De automatische wapens zijn gericht op zij die voor de vrijheid opkomen. De noodtoestand is uitgeroepen in Ottawa. Kijk en huiver. Is dit het gezicht van een democratie? Of is dit het gezicht van een dictatuur? Video zal wel van youtube worden verwijderd….

9 REACTIES

 1. Zo pakken ze dat hier ook aan als er weer een demonstratie is van vreedzame vrijheid strijders.
  Dan trommelen ze ook al agenten op om er op in te rammen.

 2. Het door protesterende truckers belegerde Ottawa heeft de noodtoestand uitgeroepen. In de binnenstad wordt na tien dagen nog altijd gedemonstreerd tegen coronamaatregelen. De burgemeester van de stad heeft het over „de meest serieuze crisis die onze stad ooit heeft gehad.” De politie gaat harder ingrijpen, en blokkeert brandstof en andere middelen die voor demonstranten bedoeld zijn.

  Sluipschutters
  De politie haalde ook brandstofvoorraden weg uit het kamp van de demonstranten. Volgens de Canadese televisie stonden er op dat moment sluipschutters op het dak van naastgelegen gebouwen. Demonstranten reageerden boos op de politieactie.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1457669688/politie-grijpt-harder-in-tegen-canadese-truckers-noodtoestand-om-protest-tegen-coronamaatregelen

 3. Het fabelkillervirus met de door overheden en politiek genomen dodelijke en met tirannieke, dodelijke dwang opgelegde, verlammende en slopende economische en maatschappelijke maatregelen daar omheen, de mensen zijn er klaar mee.

  Laten politiek en overheden het daar vooral niet over hebben en laat de politici en bestuurders, de smeergelden, hun bloedige handen maar blijven wassen in onschuld, alsof mensen het niet zien. Dat er verzet en protest is, heren, dames en onzijdigen, is alleen maar jullie schuld. Het zijn jullie fouten, het zijn jullie leugens en illegale praktijken met dwang en geweld die hebben geleid tot heftig verzet.

  Als jullie beesten niets hadden ondernomen tegen vrijheden en zelfbeschikking, ook in vorige ‘afleveringen’ in landen waar zogenaamd democratie gebracht moest worden, en nu om een zogenaamd en nooit bestaand killervirus te bestrijden, dan was er vrede en geen mondiale oorlog of opstand.

  Heren, dames, onzijdige bestuurders (incl. koningshuizen) met de grote liegende en dreigende schuimbekken, jullie hebben van deze planeet een slachtveld gemaakt en nu willen jullie daarvan anderen, die het niet langer pikken, de schuld geven en deze mensen met jullie (buitenlandse) huurslegers afmaken en de kop inrammen of zelfs met wapens kapot schieten (Rotterdam)??….Wie zijn jullie stuiverpooiers en monsters, jullie WEF nazi terroristen en acteurs die menen het recht te hebben ons te vernietigen met gifspuiten, lockdowns, knuppels, honden, waterkanonnen, met stoere kapo lutsers in uniform en wapens….Wie zijn jullie illegaal en ongekozen schuim der aarde? Jullie die mensen tot afval degraderen, maar het zelf zijn. De dag komt, dan zijn ook jullie puppets overbodig en zullen worden gedumpt door jullie meesters. De grote dag waar jullie met geweld tegen verzetten en proberen uit te stellen. Die dag komt toch.

  *** at your service, uit spambak gehaald, Ratio ***

  • Juiste diagnose ..en zo is het, recht uit het hart in het gezicht. Ik heb afscheid genomen van die valse beschaving, eigenlijk al langer geleden maar het heeft nu zijn vorm gekregen. Ik ben een vlieger aan het touw in de lucht en scheer van links naar rechts van hoog tot laag en bezie de onderwezen tucht. Op de grond sta ik met het vliegertouw in de handen tot bloedens toe te sturen.

   Het zijn, waren en zullen altijd terroristen zijn als de Wef die de mensen verleiden naar doodsangst en uiteindelijk moord. Al duizenden jaren.

   • Klopt, en al die naaikraansjes die de avond 4 daagse opnieuw uitgevonden hebben, hebben geen flauw benul.
    Knuffelen heeft door de geschiedenis heen nog nooit voor vrijheid gezorgd.
    De criminelen schuwen ene geen optie om anderen tot slaaf te maken, en de schapen komen niet verder na 2 jaar dan alleen knuffelen met de wapenstok elk weekend. Blijf maar lekker verder pitten, dit gaat de oorlog winnen,*kuch*

  • Stuur maar op naar iedereen in de 2de kamer en 1 naar willem de overbodige.
   De kans dat zij het hier lezen is zo goed als uitgesloten.
   Misschien reageert er nog eentje, alhoewel de kans zeer klein is.
   Dat fatsoen hebben ze namelijk niet en om iemand te woord te staan.
   En aan ons is dit bericht/ reactie duidelijk niet gericht.

 4. Stuurde een reactie maar verdween in het niets? Het deletemonster is terug?

 5. De hele aandacht en belangstelling voor alle corona protesten en alle vrijheid strijders is hier wel een beetje verdwenen geloof ik.
  Dan hoef je ook niet meer met dit soort berichten aan te komen.
  Het boeit er nog maar een enkeling. Ze zijn hier helemaal corona murw geslagen.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/02/demonstratie-rotterdam-duizenden-mensen-aanwezig-bij-coronaprotest-ondanks-regen/

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/02/vaccinatieplicht-oostenrijk-krijgt-groen-licht-vanaf-15-maart-kunnen-ongevaccineerden-hoge-boetes-krijgen/

 6. Democratie of Dictatuur. Potato, potato.

  Volk mag elke 4 jaar stemmen op heerser A of B. Optie ‘ geen heerser’ wordt niet gegeven.

  Heerser gaat helemaal los op de bevolking en meesten pikken het nog ook want ‘ democratisch mandaat’. Ook al stond dictatuur niet in het verkiezingsprogram. Dat is het mooie van politiek, men doet beloftes die niet afdwingbaar zijn door de naive kiezer, die er elke keer weer in trapt en zich voorneemt op volgende keer nog harder te stemmen op de andere kandidaat. Die vervolgens hetzelfde doet. Rinse and repeat. Gefeliciteerd met je democratie. Maar we hebben toch grondrechten? Haha, daar vegen de heersers hun bips mee. Die hebben ze kundig kaltgestellt. Art 120 grondwet die is gelardeerd met uitzonderingen a la ‘ tenzij de wet anders bepaalt’. En de wet is geregeld bij een meerderheid in de 2e slaapkamer, die door de kadaverdiscipline van de fracties alles doet wat de regering wil. Net als de rechters, zie het stuitende echec rondom de corona trials. Trias politica, ook zo’n sprookje wat je op de staatsscholen leert. En de Nederlander snurkte voort.

Comments are closed.