Slechts uren nadat de FBI een inval deed in zijn huis in Florida, plaatste Trump een campagne-achtige video met zwart-wit beelden op zijn Truth Social-platform waarin hij zegt “niet op te geven”: “Het beste moet nog komen.”

Trump is terug (als hij al ooit echt weg was) en energieker en strijdbaarder dan ooit. In een video op ‘Truth Social’, onmiddellijk na de aanval van de FBI op zijn huis in Florida, sprak hij duidelijk en meedogenloos richting de zittende huidige Amerikaanse regering.

 

Hieronder een paar uitspraken van deze opvallende video-boodschap:

“We zijn een natie in verval, we zijn een falende natie.”

“We zijn een natie met de hoogste inflatie in meer dan 40 jaar, waar de aandelenmarkt net zijn slechtste eerste helft in meer dan vijf decennia heeft afgesloten.”

“We zijn een natie met de hoogste energiekosten in zijn geschiedenis en we zijn niet langer energie-onafhankelijk of energie-dominant zoals nog maar twee jaar geleden.”

“We zijn een natie die Venezuela en Saoedi-Arabië om olie smeekt.”

“We zijn een natie die zich heeft overgegeven en dode soldaten, Amerikaanse burgers en militaire materieel ter waarde van $ 85 miljard in Afghanistan heeft achtergelaten.”

“Wij zijn een natie die haar strafrecht-vervolgers als nooit tevoren heeft bewapend tégen de politieke oppositiepartij; ons land heeft nog nooit zoiets gezien.”

“We zijn een natie die niet langer een vrije en eerlijke pers heeft; fake-nieuws is alles wat je krijgt.”

“We zijn een natie waar vrijheid van meningsuiting niet langer is toegestaan; waar criminaliteit welig tiert als nooit tevoren; waar de economie instort en waar in 2021 meer mensen omkwamen door geweld dan in de jaren daarvoor.”

“We zijn een natie die in veel opzichten een grap geworden is!”

bron

backup van de video op bitchute:

12 REACTIES

 1. Indrukwekkende video, alsof ze die inval verwachtten. Wat me opvalt is dat er in dat land steeds meer verzet komt tegen het establishment en ook op een zeer professionele en georganiseerde manier, iets dat ik in onze contreien niet of nauwelijks zie, alles hangt als los zand aaneen. Terwijl je zo’n video en zo’n boodschap net zo goed voor Nederland en de EU kunt maken, met dan die Amerikaanse namen vervangen door Nederlandse en van de EU-commissie en – parlement.

  • Het volk voelt het nog niet genoeg, en is totaal onwetend.
   Als ik op marktplaats zie hoeveel campinggas gaslampen en kookstelletjes er aangeboden worden.
   Ik heb voor meer dan een jaar gas voor verlichting, koken, en verwarming.
   En genoeg blikvoer voor enkele maanden.
   Want ik zie het aankomen.

  • Eens, in Nederland komt men meestal niet veel verder dan wat betogen uit de Tweede Kamer op youtube te zetten. Of het is veel te langdradig als Weltschmerz en andere kanalen.

 2. Het was in Saoedie Arabirie goed te zien:
  President Trump kreeg de ontvangst van een koning.
  President Biden kreeg de ontvangst van een clown.
  Wie herinnert zich nog clown Obama die zo ontzettend diep boog voor zijn baasjes in S-A?
  Zou Trump Putin en Xi in het gareel hebben kunnen houden met respectievelijk Oekraïne en Taiwan?

  Maar het is geen goede zaak als over 2 jaar 2 hoogbejaarden de belangrijkste kandidaten zijn voor de functie van president? Wie zijn er nog meer in de race?

  “Zwakke mensen maken zware tijden”

 3. Ik ben niet zo van Trump, vind oa dat hij zich heeft laten piepelen tijdens covid19, maar het is wel vermakelijk om te zien hoe de elite en hun linksdraaiende gevolg permanent in paniek zijn over deze man, enkel omdat hij wat minder eenvoudig te controleren is dan de rest.

