De meest recente opnames van Vrijheidradio op YoutubeLuister Vrijheidradio via: Mixcloud | Itunes | Stitcher | Anchor | Spotify | Archive | RSS

Volg ons: Facebook | Twitter | Minds | Memo.cash | Steemit | Telegram

Als MP3 Downloaden:

128kbps

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we het volgende nieuws:

 1. Horeca en reisbranche niet blij met wervingscampagne GGD: ‘Hun hoge tarieven zijn oneerlijk’
 2. Gemeenten en burgemeesters kritisch over nieuwe coronawet
 3. Nazivlag opgehangen langs snelweg bij Stroe, hooibalen in brand
 4. Utrechter wordt stinkend rijk dankzij gemeente: bijna 1 miljoen euro aan dwangsommen
 5. GroenLinks-raadslid Tamara Zonnenberg (38) overleden op vakantie in Thailand
 6. Spanje beveelt temperatuurlimieten voor bedrijven in ingrijpend energiebesparingsdecreet
 7. Waarom militaire hulp in Oekraïne niet altijd in de frontlinie komt
 8. CBS verwijdert documentaire over militaire hulp aan Oekraïne na druk van Oekraïense regering
 9. VN-chef dringt aan op belasting op ‘groteske hebzucht’ van olie- en gasbedrijven
 10. FBI klokkenluider LEEKT Bureau’s ‘Handleiding binnenlandse terrorismesymbolen’
 11. Dems klaar om IRS groter te maken dan Pentagon, State Department, FBI en grenspatrouille gecombineerd
 12. Rechter die naar verluidt de FBI-inval op Trump goedkeurde, vertegenwoordigde ooit werknemers van Jeffrey Epstein
 13. The Guardian beschuldigt Republikeinen van ‘bewapenende’ Trump-inval
 14. Wij waren het niet! Witte Huis raakt in paniek als Mar-a-Lago averechts werkt – Gooit Garland, DOJ, FBI volledig onder de bus

Presentatie: Peter, Yoshi, Jan-Mark en Johan

10 REACTIES

  • @prochrist

   In bepaalde kringen zijn rituelen om trouw te bewijzen aan de club niet ondenkbaar, zoals bij studencorpsen gebeurt. Daar komen ook politici vandaan en worden de zieke geesten eruit gepikt. De graad van sadisme in de psyochopaat testen. https://www.quotenet.nl/lifestyle/a160944/de-11-opmerkelijkste-ontgroeningsrituelen-onder-studenten-160944/

   Heb ooit een co-assistent kaakchirurgie, zeg zo’n “kleine weiße Engel” (film Marathon man), in het ziekenhuis meegemaakt die sterke sadistische trekken vertoonde en net op tijd stopte met onnodig wreed mijn gebit te inspecteren, anders had ik hem bij zijn hals gegrepen, hij begreep schijnbaar het signaal wat ik afgaf dat ik bijna zover was om hem aan te vliegen.

   Maar, ongetwijfeld zullen (geheime) genootschappen in hogere kringen sadistische en psychopatische rituelen kennen waarmee ze de loyaliteit of hardheid testen en zo schijnbaar een sterke verbinding of betrouwbare band scheppen met de leden. Je kunt je daarbij van alles voorstellen en dat vooral in hogere kringen ritueel bloeddrinken, mensenvlees eten, baby’s of personen offeren niet is uitgesloten. Uiteindelijk; hoe groter (hoger) de geest, hoe groter (hoger) het beest, toch?

   https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Eyes_Wide_Shut

   Je kunt er ook een cabal grap van maken waar Dronebama en partner ‘smakelijk’ om kunnen lachen. Grap? https://youtu.be/JcsCWRoQ_jQ

   Joane Rivers over de Obama’s….. https://youtu.be/Al_Wa-haozo

   Kort na haar uitspraak is ze omgebracht…. https://youtu.be/5J6EEmk2qvA

   • Voor de meelezende kijkbuiskindertjes: De ene Obama is van de verkante keer en de andere een omgebouwde. Volgens Rivers (wie is dat eigenlijk). Waar zouden de kinderen dan vandaan zijn gekomen?

    Het is fascinerend hoe de Amerikaanse versie van D66 het monopolie op het ambt van president opeist en iedereen (lees: Trump) verkettert als die het waagt om hun plannen te verstoren.

    Hoeveel zou de ex van Epstein over ze weten, dat zij nog steeds niet gezelfmoord is in de gevangenis?

   • Ik ben ooit een onderzoek gestart naar overleden familieleden van celebrities. Blijkbaar zijn er meer mensen op dat idee gekomen want er zijn hele lijsten op internet te vinden. Aan dat onderzoek komt maar geen eind.

    Veel celebrities hebben een kind dat tragisch om het leven is gekomen (John Travolta, Romy Schneider, Eric Clapton, Mike Tyson, Bill Cosby, deze lijst is heel lang). Als er geen kind tragisch om het leven is gekomen dan is zus, broer, neef, vader, moeder of allemaal tragisch om het leven gekomen (Roman Polansky, Jennifer Hudson, Patrick Duffy, Charlize Theron). Vaak komt ook de echtgenoot of echtgenote jong of tragisch om het leven. Verder heb je nog de ‘club van 27’ en van vrijwel elke popgroep komt een bandlid tragisch om het leven. Er gaan celebrities dood op de filmset of vlak nadat ze een film hebben gemaakt. Er gaan celebrities dood onder raadselachtige omstandigheden. Soms zowel moeder als dochter (Whitney Houston en dochter) of vader en zoon (Bruce Lee en zoon).

    Laten we aannemen dat dit allemaal toeval is. Dan is de showbizz branche zo’n beetje de gevaarlijkste branche om in te werken.

 1. Brandweermannen hielden hun hoofd bedekt om onherkenbaar te blijven? En waarom brandweermannen en geen ambulancebroeders? Hier beelden van Anne Heche die probeert omhoog te komen gefilmd vanuit een andere hoek. Saillant detail, ze werd in een ambulance gegooid met nummer 63. Verwijzend naar 666?

Comments are closed.