Worden je rechten verder beperkt of niet? We weten het vanmiddag:

19 REACTIES

 1. Beperken van rechten in een multipolaire wereld gaat het niet worden, want dan gaan mensen aan de wandel.

   • Je kunt ook gewoon iets huren. Maar het begint natuurlijk met een rondreis om te kijken waar je het beste past. Het kan nooit kwaad opties paraat te hebben.

    Ik verwacht niet dat het nog nodig is Nederland te verlaten. Dat krankzinnige dictatoriale gedoe loopt vrijwel zeker spoedig af.

 2. Ga er maar van uit dat ze ermee instemmen. Net als met de pensioenwet. De kamerleden (een paar uitgezonderd) zijn even dom als arrogant (en corrupt?) en zullen waarschijnlijk doen wat het partijkartel van hen verlangt.

  Weet iemand of deze wet ook goedkeuring geeft aan het verdrag dat de WHO -bekend van corona, Chinese communisten en “sex offender” Bill Gates- de baas maakt hier als er weer een “pandemie” is?

   • Van de website van de Eerste Kamer:
    “De voorzitter:
    Ik constateer dat dit wetsvoorstel met 49 stemmen voor en 24 stemmen tegen is aangenomen.”

    Dus 2/3 heeft ingestemd met deze abjecte wet die ze hadden moeten tegenhouden.

    Hier kun je opzoeken wie ze zijn. Het leest als de bewonerslijst van Huize Alzheimer: https://www.eerstekamer.nl/stemmingen_per_vergaderdag

    Maar je kan het ook raden. De alzheimers mogen door naar even nutteloze als overbetaalde overheidsbaantjes want de meeste worden niet herkozen volgende. Dit was hun opgestoken middelvinder.

 3. Ondertussen is de burgerweerstandbeweging flink aan het opschalen. Vanaf 2021 nam de vraag naar alles voor de lichte infanterie enorm toe. AK’s, RPG’s, Manpads, allerlei granaten, mortieren, alles wat hanteerbaar is en bruikbaar kan zijn om jezelf te verdedigen. Er is een enorm aanbod vanuit Oekraïne.

  Nieuw is de vraag naar tactical nukes, een atoombom die in je rugzak of drone past. Is dat serieus? Nou, in ieder geval zo serieus dat veiligheidsdiensten recent een woning op de kop zetten, gewapend met geigertellers, op zoek naar de nucleaire dreiging vanuit het burgerinitiatief.

  Er is een mijlpaal bereikt met het denken over, de wens tot het beschikken over kernwapens vanuit het burgerinitiatief. Oorlogswapens waren sinds 2021 niet langer voorbehouden aan overheden, in 2023 zijn we dus hier aangeland: huiszoeking op verdenking van het bezit van, en/of de productie van een tactical nuke.

  • Er is gigantisch belegd met hefboomwerking, met goedkoop geleend geld. Met pensioenen en beleggingen. Dat gaat natuurlijk helemaal door de goot.

 4. Even denken … hmm … ja .. ondanks onze grote zorgen en ernstige bedenkingen bla bla bla … stemmen we toch vóór.

 5.  De Eerste Kamer heeft ingestemd met
  de nieuwe pandemiewet.Het is de
  opvolger van de tijdelijke coronawet
  die werd gebruikt bij onder meer de
  mondkapjesplicht en de avondklok.

  Een jaar geleden stemde de Eerste Kamer
  de tijdelijke wetgeving weg.Sindsdien
  heeft het kabinet geen juridische
  grondslag meer voor maatregelen bij
  pandemieën.In de nieuwe wet zijn een
  quarantaine-,test- en mondkapjesplicht
  opgenomen,maar de avondklok en het
  coronatoegangsbewijs staan er niet in.

  Tegenstanders van de wet zorgden voor
  rumoer op de publieke tribune.Ze riepen
  onder meer “landverraders”.

 6. https://4en5meiamsterdam.nl/bord-vondelpark/“Sobibor begon in het Vondelpark. Met een bordje: ‘Voor Joden verboden’.” Toespraak Koning 4 mei 2020 op een lege Dam…
  Uit diezelfde toespraak: “….Oorlog werkt generaties lang door. Nu, 75 jaar na onze bevrijding, zit de oorlog nog steeds in ons. Het minste wat we kunnen doen is: niet wegkijken. Niet goedpraten. Niet uitwissen. Niet apart zetten. Niet ‘normaal’ maken wat niet normaal is. En: onze vrije, democratische rechtsstaat koesteren en verdedigen. Want alleen die biedt bescherming tegen willekeur en waanzin. …”

 7. minder vrijheid in NL, goh wat verrassend. i am shocked!

  D66 Dittrich zinspeelde hier al omineus op toen dhr. Beckman een petitie aanbood aan 1e kamer: ” we gaan uit van een goede uitslag, vraag is alleen goed voor wie”. (of iets van die strekking)

  een petitie, zo schattig. de heersers smeken om naar de onderdanen luisteren.

  “The truth is, one who seeks to achieve freedom by petitioning those in power to give it to him has already failed, regardless of the response.
  To beg for the blessing of “authority” is to accept that the choice is the master’s alone to make, which means that the person is already, by definition, a slave.”

  ― Larken Rose

 8. Dit gaat alleen maar averechts uitwerken, maar mogelijk is dat de bedoeling dit om de nu nog gehypnotiseerde meute verder te doen ontwaken. Men gebruikt de bijbel als leidraad
  voor het uit te rollen pad (agenda) en daarin staat beschreven:
  ” Jesaja 35:5 Alsdan zullen der blinden ogen opengedaan worden, en der doven oren zullen geopend worden.”
  Waarheid manifest!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in