelijk seks, maar geen vaste relatie. Alles wordt bij elkaar gelogen, door mannen en vrouwen, en internet is daarvoor een uitstekende plaats.

  Anderzijds: als vrouwen een vaste relatie hebben gevonden zijn ze het snel beu, en plunderen hun man via de rechter en geweld(sdreiging) van de overheid. Zie Johnny Depp en Amber Heard, en vele, vele anderen. Als je weet dat een relatie waarschijnlijk zo gaat eindigen, dan begin je er toch niet aan?

  Drie categorieën:

  1. Mensen die niks hebben hebben ook niets te verliezen.
  2. Mensen die een paar ton hebben en de helft in moeten leveren.
  3. Mensen die tientallen miljoenen hebben en de helft in moeten leveren.

  De mensen in de tweede categorie worden het zwaarst geraakt.

  Zangeres Dana, bekend van ‘Cold, cold Christmas’, en multimiljonair, werd na vele decennia beschuldigd van misbruik: één van haar toenmalige vriendinnen zei misbruikt te zijn door de broer van Dana, en Dana ‘had daar al die tijd over gezwegen’. Daarom wilde die voormalige vriendin nu heel veel geld van Dana.

  • Ach Nico, je weet toch hoe het werkt.
   Iemand hoeft het maar in ze kop te halen om te beweren dat Nico iemand 30 jaar geleden iets aangedaan heeft of ergens toe heeft gedwongen.
   En Nico kan zich verantwoorden op het bureau zonder zich ergens bewust van te zijn.
   Het hoeft alleen maar bij iemand in ze kop te ontstaan en je bent de lul.
   Dat kan iedereen overkomen, zomaar, omdat iemand daar zin in heeft.
   Er zullen altijd sommige mensen hiertoe overgaan uit iets van wraak of onverwerkte woede.

 6. De overheid beschermt zogenaamd het zwakkere individu. Maar wat wordt bereikt is dat mensen meer individualiseren: werkgevers passen dondersgoed op met personeel, mensen die veel te verliezen hebben en zich dat niet kunnen veroorloven zien af van een relatie (en alles wat daarop lijkt, in de ogen van de overheid).

  Meer macht voor de overheid dus. Maar dat is nu zover doorgeschoten dat het systeem niet langer verder kan. Je kunt mensen één keer plunderen, daarna passen ze doorgaans beter op. Veel jongeren zien wat voorgaande generaties is overkomen en passen helemaal goed op.

  De ‘zwakkeren’ hebben zich laten gebruiken als useful idiots, zijn in zee gegaan met de overheid. Ze dachten in de overheid een betrouwbare partner gevonden te hebben.

 7. Keizer Augustus stelde wetten in tegen het celibaat, maar het was al te laat. Mannen die iets te bieden hadden zagen af van het huwelijk (voortplanting). Teveel gedoe, teveel gezeik. Je ziet dat nu weer gebeuren: potentieel kansrijke jongeren gaan liever iets anders doen dan voortplanten.

  Jort Kelder is ook zo’n voorbeeld. Had eerst met Georgina Verbaan, toen met Lauren Verster. Jort zegt nu 100% celibatair te zijn. Een logische beslissing.

  • Waardoor goede genen (iets van belang kunnen, overleven) uit de poel verdwijnen en de makke schapen genen (volgzaamheid en comformisme) steeds dominanter worden. Iets dergelijks is al gebeurd bij de volksverhuizing van Europa naar Amerika vroeger. Avontuurlijk ingestelde en vrijheidslievende mensen trokken (voor een groot deel) weg uit Europa.

 8. Een prins zou nooit seks hebben met een tienermeisje want hij is immer van adel. Het kan dus niet anders dan dat het tienermeisje probeert om de prins geld afhandig te maken.

  Persoonlijk denk ik dat iemand op een veel hogere positie dan Andrew het op de prins gemunt heeft. Het lijkt alsof niemand in de omgeving van Andrew hem tegen deze macht kan beschermen. Zelfs zijn mummy niet. Die arme Andrew. Moest al zijn titels inleveren. Wat zijn tienermeisjes toch machtig.

  • ‘Persoonlijk denk ik dat iemand op een veel hogere positie dan Andrew het op de prins gemunt heeft’.

   Jep. Niet alleen op prins Andrew maar op nog meer personen. Daarom denk ik dat Epstein met een soort Bilderberg club bezig was: machtige mensen samen brengen. Iemand wilde dat niet. De massa, opgestookt door de MSM, gaat helemaal mee met de beschuldiging van misbruik van de minderjarige Virginia – ze zien niets anders meer.

   Wie is de volgende die kapot moet? Bill Gates? Foto samen met een minderjarige + beschuldiging en massale media-aandacht? De massa kun je alles wijsmaken, zoveel is onderhand wel duidelijk.

   • Epstein maakte stiekem filmopnamen van zijn klanten. Direct bij de voordeur van het appartement van Epstein hing al een camera. Ook op zijn privé eiland maakte hij filmopnamen. Misschien denkt iemand dat zijn vriend Andrew daar meer van weet.

   • Misschien maakte de geheime diensten film- en geluidsopnamen bij de Epstein-club, dat is eigenlijk wel zeker. Informanten, infiltranten, spionage, enz.

    ‘Epstein maakte stiekem filmopnamen van zijn klanten’

    Een prins heeft echt geen Epstein nodig om een 17-jarige prostituee te betasten, als hij dat überhaupt wil. De personen die lid waren van de Epstein-club kwamen echt niet voor die meisjes, ook al wil de MSM mensen dat doen geloven.

   • Volgens de geruchten werkte Epstein inderdaad voor geheime diensten.

    Ik denk dat juist een prins een Epstein nodig heeft i.v.m. geheimhouding. Het gaat niet alleen om seks met kinderen. Het gaat hier ook om agressie en moord. Dat schijnt bij de elite hand in hand te gaan.

    Ik denk dat deze hele zaak van Epstein en ook Andrew om een lek gaat. Er zijn opnamen gelekt van een crime scene op het eiland van Epstein. Ze willen waarschijnlijk de onderste steen boven want wie praat moet hangen. Ik denk dat ze uitzoeken wie die foto’s heeft gelekt.

  • Een prins zou nooit seks hebben met een tienermeisje want hij is immer van adel.

   Wat?…..

   :__)

 9. Dat dit in de elite vd koningsrijken, Nwo en bankenwereld gebeurt is duidelijk genoeg, soms lopen ze tegen de lamp?

Comments are closed.