8 REACTIES

 1. Ik hoop toch echt dat die foto een geintje is. Hoewel je daar tegenwoordig niet zeker van kan zijn.
  Ik zou ook willen weten of dat een werkelijk bestaand gebouw is en welke achterlijke randdebiel daar dan ooit een bouwvergunning voor heeft afgegeven.

  • selectieve===
   een voorloper van seksuele intimidatie op de werkvloer?
   ===verontwaardiging

   • Degene die daar een bouwvergunning voor heeft afgegegeven dient te worden ontslagen en opgesloten.
    Wat ik niet begrijp is dat, uiteraard afhankelijk van waar het is, de buurt er niet tegen protesteert of procedeert. Dit is gewoon belachelijk

   • Johan, effe in nhet linkje lezen. IJmuiden, Nederland, en er werd wel degelijk tegen geprotesteerd. Het was een “beeld”.

    Met de enorme Zeespiegelstijging die Nederland te wachten staat zal het in no time ondergespoeld raken.

   • @Edwin
    Sorry, ik heb geen tijd om iedere link hier te volgen, ik heb wel wat anders te doen, maar het is goed te weten dat mensen daar dan toch tegen in het geweer kwamen.

    *LOL* wat betreft die zeespieglstijging; daar zou ik geen geld onder verwedden, het is puur gelul en afgezien van wat foutieve rekenmodellen die er steeds weer naast zitten ook werkelijk nul-komma-nul echt wetenschappelijk bewijs voor.
    90% van al het ijs ter wereld ligt op Antarctica, de rest is ruwweg gelijk verdeeld over het arctische gebied (ruwweg 4-5%) en alle gletchers, bergtoppen en permafrost gebieden verdeeld over de hele wereld voor de laatste 5-6%.
    En ondanks wat alle alarmisten roepen lijkt het erop dat de totale massa van het ijs in Antarctica toeneemt, niet afneemt.

Comments are closed.