De nieuwe film van Marijn Poels komt in september uit. Hier de trailer:

 

4 REACTIES

 1. Wij leven inderdaad in een ‘diabolische’ en sectarische samenleving. Waar het leven steeds meer wordt bepaald door een stel hogepriesters (politici) die de godganse tijd hel en verdoemenis preken en ook het einde der tijden. Maar wat is er nieuw?

  Het is daarom een goed idee om de TV je huis uit te doen (bij mij al meer dan 10 jaar geleden), kranten en tijdschriften (nog veel langer geleden). Dat bevalt mij prima. Als ik bij vrienden ben en de TV daar staat aan, dan komen de programma’s (en reclames) gewoon surrealistisch op mij over. Wat wordt er een bizarre ongein uitgezonden. De TV is de massa-hypnose doos. Nu nog het internet afbouwen, zoveel mogelijk. Dat wordt meer een dieet dan een blokkade. Ik zou het graag helemaal wegdoen maar dan moet ik op een heel andere manier gaan werken.

  • Ik heb hetzelfde, ook al lang geleden de TV weggedaan.
   Ik heb later ooit eens voor een vriendin die zich een internet abonnement met TV had laten aansmeren op haar kamer de technische installatie gedaan, er zat iets van honderd kanalen bij, dan even zitten zappen (na zo lange tijd is het een vreemde gewaarwording), wat een bagger allemaal, en unreal. Ze heeft overigens uiteindelijk nooit naar die TV zenders gekeken.
   De TV kijkende mens is bijna een ander soort mens.
   Papieren kranten en reclame hetzelfde, en de browser zit vol met advertentie en sociale media blokkers. Als ik dan even achter een computer van iemand anders zit, en ik zie al die reclame en mainstream sites die men opgedrongen krijgt in die default configuraties (van browsers of hele systemen), dan is dat een ‘andere wereld’.
   Het is een flashy surrealistische wereld inderdaad.

 2. Misschien moet ik maar eens contact zoeken met Marijn Poels. Zo te horen steunt hij het idee van een vrije commune

Comments are closed.