Dr. Poornima Wagh onderzocht met een team 2.300 dosis van 12 covid-19 ‘vaccin’ producenten.  Daaruit bleek dat er geen spike proteinen en geen m-NRA in zat. Een meer of minder giftige cocktail van grafeenoxide en hydrogel bleek in alle shots aanwezig te zijn.

 

6 REACTIES

 1. Grafeenoxide wordt als transportmiddel ingezet. Dit spul zit in meerdere medicijnen. In die zin is het niet opmerkelijk.

  • Als de stumpers erom vragen en zien geen andere uitweg dan geloven in de onschuld van dit of dergelijke middelen, dan mogen ze getransporteerd krijgen zoveel ze maar kunnen verdragen, met of zonder geestelijk of lichamelijk lijden of eraan sterven. In het huidige licht bezien, niet eens zo heel opmerkelijk meer.

   Denk dat het afgespoten afval wat de kop in de kont van de pharmaceuten-overheid heeft zitten een enorm onderhuids probleem heeft.

   Ieder mens krijgt de behandeling die het verdient.

 2. Je ziet zó ontzettend veel op internet, waaronder de gekste zaken. Serieuze kritiek en onthullingen over de Big State worden daardoor intussen volledig ondergesneeuwd en zo kan men de ‘wappies’ lekker belachelijk blijven maken. Ik ben zelf geen prik-voorstander voor de duidelijkheid. Maar heeft iemand deze mevrouw’s achtergronden opgezocht? Ik geloof zeker dat dit vooral een zaak van geld verdienen voor de Pharma is en controle door de overheid. Maar deze mevrouw duikt pas dit jaar op in de media, alleen in de media, over of van haar zelf vindt je niets op het web…

  https://tapnewswire.com/2022/09/questions-are-being-raised-about-the-scientific-credentials-of-dr-poornima-wagh/

  • Het is zaak om altijd kritisch te blijven, ook op Poornima Wagh. Het grafeenoxide is al door diverse andere onderzoekers aangetoond net als de hydrogel. De situatie rond de ‘vaccins’ is als volgt: vanuit officiele hoek hoef je enkel leugens te verwachten. Vanuit alternatieve hoek clickbait, controlled opposition en de waarheid. De kunst is om dat laatste uiteindelijk te destilleren.

 3. Het maakt al die gif klanten toch geen moer uit wat voor gif ze in die spuiten gestopt hebben.
  Als ze weer een oproep krijgen staan ze alle weer braaf in de rij voor hun dosis gif.
  En voor de gif weigeraars is niet meer dan een bevestiging dat het ook echt gif is waar je dood aan gaat.
  Ik kan mij niet meer druk maken om al die mensen die ondanks alles wat naar buiten is gekomen en toch voor het gif kiezen.
  Al vallen ze ter plekke dood neer, ze waren gewaarschuwd.
  2 jaar van mijn leven heeft al die onzin gekost en nog lees ik bijna dagelijks berichten over dat covid gezeik.
  Het ergste is dat die oplichters en moordenaars er waarschijnlijk gewoon mee komen.

Comments are closed.