90% van het Amerikaanse import gas (LNG) is schaliegas. Je weet wel dat gas dat in Nederland vanwege milieuredenen niet geproduceerd mag worden.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

5 REACTIES

  1. Volgens een nieuws-artikel dat ik ergens las, was het niet zo erg dat Rusland stopt met leveren van aardgas. Want wij kunnen het verlies opvangen met wind- en zonne-energie en andere ‘duurzame’ energiebronnen. Import van ander gas dus niet nodig.

    Niveautje bijna zo zwakzinnig als Rob Jetten. De topper die niet inziet hoe atoomenergie de batterij van zijn dildo kan opladen. Dat gaat een fijne winter worden als het in oktober koud en donker wordt.

    • “Volgens een nieuws-artikel dat ik ergens las, was het niet zo erg dat Rusland stopt met leveren van aardgas. Want wij kunnen het verlies opvangen met wind- en zonne-energie en andere ‘duurzame’ energiebronnen. Import van ander gas dus niet nodig”.
      De doorsnee burger gelooft dat vast wel. Dat zegt ook wat.

  2. Wat ze ook doen, ik schakel altijd veel sneller dan de overheid.

Comments are closed.