  Iets geheel anders, vond vanochtend onderstaand schrijfsel in mijn inbox van Macrotrends.be. Ik vrees dat ik het daarmee eens ben wat nogal een bom legt onder de belangrijkste libertarische principes.

  “De economie” bestaat niet
  Op 21 juli verscheen in The New York Times een opiniestuk van Paul Krugman, boegbeeldeconoom van het monetair systeem, met als titel “I was wrong about inflation”.

  Wanneer we Krugman op kousenvoeten schuld horen bekennen, is het nog maar de vraag of hij werkelijk de gevolgen van zijn ‘overtuigingen’ niet zag aankomen.

  Ik denk dat vele MT-abonnees, met mij, zouden claimen dat de elite maar al te goed weet hoe destructief een bepaald beleid kan zijn, en men net daarom dat beleid promoot.

  Maar op de “intentie-vraag” wil ik hier niet focussen.

  Laat ons even, met de beste wil van de wereld, aannemen dat radicaal verschillende visies op de economie wel degelijk het gevolg zijn van een verschillende kijk en opvattingen.

  In hoeverre, dan, hebben de stemmen die het huidige beleid bekritiseren wel degelijk een alternatief te bieden?

  In hoeverre zijn andere visies écht anders?

  Op het eerste gezicht natuurlijk zeer sterk: de liberaal wil weinig taxatie onder de claim dat vrijheid moreel is, terwijl de socialist meer taxatie wil onder de claim dat solidariteit moreel is.

  Graven we wat dieper, dan zien we enkel nog een verschil in gradaties, en blijven we graven, dan zien we dat men eigenlijk één voor één vertrekt vanuit hetzelfde geloof: dat er überhaupt zoiets bestaat als een economisch model dat voor gelijk welk volk of land, in eender welke tijd, betere resultaten zal leveren dan de alternatieven.

  Maar is dat wel zo?

  Economie slaat op mensen, en die kunnen heel verschillend zijn.

  Een socialist heeft dan misschien wel een negatieve impact op ‘de economie’ wanneer hij een creatief, ondernemend volk aan constante, verregaande regelneverij onderwerpt, maar heeft de liberaal dat ook niet wanneer hij een goed-werkend maar verder slaafs en oncreatief volk het houvast ontneemt dat het nodig heeft om te functioneren?

  Tot aan de Verlichting was er niet zoiets als “hét economisch model”. Natuurlijk was er economische theorie en economisch beleid. Men geloofde in bepaalde wet-matigheden, maar wanneer deze in de praktijk moest worden omgezet, werd dit niet losgetrokken van de lokale grenzen, tradities, en sentimenten. Met andere woorden: een ander volk kan nood hebben aan een andere economie.

  En dus: ‘het economisch alternatief’ voor de huidige malaise bestaat niet. Ieder alternatief dat algemeen genoeg is om een universeel model te worden, zal ook onvermijdelijk tot een nieuwe malaise leiden – maar dan onder een andere elite.

  Er is ook geen juridische oplossing die op lange termijn stand kan houden. Doet u bijvoorbeeld beroep op ‘uw mensenrechten’ om u vrij te vechten van de slaven-staat, dan moet u weten dat de elite die u tot slaaf maakte dezelfde elite is die het concept ‘mensenrechten’ heeft gecreëerd; en wanneer hun instrument te veel in hun nadeel zal gebruikt worden, dan zullen ze het herschrijven of afschaffen.

  Een alternatieve economie is niet de start van een nieuw begin, maar zal eerder een van de gevolgen zijn.

  De economie willen aanpakken zonder de malaise in de ziel van de moderne mens aan te pakken, is dweilen met de kraan open. Want zolang er onder een volk geen identiteit leeft die het economisch leven zin en richting kan geven, kan een gezond, moreel economisch alternatief niet worden onderhouden.

  En zolang de elite een verdeeld dissident veld ziet aan ‘individuutjes’ die elk op hun eigen manier en uit eigen overwegingen beklag doen, heeft ze niets te vrezen.

  beste groeten,
  Ferre Clabau

  • Trump heeft ernstige smetvrees, dus wellicht dat hij zo gemanipuleerd is.
   Of, een van zijn kinderen is autistisch. Mogelijk na een vaccinatie. Kan hij zo gechanteerd worden met medicijnen voor dat jongetje?
   Toen hij het luchtruim sloot maart 2020 zat ik in Valencia. Ik weet nog dat ik letterlijk dacht :”Fuck, they got to him!”

