Op 13 juli 2002 verscheen een interview met Ab Osterhaus in het Leidsch Dagblad. Is Ab Osterhaus een visionair? Enkele quotes.

Het is een koud kunstje om een virus aan te maken waar in één keer honderd mensen aan dood zullen gaan. Wat mij verwonderd, is dat het nog zo weinig is gedaan.

Als je alleen de economie van een land wil treffen, zijn virussen ook goed te gebruiken; denk maar aan het verspreiden van mond- en klauwzeer, maar met relatief geringe middelen kun je ook een gigantisch effect bereiken. Er zijn in de VS ‘slechts’ vijf mensen aan anthrax, miltvuur, overleden terwijl de hele economie er onder heeft geleden.

Wij virologen kunnen nog veel ‘rottiger’ dingen maken. Je moet wel een sick mind hebben om dat te willen. maar je moet er rekening mee houden dat er zulke mensen zijn. Aan het einde van de Koude Oorlog ben ik in Rusland geweest. Dat was surrealistisch. Daar werd je koud van. Op grote schaal waren ze bezig met ebola, lassa en pokken. Bedoeld om eventueel te gebruiken voor biologische oorlogvoering. Nu kennen we die virussen goed. dus zijn er vaccins of goede draaiboeken voor ontwikkeld. Een groot gevaar van biologische oorlogvoering en bioterrorisme is dat ook virussen gebruikt kunnen worden die normaal eigenlijk niet voorkomen. Virussen waarmee is ‘geknutseld’, zodat ze moeilijk te herkennen zijn en dus moeilijker te bestrijden.

We zijn nu vele jaren verder. Wuhan. Voorzien door Ab? Wellicht heeft een sick mind de grootste massamoord in de geschiedenis gepleegd door bewust een buisje met gemuteerd coronavirus naar buiten te smokkelen? Of is het een foutje geweest? Of dus toch die dierenmarkt?

11 REACTIES

 1. Waarom denk je dat de biolabs van de Amerikaanse drieletterorganisaties in de Oekraïne aan de grens met Rusland staan?

  Als. het kan, dan zal het gebeuren, door alle partijen.

 2. “wij virologen”; de “veterinaire” biologen/virologen zal hij bedoelen!
  vroegâh was etnisch profileren bon-ton, ingehaald door DNA profileren?
  bingo; nu je het zegt de bufferzone is de moeder van de gedachte
  ?waar heeft ie het over?

 3. Ik geloof niet virussen en ook niet in virologen..
  Het is een 8-daagse cursus voor ongeveer 1100 euronen https://www.han.nl/opleidingen/cursus/virologie/

  Daarbij is ons abje een bekende leugenaar en doet alles wat nodig is om over de rug/angst van anderen goed zijn zakken te vullen. Is het met onzinnige subsidies dan wel via bedrijven waaraan hij gelieerd is en duidelijke belangen heeft bij crises.

  Ik ga ze niet opzoeken maar de beelden zijn denk ik wel bekend bij de meesten, hoe hij het eerste geval van de mMxicaanse griep vierde omdat hij aandelen had van het bedrijf wat de vaccins (lees gevaarlijke niet werkende meuk tegen veel kosten) leverde. Trots liet hij nog even dat het ministerie bij zijn bedrijfje even voor miljoenen aan waardeloze niet gebruikte vaccins bestelde.

  En de beelden toen hij bij die walgelijke van Ranst uit BE op het podium zat te grinniken toen van ranzig vertelde hoe hij de boel aandikt om angst te verspreiden en de verkoop van wederom niet werkende vaccins tegen niet bestaande virussen propageerde.

  Nagenoeg mainstream ‘wetenschap’ is corrupt, die laten horen wat de macht dient en dat is angst, ik heb in mijn leven al 30 niet te stoppen rampen overleefd. Fantasten zijn het en levensgevaarlijk voor de vrije mens.

  Hier nog een prima uitleg over hoe de zogenaamde virussen niet kunnen bestaan..
  https://www.youtube.com/watch?v=sul7C19vtpY

  • Correctie:
   Nagenoeg ALLE mainstream ‘wetenschap’ is corrupt,

 4. Een reden dat ik dit artikel heb geschreven is de mogelijkheid dat er iemand bewust het virus heeft losgelaten. Wellicht vergezocht maar als er zoals Ab Osterhaus stelt zieke geesten zijn. En dat moet je waarschijnlijk ook zijn als je in zo’n biolab werkt. Wat nu als een verknipte chinees een buisje met virussen het lab heeft uit gesmokkeld en heeft losgelaten op die dierenmarkt? De perfecte massamoord….. Dit scenario heb ik nog niet op internet gelezen. Het is mogelijk maar of het waarschijnlijk is durf ik niet te zeggen.

 5. Er was nooit een killervirus uit Wuhan.
  De media loog met foto’s van stapels lijkkisten in Italië, en openluchtcrematies in India.
  De Wuhan theorie met het bestaan van het virus “bewijzen”, maar alles wat ze wilden was zoveel mogelijk mensen meerdere gifspuiten geven.

Comments are closed.