Na eerder de gevaren van vliegtuigtrappen en fietsen te hebben ondervonden struikelt Joe Biden over een zandzakje.

Ik wil dit niet groter maken dan het is. De man is 80 jaar oud. Dat zijn lichaam niet meer meewerkt is niet zo erg. Wat volgens mij erger is zijn de vele video’s die lijken aan te tonen dat zijn geestelijke vermogens zijn aangetast.

8 REACTIES

 1. Ouderenmishandeling. De ene afgang na de andere van deze seniele ouwe linkse gek. Hoeveel pleonasmen zijn dat? :p
  Voordeel is wel dat we zolang hij er zit niet meer dagelijks getrakteerd worden op eindeloze Amerika bashing en gezeur over “Amerikaanse toestanden”. Hoezo onafhankelijke media?

 2. Nou ja, wat ik ook wel weer een probleem vind is dat het hele circus nu begint te roeptoeteren dat het erg winderig was.
  Biden is een oud wrak en mentaal nog zwakker dan lichamelijk.

  • Dat vind ik wel weer grappig. “Winderig”. Dan heeft president Alzheimer geen zeebenen. Of in elk geval, deze dubbelganger van hem. Maar de “Hitler bitch” (zoals vrienden van mij in v/h Joegoslavie haar noemden) liep al te wankelen en stuiptrekken voordat er verkiezingen waren.
   Overigens weinig van wind te zien bij andere mensen in die video. Kleren wapperen niet, petten vliegen niet rond.

 3. Is dit niet ook vooral om je in te peperen dat je echt geen flikker te vertellen hebt. Kijk eens even welk wrak wij president gemaakt hebben.

 4. HTTPS ISSUE: door een verhuizing van de server naar een nieuw IP adres verschijnt een mededeling dat de verbinding niet prive is, hier wordt aan gewerkt.

 5. Papa Joe moet nog even doorstruikelen totdat de misdaden van Hunter zijn verjaard.

Comments are closed.