4 REACTIES

 1. Iedereen weet natuurlijk waarom deze wetten worden gemaakt, vanwege dat ene boekje, die van tijd tot tijd in de fik gaat. Met als gevolg dat de gelovige volgelingen, weer gek zitten te doen.
  Wat zijn de effecten:
  – ga er maar van uit dat er een strafmaat er aan vast zit. Want het is nu gecodificeerd. En ga er ook maar van uit dat deze wetgeving wordt uitgebreid, denk maar aan de alternatieven denkwijzen en media.
  – er gaan meer groepen komen die deze wet gaan gebruiken. De overheid zal hier aan mee werken, want de controle over de klagende groep en de dreigende groep wordt hiermee vergroot.
  – Democratie: democratie gaat over groepen en mensen in deze groepen. Als de democratie dit soort zaken gaat codificeren, zal de controle toenemen over alle groepen en mensen. Tevens zullen deze groepen elkaar ‘aanvallen’. De overheid kan dan als scheidsrechter optreden en de boel aansturen naar eigen believen. Tevens zullen politieke partijen zich sterker tegen elkaar afzetten, om haar eigen achterban tevreden te stellen of de achterban uit te breiden naar andere groepen.
  – overheid: gaat nu bepalen welke boeken beschermd worden en welke niet. Dit zal vast en zeker bepaald worden door de heersende agenda in het parlement. Op dit moment is dat tegen de oude witte man, de christen, de joden etc.
  – bedrijven: zij zullen dit ook gaan vastleggen in hun eigen werkprocessen en klantbenadering. Steeds meer bedrijven zullen hun klanten tevreden willen houden.
  – Mensen: zij zullen steeds meer gecontroleerd worden, via wettelijke controle van en door banken, politie, etc. Wij gaan richting een steeds meer Brave New World scenario. Zeg maar, het boek van Aldus Huxley.
  De wereld wordt steeds meer een grote stad, waar verschillende groepen vriendelijk of vijandig tegen over elkaar staan. Dit betekent dat de stad gemanaged moet worden. Aangezien, de meeste mensen collectiviteit prachtig vinden, zal dit dus gebeuren via de wet en regelgeving. De ontwikkeling van stedenvorming waarbij in 2050 ongeveer 80% in steden woont, zal verstikkende werken. Mensen die vrij willen zijn trekken uit de stad naar het platteland of de bergen in. Megasteden zullen gevangenissen zijn, waarbij de woningen dienen als een cel.

 2. tweedegraads kwaliteit wegens
  CancelCulture
  ik durf het risico niet aan

 3. De koran is verzonnen. Allah ook. Maar die bestaat niet, hij kan dat vod dus nooit
  geschreven hebben. Eindconclusie: islam met alle randverschijnselen werd
  gewoon verzonnen.

 4. Gelovigen geloven in het heilige schrift! Atheïsten hebben het gelezen.

Comments are closed.