De meest recente opnames van Vrijheidradio op Youtube

Luister Vrijheidradio via: Mixcloud | Itunes | Stitcher | Anchor | Spotify | Archive | RSS

Volg ons: Facebook | Twitter | Minds | Memo.cash | Steemit | Telegram

Als MP3 Downloaden:

128 kbps

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we het volgende nieuws:

 1. Amazon helpt mee aan ontwikkeling digitale euro voor ECB
 2. Vegaclub roept vrouwen op: weiger seks met vleesetende mannen
 3. S&P 500 bereikt nieuw dieptepunt voor 2022, Dow valt in bearmarkt terwijl dollar stijgt
 4. Amerikaanse Fed-voorzitter Powell dringt aan op voorzichtigheid bij het reguleren van DeFi
 5. Ook von der Leyen gaat los op crypto
 6. Binnenkort: Amerika’s eigen sociale kredietsysteem
 7. Complotdenker Yannick Verdyck had honderd wapens en veel gekke ideeën
 8. WEF-stuk looft hoe “miljarden” over hele wereld hebben voldaan aan lockdown-beperkingen
 9. ChinezenA vallen overheidsmedewerkers aan na aankondiging lockdown
 10. CEO van Pfizer heeft voor de tweede keer in twee maanden COVID
 11. Ondervoedingsvaccins voor een dreigende wereldwijde voedselramp
 12. Grote hoeveelheid ‘zinloos’ veevoer kan 1 miljard mensen voeden
 13. Europese leiders weten het zeker: ‘Lekkages Nord Stream gevolg van sabotage’
 14. Franse tv komt met ‘weerbericht’ voor energieverbruik: bij code rood valt stroom uit
 15. Ook Bonaire getroffen door klimaatverandering, Greenpeace start rechtszaak
 16. Voorzitter Bergkamp misgendert per ongeluk transgender-Kamerlid
 17. Gezamenlijk onderzoek toont aan dat de moord op Abu Akleh ‘opzettelijk’ is
 18. Gevallen van kindermisbruik niet langer ‘prioriteit’ voor FBI tijdens onderzoek van 6 januari, beweert klokkenluider

Presentatie: Peter, Jan-Mark, Yoshi, Marnix en Johan

16 REACTIES

   • Onmogelijk dat er nog iemand rond loopt die ook maar een heel klein beetje op mij lijkt.
    Dat zou betekenen dat er nog ergens net zo’n knappe kerels zou bestaan.

   • Maar waar haal jij toch al die merkwaardige sites vandaan?
    Haal je die van facebook of komt je dochter daarmee aan.

  • Jeffrey Dahmer…seriemoordenaar. vloelde even geen behoefte deze serie of tv te kijken, maar gaande weg bleek het niet alleen te over moord, maar ook de verschijnselen daaromtrent te gaan. Gescheiden ouders, falende bureaucraten, buren die genegeerd werden door politie, naïviteit en de meegaandheid van slacht-offers voor sex en een paar dollars.
   https://m.imdb.com/title/tt13207736/

   In de serie wordt racisme als motief erbij gesleept, maar dit klopt niet, Dahmer had nml. een voorkeur voor een goedgebouwd en onbehaard lijf, ’t ging niet om huidkleurenhaat. Hij bracht 10 blanken om en 7 kleurlingen (en waarschijnlijk in diensttijd ook moorden gepleegd). En de oplettende buuf scheen in het gebouw, maar niet naast Dahmer te wonen.

   Wat opviel was hoe de acteur een psychopaat of sociopaat neerzette die mij sterk aan deze persoon deed denken. https://youtu.be/wFzHgvGqlb4

   • Niet onbelangrijk, correctie: het aantal door seriemoordenaar Dahmer omgebrachte gekleurde personen was 10 en blanken 7.

    Hoeveel de psychopatische pharma, politici, deepstate op het geweten heeft zal ontelbaar zijn. Maar zullen velen beweren dat ze de wereld hebben gered. “It was worth it”, topje-ijsberg o.a. Madeleine Albright
    https://youtu.be/bntsfiAXMEE

   • Jeffrey Dahmer en andere psychopaten worden verheerlijkt in de media. Niet alleen nu. Ik kan mij herinneren dat toen ik opgroeide dat Ted Bundy ook veelvuldig een podium kreeg in de media. Het ging niet om zijn slachtoffers maar om hemzelf. Het ging er meestal over dat hij zo bijzonder en zo intelligent was en dat hij zijn eigen verdediging deed in de rechtszaal. Dat hij zo’n bijzondere advocaat was i.p.v. dat het zo’n beest was. Hoewel dat laatste een belediging voor dieren is.

