Kaag:’u moet langer werken en daarover meer belasting betalen’

Libje: das toch meer slavernij?

21 REACTIES

 1. En kort geleden is er weer 800.000 euro naar de Oekraïne gestuurd.
  Dan weet je waarom ze willen dat je meer gaat betalen.
  En daar komen de vele 10 tot 100 miljarden voor de klimaat onzin nog bij.
  En daar komen dan ook nog de bedragen aan 3de wereld landen bij.
  Geld hebben ze hier overal voor om uit te delen.
  Alleen niet voor de eigen bevolking, die zijn er enkel om uit te zuigen.
  Schatrijk hadden we hier kunnen zijn met een ander beleid.
  In ieder geval niet in dezelfde ellende waarin we nu verkeren.
  Kaag had het al eerder verkondigd, u zult allemaal armer worden.

  • En dan ben ik de 50 tot 100.000 uitvreters nog vergeten die hier jaarlijks binnen komen en die verder alles gratis krijgen en op luxe cruise boten worden opgevangen met 3 geheel verzorgde maaltijden per dag en waar elke nieuwe woning aan gaat toegewezen wordt, plus een gratis inboedel.

   Ja, dan gaat het hard met wat er aan belasting binnen komt.
   Daar kan geen mens meer tegenop werken want zelf gaan die mensen er geen stuiver op vooruit.

 2. Afgunst en het daardoor niet willen toestaan?
  Behalve uw immuunsysteem na het prikje nog zo’n sluipmoordenaar er bij, het werken.
  Waardoor lopen de gezondheidskosten volgens deze “hardwerkende leiders zo uit de hand?

 3. Dit land is ziek tot op het bot. Onze regering een misdadige tirannie van het eerste uur. Mar wat erger is dat wij, het volk, dit toestaan. Waarom? Omdat we laf zijn, murw gebeukt door de moderne humane maatschappij. Waar zijn de echte mannen en vrouwen die zeggen tot hier en niet verder? Zelf heb ik altijd 60 uur of meer per wek gewerkt en had een leuk leven opgebouwd maar genoeg is genoeg. Ik doe niet meer mee, ik ben dit land beu zoals het is. Mijn vrouw is niet welkom hier omdat haar wieg in het verkeerde land stond en als ik dan zeg dat dat discriminatie is word ik als crimineel en Putin-vriend gezien. Wel mag ik braaf betalen aan een oorlog waaraan ik geen deel wens te nemen en ik moet geloven dat wij in een democratie leven? pis niet over mijn rug en vertel me dat het regent. Ik ken de waarde van geld en weet hoe hard we ervoor moeten werken, geen probleem, maar de balans is zoek hier. Ziektekosten schieten omhoog door corrupte instellingen als ziekenhuizen die louter uit zijn op winstbejag. We moeten wakker worden en deze regering naar huis sturen. Helaas gaat dat niet met rede en stemmen. Zij hebben de trend gezet waarin voor vreedzame demonstraties geen plaats meer is. Ze moeten weg voordat ze ons land helemaal ten gronde richten, helaas desnoods met zinvol geweld.

 4. Het lijkt mij logisch dat reptiel Kaag dan het goede voorbeeld geeft en per noodwet bepaalt dat alle ambtenaren en politici 50% salaris in en emolumenten inleveren. Het geld is harder nodig voor klimaat, vluchtelingen en Oekraine. “You must be the change you want to see in the world” (Gandhi)

  “Jamaar ik ben een bepaald bestedingspatroon gewend” (Ambtenaartje). Dan wordt het tijd voor een nieuw bestedingspatroon.

  Aan alle anderen raad ik aan om alleen nog te werken om je persoonlijke behoefte te dekken. Hard werken kun je beter in een buitenland doen.

 5. Over reptielen gesproken. Momenteel lees ik een boek van een zekere David Icke. “Perceptions of a renegade mind”. Ik ben nu bijna op pagina 100 (van ±600) en tot nu toe vind ik een en ander heel logisch en redelijk overkomen. Het is jammer dat hij niet noemenswaardig aan bron-verwijzingen doet. Dat zou zijn verhaal geloofwaardiger maken. Ik besloot om iets van hem te lezen na de hetze tegen hem.

  • Stel dat Jezus jou vraagt of je mee wilt, de tempel in, naar de geldwisselaars. Wat ga je dan doen?

   • Weddenschappen afsluiten en daar een bureautje in beginnen.
    En jezus een baantje in de kantine geven voor de bediening.

    Zit er nog een bedoeling achter jou vraagstelling?
    Of wilde je een balletje opgooien over een bijbel verhaal omdat het zondag is.

   • Bert, jij mag ook mee met Jezus de tempel in naar de geldwisselaars. Velen zijn geroepen, weinigen uitverkoren. Bedenk hoeveel zogenaamde christenen er zijn die afhaken als er iets essentieels van hen wordt gevraagd. Het gaat om de daad van het geloof: Jezus volgen.

    De weg naar het Walhalla staat centraal in alle religies.

   • Dus toch, bonus punten scoren als hobby dominee.
    Is de zondag dienst alweer voorbij vandaag. Ik hou dat niet bij.
    En? Nog lekker lopen zingen met ze alle, was het weer een beetje gezellig zo onder mekaar.
    Zo houd jezus ook wel van je hoor, daar hoef je je niet extra voor uit te sloven.
    Of toch een beetje bang dat er daar boven misschien wel geen plaatsje meer voor je is. Vol is vol, eigen doden eerst.

    JEZUS RED, JEZUS RED.
    ALLE MENSEN OPGELET.

   • Ik eindig in zo’n groene kliko en laat me verbranden als bio brandstof.
    Ben ik toch nog ergens nuttig voor.
    Waarna ik waarschijnlijk opgestookt gaat worden door iemand met een olie lampje.
    En dat was het dan.

 6. van de andere kant gaat er door testen ook veel geld verloren, afschaffen en geen smoesjes om mart snotneus niet te werken?

 7. Ik raad toch aan om dit in zijn geheel te gaan bekijken: https://www.jornluka.com/the-trueman-show/the-trueman-show-96-david-icke/
  Vind je het te lang duren start dan vanaf 1 uur 40 min en 50 sec David legt hier precies uit hoe het zit met die crypto joden en hier zijn ze als de dood voor dit is waarom die vanaf nu overal gebanned wordt. De crypto joden heten de Sabbateans https://en.wikipedia.org/wiki/Sabbateans het begon allemaal met Sabbatai Zevi waarna zo’n honderd jaar later deze gast op de proppen kwam Jacob Frank: https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Frank Daaruit onstond het Frankisme: https://en.wikipedia.org/wiki/Frankism en daarmee is de echte ellende op deze planeet mee begonnen. Jacob Frank ontmoette Meneer Bauer geen jood later heet ie Rothschild is DUS GEEN JOOD!!!! Deze twee gaan samen met Weishaupt: https://nl.wikipedia.org/wiki/Adam_Weishaupt de bavarische illuminati oprichten.Allemaal Sabbateans net zoals alles om Biden heen, Icke noemt ze allemaal op.

Comments are closed.