 4. Mwah, wat hij zegt over Afghanistan en tegelijkertijd het opblaasbare vliegtuig tonen komt bij mij zeer slecht binnen.
  Ook wat hij zegt over Rusland en de Oekraïne is een one liner zonder waarde mijns inziens.

  Ik vertrouw erop dat dit een boodschap is voor de massa.
  De psychologie van de massa is namelijk niet gevoelig voor feiten en redeneringen.
  Ik kan het boek van Gustav le Bon aanbevelen.

 5. Op Trump is vanalles aan te merken, dat heb ik zelf ook, de manier waarop hij uitspraken doet, de air die hij meestal heeft en ga zo maar door. Velen stoorden zich ook aan zijn ‘America first’, een uitspraak die trouwens voor het eerst gebruikt werd door president Wilson aan het begin van de 1e wereldoorlog om aan te geven dat Amerika níet in een oorlog gesleept wilde worden. Trump deed hetzelfde als Wilson toen, hij gaf aan te willen stoppen met buitenlandse oorlogen, o.a. Afghanistan, trok veel Amerikaanse troepen terug uit Europa etc.
  Andere presidenten deden die uitspraken niet maar hadden de facto wel een beleid van Amerikaanse suprematie, Obama was wat dat betreft veel erger, maar hij zat bij de ‘correcte’ partij en was ‘zwart’ (hij was niet zwart trouwens eerder wat getint, maar dat is al goed voor de correcten).

  Het grote punt met Trump is dat hij níet te manipuleren ís, hij is al op leeftijd en hoeft geen carriere meer te maken voor de rest van zijn leven, hij is multimiljardair en zo niet afhankelijk van ‘Big Money’ voor campagnes etc. én ook nog eens níet ‘leftist’; dat maakt hem tot een groot gevaar voor het correcte ‘establisment’.
  Wat je wel vaker ziet in de geschiedenis, revolutionairen / ‘system-sprenger’ in het Duits kwamen vaker voort úit het establishment: Friedrich Engels was de zoon van een gróte Duitse industrieel en was schatrijk, toen was het communisme, voor nu is er nog geen naam voor, in de geschiedenis zie je dat vaker, de naam komt pas achteraf.

 6. De sukkelaars in dit land vinden alles goed en alles ok, wel klagen en zeuren, maar iets doen, neeeeee, het zal míjn tijd wel duren hoor je bijna iedereen zeggen. We worden in dit land genaaid waar we bijstaan en niet alleen door de overheid, even een kort overzichtje (mensen die weleens over de grens komen en dan niet alleen voor een reisje weten dit): in België betaal je voor wegenbelasting per jaar net zoveel als in Nederland per jaar, de benzine is er gemiddeld 25 cent goedkoper dan hier, de huizenprijzen liggen er een stuk lager, de zorgverzekering is er een stuk goedkoper en de zorg beter én met nauwelijks wachtlijsten, in de meeste ziekenhuizen kun je binnen een aantal dagen terecht, de kosten van behandeling liggen 1/3e lager dan in Nl. In belgische kledingzaken liggen de prijzen ca. 30-40% lager dan hier, zelfs bij dezélfde ketens als b.v. C&A voor precíes hetzelfde artikel.
  In Duitsland is de benzine ca. 50 cent goedkoper dan hier, huizenprijzen (buiten de gróte steden) veel lager dan hier, supermarkten goedkoper dan hier, horeca ca. 40-50% goedkoper dan hier (in gróte steden weer niet), en zo kan ik nog een halve dag doorgaan. En dan worden nl. nu ook nog eens een keer flink genaaid door hun eigen overheid, we zijn een bananen- en oplichters-land.

 7. in België betaal je voor wegenbelasting per jaar net zoveel als in Nederland per kwartáál moet het zijn.

Comments are closed.