Leven is dodelijk! Uit onderzoek blijkt dat iedereen die geboren wordt sterft. De precieze relatie tussen geboorte en sterfte is nog niet bekend, maar dat er een verband is wordt intussen algemeen aangenomen. Er wordt zelfs gesproken van een wereldwijde epidemie.

Wetenschappers raden aan zo veel mogelijk te leven, de rijkdom van elk moment volledig te omarmen. Ga niet bij de pakken neerzitten. Gebruik de relatieve korte tijd tussen geboorte en dood om elkaar en vooral jezelf te vertellen hoe magisch je bent. Een onderzoeker van het wetenschappelijk bureau merkte op dat niet alleen hoeveel jaar in je leven van belang is, maar vooral hoeveel leven in je jaren.

Zo lang er nog geen medicijn gevonden is, wordt aangeraden om te dansen, huilen, liefhebben, boos te worden, je te vervelen, vrijen en lachen. Verder lezen op de site van Joris Vincken.

3 REACTIES

  1. De wetenschap raadt nu juist aan vooral bang te zijn, probeer je leven te rekken, maar geniet er vooral niet van. Veel te gevaarlijk!

  2. Leven is dodelijk, dat weet iedereen. Maar de grote vraag is of je rechtop wilt sterven of op je knieën wilt leven. Rechtop sterven schijnt toegang te geven tot het Walhalla.

    Vastbesloten om rechtop te sterven ging ik op zoek naar de vijand. Ik heb ze vol passie benaderd: ‘Bij de strijd horen offers, je kunt gewond raken, je kunt sterven. De offers worden aan twee zijden gebracht’. Bij de andere zijde trof ik geen enkele passie aan voor de strijd, ze wilden niet.

    Als het lot mij de kans toespeelt om het dodelijk vuur te trotseren ga ik dat zeker doen. Op je knieën leven is een schande voor God, dus dat gaan we niet doen.

Comments are closed.