12 REACTIES

 1. Ik had zo iets al eerder gelezen.

  De United Nations Organisation (UNO) is een particuliere onderneming, opgericht tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Rothschilds, Vichy Frankrijk en de Swissindo Bank in Geneve. Landen zijn dan ook geen lid, noch aandeelhouder, maar slechts filialen.

  Gezien het falen van de zogenaamde pandemie van de afgelopen 2 jaar, is besloten de wetgevende en uitvoerende macht volledig in handen te leggen van de gezondheidsafdeling van het bedrijf UNO, de World Health Organisation. Over nationale regeringen heen worden grondwetten buiten werking gesteld als een verlepte communist uit Ethiopië daar de opdracht voor krijgt.
  De wereld als Eldorado voor financieel terroristen, communisten en fascisten.

  Als de STAAT DER NEDERLANDEN de handtekening onder het “Pandemie Verdrag” zet, moet de bevolking begrijpen dat deze terreurmaatregel het doodvonnis van de STAAT is. Een kamikaze actie. Een ten dode opgeschreven STAAT kunnen we gevoeglijk negeren.

  Een bevolking die de “regering” gaat vragen om clementie of betere voorwaarden, heeft het niet begrepen en heeft al gecapituleerd.
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/05/14/de-who-onder-leiding-van-een-verlepte-communist-is-de-nieuwe-wereldregering-u-is-niets-gevraagd/

 2. Er zijn veel Chinezen werkzaam of aanwezig op Fuerteventura en kon mijn vraag niet langer bedwingen en sprak in een prullaria shop een Chinese dame met mondkap die wat openlijker en meer benaderbaar leek dan haar conculega Chinezen met mondkap: “waarom dragen jullie Chinezen allemaal nog steeds een mondkap, ook nu dat hier (tijdelijk) niet meer afgedwongen wordt”….”Heeft dit met het Chinese creditsysteem vandoen, een systeem wat jullie ook hier buiten China controleert en dwingt, misschien?”….Haar antwoord was kort en duidelijk: “ja!”.

  Opmaat naar EU creditsysteem; manlijke WEF acteurs (één verkleed als vrouw, de ander in de kast), een doodseskader op missie en komen voor je leven en bezittingen, één satanisch lachende en de ander trekt een stoïcijnse pierlala psyco gezicht (van nature), de 2 werkvoorbereiders die pushen voor het WEF richting Europees creditsysteem en totale onderdrukking.

  De nog enigszins lijkende volksvertegenwoordigers met iets van een ziel van weleer zijn stelselmatig opgeruimd en hebben plaatsgemaakt voor deze WEF (Bilderberg) acteurs/demo(n)cide plegers.

  Ronselen bij Thiery Baudet
  https://youtu.be/LBFtgBcNiUA

  https://www.fvd.nl/rutte-en-kaag-op-bezoek-bij-fvd

 3. Ik sluit me hierbij aan.
  Ik draag GEEN slavenmasker en zal dat ook niet doen
  Ik haal GEEN prik en zal dat ook niet doen
  Ik laat me niet opsluiten
  Ik bepaal zelf wel met wie ik omga
  En als het erop aan komt dan kunnen ze die spuit in mijn koude, dode arm steken…maar dat zal pas gebeuren nadat er diverse van die terroristen dood om me heen liggen.

 4. Op de tweede zitting van het tribunaal is gebleken dat WHO al een grondwet heeft die wereldwijd alle grondwetten kan vervangen. Het komt er nu op aan dat alle landen het pandemieverdrag moeten tekenen. Bij de volgende pandemie (die er uiteraard gaat komen) zal WHO (bestaande uit criminelen, ngo’s, privépersonen en seriemoordenaars) wereldwijd ondemocratisch aan de macht zijn met hun grondwet. Dat denken zij maar ik denk dat veel mensen liever doodgaan aan het coronavirus dan dat ze dat accepteren.

 5. Es gehts los, als ze eerst hun rechten beschermd hebben gekregen en de overheden zijn er verantwoordelijk voor?

 6. Vreemd dat de WHO recentelijk China bekritiseerde over hun zero covid beleid

 7. Deze cursus Chinees wordt u gratis aangeboden.
  Tevens letten wij op al uw zaken en zorgen er zo voor dat door constante beveiliging u niets overkomt.
  Mij maken efficient al uw zaken in orde. Hier hoeft u niets voor te doen.
  Heel makkelijk en fijn geregeld.

  Dit is zo ongeveer hoe het in Nederland wordt gebracht.

Comments are closed.