Liegende premier, stelende fiscus, rampzalige woningbouw, tomeloze inflatie en dan nog blijven roepen dat de overheid onze problemen moet oplossen?

vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

12 REACTIES

 1. De oplossing kan nooit vanuit de politiek komen want de politiek ís juist het probleem. De oplossing kan ook niet vanuit het volk komen want dat volk gaat wel de straat op voor het milieu maar blijft liever thuis blijft als het zich blauw moet betalen aan haar primaire levensbehoeftes. The great reset wordt een groot succes.

 2. Ik ben er voor om de overheid te negeren en daarmee de politiek overbodig te maken.

  Zoals ook nu weer blijkt uit de uitspraak van de HR over de spaartaks vergoeding, of liever die niet toekennen aan wie niet vooraf geklaagd heeft, blijkt dat de HR altijd oordeelt in het voordeel van de staat, banken of multinationals. dat deden ze ook bij de aandelenlease fraude. Er bestaat geen Trias Politica meer in ons land.
  De meeste mensen gingen er van uit dat hun overheid ze niet bestal en oplichtte; dat blijkt een misvatting maar de HR vindt dat prima. Voortaan er maar van uit gaan dat je hoe dan ook bestolen en belazerd wordt dus altijd bezwaar maken tegen je belastingaanslag, ook als je niet weet waartegen.

  • Juist niet. De HR is niet bevoegd de staat op te leggen alle gedupeerden te compenseren. De wet voorziet daar niet in. De rechter is gehouden aan de wet. Het parlement maakt die. Vandaar deze uitspraak. Je kan een civiele procedure beginnen op basis van een onrechtmatige overheidsdaad.

 3. Van mij kunnen ze daar inmiddels allemaal de apenpokken krijgen.
  Zelden zo’n bij mekaar geraapt zooitje gezien.
  Zijn nog niet in staat om een snoep winkeltje te runnen met ze alle.
  Geen schijn van kans zouden die gasten maken in een normale betaalde baan.

   • 1x geneestkunde. 1x natuurkunde, technisch nog wel. Die zouden zich nuttiger kunnen maken buiten buiten de overheid.

    De rest heeft inderdaad pretstudies gedaan met “Bestuurskunde” als hoogtepunt. Bij bestuurskunde stel ik mij een soort van ambtenaren-Mavo voor. Een Mavo die ze een wetenschappelijk jasje hebben gegeven om het nog iets te laten lijken.

    Vaak gaan ze ook nog op cursus bij van die schimmige clubs als WEF en Bilderberg, maar dan onder andere namen (de clubs). Daar leren zij dan hoe je het beste kunt liegen en liegen kunnen ze als de beste.

    Een historicus op defensie lijkt mij niet helemaal misplaatst, mits deze iets over het verlegen geleerd heeft. Kasja kip zonder kop lijkt zelfs dat niet te kunnen gelet haar onnozele optreden rondom de Oekraine crisis.

   • Sorry voor de tikfouten. De letters in het invulvak zijn zo klein dat je de fouten soms niet ziet.

 4. Ook de overheid is slechts bemenst. Meer niet. De overheid is niet al wetend of al kunnend. Gek dat er mensen zijn die denken van wel.

Comments are closed.