Een video die de duidelijke en verschrikkelijke consequenties van de mRNA technologie in de ‘vaccins’ onder de loep neemt:

11 REACTIES

 1. CopyCat

  Ik wist het…
  maar onderdrukt…
  Ik wilde eindelijk gelukkig zijn.

  Ik had gehoopt…
  hoewel ik het wist
  nee, we zullen nooit iets worden…
  ik had gehoopt
  en nu lig ik daar.

 2. Via professor Theo Schetters kwam dit overzicht beschikbaar dat aan alle twijfel een eind maakt. Als eerste is te zien, dat het aantal mensen dat overlijdt als gevolg van, of mét ‘corona’ steeds lager wordt. Normaal beeld, omdat de corona/griep vroeg in het jaar meer slachtoffers eist dan richting zomer. Dan de blauwe lijn, die het aantal injecties/herhaalprikken toont. En dan.. Wat je ziet is dat als de blauwe lijn omhoog gaat, direct daarna de rode lijn (oversterfte) ook omhoog gaat..!

  Dit kan uiteraard niet op toeval berusten, waarmee een direct verband is aangetoond tussen het aantal prikken en de oversterfte in ons land. Verder is er nog iets verontrustends te zien in de grafiek en dat is dat de oversterfte ten opzichte van het aantal prikken nu hoger wordt. Als deze laatste trend zich doorzet na de geplande massale inspuitcampagne dan toont dit aan dat hoe meer spuiten mensen krijgen, des te sneller ze zullen sterven.. (voor de goede orde: week 30 is t/m eind juli)
  https://i0.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/harhaalprikken-oversterfte-schetters-grafiek-2022.jpg
  https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/oversterfte-veilige-vaccins-en-de-doofpot-van-overheden/

 3. Zelf was ik ook een onnozelaar die toen dat een paar jaar geleden begon me daar ook niet in verdiept had.
  Wel wist ik dat alle grote pandemie-toestanden in de geschiedenis, inclusief de Zwarte Dood – de Pest plaag die in de middeleeuwen geen procent of zo sterfte had dan covid maar 30-40% binnen twéé jaar uitgeraasd was, mensen waren óf eraan overleden óf immuun voor hun hele leven; de volgende golf die veel minder doden eiste kwam altijd pas zowat een generatie of zo later. Maar er moest ‘geprikt worden’. Ondanks dat ik het al had gehad het eerste jaar in april ( ca. 3 dagen grieperig, hoesten, slap, erna nog een week reukverlies en vermoeid e.d.) ‘moest’ het toch. Omdat ze ook met die QR-pas begonnen en ik geen verbod wilde voor horeca en weet ik wat nog deed ik dat dus ook.
  De ‘vrije keuze’ voor welk vaccin bleek toen opeens niet meer vrij te zijn, een meer klassieke techniek kon opeens niet meer voor mijn leeftijdsgroep. Na de 1e vaccinatie ca. 6 weken erg slap, erg vermoeid en erge spierpijn, na de 2e prik zoveel maanden later precies hetzelfde. De klachten van 2 prikken duurden dus in totaal 3 maanden, die van corona-ziekte zelf 10 dagen….

 4. Ik heb die shit niet genomen haha

  Ik had er een slecht gevoel over. Mensen zeggen, ga niet op je gevoel af !

  Waarom niet? Blijkbaar had mijn gevoel gelijk. Emotivisme, noemen ze het toch, in de ethiek? Een moraliteit, gebaseerd op emoties?

  Vrouwen zijn emotioneel, zeggen ze altijd. Ik ben misschien een vrouw. Lesbisch, ben ik

  Een vrouwelijke ziel, maar het lichaam van een atleet/Hercules !

  • Jij bent niet emotioneel hierin geweest door je gevoel te gebruiken, maar je hebt tenminste nog je hersens gebruikt.
   Ieder verstandig mens kon op ze klompen aanvoelen dat het 1 grote zwendel is.
   Na ongeveer 2 weken had ik het al door dat het van geen kant klopten wat ze de mensen probeerden wijs te maken.

   • Gevoel is iets anders dan emotie. Gevoel is een onbewust weten van of iets waar is of een leugen. Emotie is aangeleerd op basis van ervaring een soort Pavlov reactie op iets wat je vroeger geleerd hebt. Dus wees zuinig op je gevoel. Dat behoed je voor veel ellende.
    Politicie hebben een hekel aan mensen met een onderbuik gevoel. Omdat die mensen aanvoelen of politicie liegen. En het is natuurlijk niet de bedoeling dat het klootjesvolk de leugens doorziet. Daarom “moeten we van hen ons verstand gebruiken”. Want dat kunnen ze programmeren.

  • Ja, het was zowel de emotie, als de ratio, eigenlijk, wat ik gebruikte.

   De ratio zei:

   die prikken zijn heel snel ontwikkeld. Sinds wanneer geven ze iets om de volksgezondheid? De kans dat ik aan covid dood ga, is heel, heel, heel klein. Daarnaast weet ik niet wat er in ‘de prikkies’ precies zit. Staten hebben wel vaker bizarre dingen gedaan, waarom zou zoiets nu niet kunnen gebeuren? Waarom zou dit niet een gigantisch historisch schandaal kunnen zijn? Het zou niet het eerste schandaal zijn, in de geschiedenis. Als al die mensen gevaccineerd zijn, dan hoef ik toch niet gevaccineerd te zijn, want zij zijn toch zo goed beschermd? Ze nemen drie van die ‘prikkies’ en nog steeds raken ze besmet. Wat zijn dat dan voor ‘prikkies’? En als ze zo overtuigd van hun zaak, waarom reageren ze dan zo emotioneel op ‘wappie’ vragen?

   Het gevoel zei:

   Er stinkt iets. Ergens klopt er iets niet.

   Dit gevoel heb/had ik ook vaak bij ambtenaren en bij gemeentemedewerkers/politici etc. Er klopt ergens iets niet.Ze houden iets achter. In theorie zijn het ‘perfecte mensen’, maar toch heb ik er dan geen goed gevoel over. Ze zijn van plastic.

   https://www.youtube.com/watch?v=fIQ0M_yONB0

   Plastic girl with plastic gun
   Plastic smile under plastic sun
   You burn my heart with your frigid stare
   Rip me off with your greasy hair
   I hate you and your fishy friends
   I hate you and it never ends

   Ook vond ik het raar, dat iedereen op links helemaal niet meer kristisch was over dit covid debacle. Maar, ook wel weer typerend. Zogenaamde linkse anarchisten, stonden ineens volkomen kritiekloos tegenover de staat, waar ze zogenaamd tegen zijn. Dus, hoe dominanter die staat is, hoe meer ze die staat gaan liefhebben, hebben we gezien. Links anarchisme = gemaskeerd communisme. Als puntje bij paaltje komt, zijn ze communistisch. Veel van hen, komen ook uit die hoek hé, vroeger waren ze gewoon CPN lid etc.

 5. “Ik bedoel, je kunt de slimme mensen niet uitroeien, toch? Je zou dus een soort ruiming willen van de kudde die je onder controle hebt, maar je zou willen dat het lijkt alsof het een keuze was,” zei Bigtree.

  En zo begint het selectieproces.
  De besten en de slimsten zullen overblijven. Dat kunnen echte wetenschappers en deskundigen zijn, zoals de uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie Dr. Robert Malone, voormalig Pfizer-directeur Dr. Mike Yeadon en vaccindeskundige Geert Vanden Bossche.
  https://www.frontnieuws.com/wat-als-de-anti-vaxxers-al-die-tijd-de-uitverkorenen-zijn/

Comments are closed.