Beste Edwin, Henk en Ratio.

Van harte gefeliciteerd met de publicatie van jullie magnum opus, ‘Het Libertarische Sociaal Contract”, en hartelijk dank voor het delen van dit bijzondere geschenk waar jullie zo hard aan gewerkt hebben.

Ik was erg blij om het exemplaar te mogen ontvangen dat Edwin mij zojuist heeft aangeboden. Ik heb er nog ook nog maar een deel van kunnen lezen, maar ik ben desondanks nu al onder de indruk van deze bijzondere prestatie en van jullie bewonderenswaardige talent om dit voor veel mensen volstrekt onbekende gedachtegoed op intelligente, doordachte, prikkelende en prettig leesbare wijze voor het voetlicht te brengen.

Er zijn maar weinig standaardwerken geschreven over de libertarische filosofie in de Nederlandse taal, en mede daarom is jullie boek een enorme verrijking van het bestaande aanbod.

Ik vind het heel erg jammer dat ik niet bij de boekpresentatie kan zijn. Laat het me weten als ik iets kan doen om jullie te helpen met jullie inspanningen. Ik hoop in de toekomst meer van jullie werk te zien, en wens jullie het allerbeste!

Ga zo door!

FIOT!

Toine Manders

Boek kan je hier bestellen voor 20 euro

 omslag met dank aan Maurice Elschot

 

4 REACTIES

 1. Vaak wordt je om de meest onbenullige zaken lastig gevallen omdat sommige ‘dingen verplicht’ zijn?

 2. Met alle goede ideologische bedoelingen, dromerij en gedachten over een vredige en harmonieuze wereld, voor het zover komt is het alles Spielerei van de gedachte en zal er toch eerst bittere kou en vreselijke honger, wereldwijde onderdrukking en helse pijn lijden, met globale dood en verderf zaaien zijn of zelfs moeten komen. Hoe anders krijgt de minder dan 1% hun grote verdrukking en eindoplossing om hun status en macht te behouden en het voltooien tot een éénwereldregering? De tig duizenden miljarden investeringen, en persoonlijke energie om tot de éénwereldregering te komen is het voor de minder dan 1% erop of eronder, daar passen geen vrede en harmonie tussen.

  Reken op een totale reset van de bewust kunstmatig en buiten alle proporties opgeblazen economie en zo uitschakelen
  van geld en bezittingenen en daarom ook vooral maatschappijke ellende en verdeeldheid zaaien, met uiteindelijk het opruimen van een groot deel van de nutteloos gemaakte wereldbevolking, om daarna de introductie te mogen beleven van een éénwereldregering die niet nooit eerder in de geschiedenis zich heeft voorgedaan en zich ook nooit meer zal voordoen.

  Hier had afgespoten en heul erg saai links extremist Maarten van Rossum toch een sterk punt…. https://youtu.be/EdhEAp_dLu0 En niet zo’n klein beetje dood ook.

  Het goyim/afval bijeen drijven, chip-labelen of ruimen/slachten. Je bent nog niet dood? Dan ben je kreperend goyim/afval en daar wordt de behandeling door de WEF staat zonder je toestemming keurig netjes op afgestemd.

  https://devrijeomroep.nl/de-leugens-rond-het-covid-paspoort/

  https://devrijeomroep.nl/de-tentakels-van-het-wef-reiken-tot-ver-in-de-nederlandse-staat/

 3. Het gaat om controle en macht. Verschillende politici willen meer macht hebben, door middel van Europa, Nafta, ASEAN etc. Allemaal organisaties die boven de naties staan. Dit is een trend die al heel lang bestaat.
  Van dorpen naar steden, van steden naar provincies, van provincies naar landen, van landen naar continentale overheden. Een ontwikkeling die al heel oud is. Dit heeft te maken met logistiek, internationale opererende bedrijven, technische ontwikkelingen, politieke ideeën, mondiale problemen zoals vervuiling en migratie, etc. Veel kun je alleen maar oplossen door samen te werken.
  De bestuurlijke Elite heeft een wereldbeeld in haar hoofd zitten, die goed voor hun is, maar kleinste eenheid, het gezin, heeft hier geen invloed op. Het maakt niet uit op wie je stemt, want bovenin in de top van piramide denken zij allemaal hetzelfde. Een complot is helemaal niet nodig, het is openbaar en transparant, wie houdt hun tegen??? Ik denk dat je dit niet kunt tegenhouden.

Comments are closed.