9 REACTIES

  • De rechter kijkt of er sprake is van wanbeleid. En doet dat op verzoek van een instituut van het bedrijf, zoals bijvoorbeeld aandeelhouders. Lijkt mij niets mis mee.

  • als ik lees ” Vleesetende bacterie zorgt voor drie keer zoveel opnames Brandwondencentrum” dan denk ik dat er 3 keer zoveel patienten inchecken bij het centrum. maar dat is een beetje raar, een bacterie veroorzaakt geen branden. hooguit kan de bacterie een brandwond verergeren zodat opname noodzakelijk is. bij verder lezen blijkt dat de kop had moeten zijn ” drie keer zoveel opnames van mensen met wondinfectie door vleesetende bacterie ” . beetje click bait van ED. de juiste tekst moet natuurlijk zijn:

   ” Global warming veroorzaakt rampzalige uitbraak van vleesetende bacterie”

   of zou het Long corona zijn?

  • Die vleesetende bacterie schijnt op de lijst van bijwerkingen te staan van Pfizer.

   Formeel heeft de vleesetende bacterie een andere naam en noemen ze dit necrotiserende fasciitis.
   Necrotiserende fasciitis, ook bekend als de ‘vleesetende bacterie’, is een infectie die zich zeer snel (in de loop van uren tot dagen) verspreidt in de lagen onder de huid. Het is een levensbedreigende aandoening. Onbehandeld zal (bijna) iedereen hieraan overlijden.

   Als we in die onderzoekspapieren kijken van Pfizer, dan komt daar fasciitis voor als een bijwerking, maar dan niet als necrotiserende fasciitis, maar als eosinofiele fasciitis.
   https://niburu.co/het-complot/18238-waar-komt-die-vleesetende-bacterie-opeens-vandaan

 1. Ik vermoed dat de VS sowieso een andere politiek jegens China wil gaan voeren. De oorlog is slechts de katalysator/eyeopener geweest.

 2. Kabelbomen worden/werden in de Oekraine gemaakt. Dat zal waarschijnlijk ook niet langer zo blijven. Ook al omdat die kabelbomen nu nodig zijn.

 3. Disease of
  de geschiedenis herhaalt zich nooit helemaal, maar waar heb ik:
  “keep the Russians out, the Americans in, and the Germans down”, eerder gehoord
  en nu maar als Keep the Russians out, the Americans in, the Dutch down.
  Lijkt wel de 2 versus 4 behandeling

Comments are closed.