    Als je goed kijkt naar de daden van veel seriemoordenaars, vooral de omstandigheden van hun misdaden, dan kan het niet anders dan dat zij van mensen in leidinggevende functies de kans hebben gekregen om jarenlang andere mensen te vermoorden. Zie bijvoorbeeld ook de Zodiac Killer. Nooit opgepakt maar in zijn tijd wel altijd in het nieuws. Hij schreef zelfs brieven naar de media. Leek ook altijd aanwezig tijdens politie overleg. Hij was in elk geval goed op de hoogte van de speurtocht naar hem. Ook Pol Pot wordt tegenwoordig verheerlijkt. In de Bijenkorf is er een speciale plek voor het merk Pols Potten. Kijk naar onze eigen regering. Ze financieren de oorlog van een massamoordenaar.

    Tegenwoordig hebben psychopaten openlijk leidinggevende functies.

   • Ik moet weer eens inde Bijenkorf gaan rondkijken. Vroeger vond ik het een redelijk goede winkel. Maar toen ze communiceerden dat ze alleen nog maar bestaan voor rijke Russen en Chinezen heb ik deze plek nauwelijks nog bezocht. “Verboden voor honden en kaaskoppen.” Prima, rot maar op dan. Ik vind het ook een soort van hoerenkast geworden met al die sjop-in-sjop glim winkeltjes.

    Pols Potten bestaat al jaren op KNSM-eiland waar je een rijtje winkels hebt. Vanwege deze naam kom ik er nooit, al heb ik er een keertje rondgekeken maar niets gekocht. Ik weet niet of ze daar nog bestaan. Wel een leuk thema voor een decadente winkel als de Bijenkorf. “Mao’s bloemenbiz”, “Adolf’s Bierstube, Bokassa keukenhoek, Brasserie Taliban.

    Over psychopaten en massamoordenaars vraag ik mij al langer af of hier een relatie is tussen gedrag en anti-depressiva en andere pharma middelen die mensen jarenlang slikken.

   • @Kobus
    Inderdaad zie je in de Bijenkorf rijen buitenlanders bij Louis Vuitton en de andere superdure merken op de begane grond staan. Maar sowieso kom je in het centrum van Amsterdam weinig Nederlanders, autochtoon of allochtoon, tegen. Er lijkt een gebiedsverbod voor Nederlanders van kracht te zijn in het centrum van Amsterdam.

    Toevallig kwam ik gisteren een andere nieuwe winkel tegen in de Utrechtsestraat en die winkel heet Zielinski & Rozen. Het is niet helemaal de naam van die nazi-acteur maar de naam Zelensky wordt op diverse manieren geschreven want eigenlijk wordt die naam vertaald van cyrillisch schrift naar het Latijnse alfabet.

 1. Oorlogshitser Von der Leyen gaat los op crypto, maar vertelt er niet bij dat ze net 2500 euro per maand salarisverhoging erbij gekregen heeft (bovenop de 30.000 die ze al krijgt) vanwege ‘de inflatie’. Dat stond op Twitter dus is het waar.

  Over oorlog gesproken. Hoe komt het dat de EU, die normaal zulke grote woorden heeft over mensenrechten, vrede en tolerantie, geen enkele moeite doet om de oorlog in Oekraine langs diplomatieke weg op te lossen?

 2. Vegaclub roept vrouwen op: weiger seks met vleesetende mannen

  haha. Gekkigheid

  Aan de andere kant, moeten ze zelf weten, toch. Je kan alleen moeilijk controleren of een man vlees eet.

  Misschien eet hij wel stiekem een knakworstje, als de dame in kwestie niet kijkt

  Voorzitter Bergkamp misgendert per ongeluk transgender-Kamerlid

  Oeps !

  Meneer de Bruin, ik bedoel mevrouw de Bruin !!!!!

  • Ik vond deze ook grappig. Zouden deze vrouwen hun man pijpen? Dat is toch ook een soort van vlees eten…

   Het zou echt een reuze stunt zijn als Wilders of Baudet als vrouw verkleed in de kamer aan debatten meedoen. Hoe zouden de linkse moraalridders daarmee omgaan?

Comments are closed.