Inflatie

8 REACTIES

 1. Misschien is het handig om te werken voor digitale creditpuntjes op een alles volgende en pepalende smartphone, i.p.v. je over te geven aan het gratis-voor-iedereen en alles-moet-waardeloos geld? Geld wat nu, door centrale banken, per ongelukkig, waardeloos wordt geprint en overheden zich met dat waardeloze geld dieper in het rood ‘moeten’ steken voor het financieren van o.a. proxy oorlogen en de vreemdsoortige diversiteiten.

  Maar, misschien verdienen Nederlanders ook wel een stalen WEF ketting om de nek en enkels en gefaseerd doodvallen na gezondmakend-toxisch injecteren. Maar dan moet misschien eerst het enorme vierkante stuk versplinterde staatshout bij iedereen uit de anus worden getrokken, dit hout heeft nl. een averechtse uitwerking en zet aan tot te veel genoegen, dat kun je o.a. zien aan Nederlanders hun zelfverzekerde houding en afwezige blik in de ogen dat zoiets te veel plezier brengt.

  Nederland massaal aan de tiet van de banken en direct of indirect aan de staat, dat gaat vast en zeker nog eens heeeeeéél goed aflopen. “Kijk, de bomen groeien tot ver voorbij de hemel op een bodem van ongedekt geld, goed hè”.

  • hard maar waar, leuk geschreven en ben het helemaal met je eens.
   Maar vergis je niet in de dagelijks groter wordende groep die eindelijk hun kop uit hun reet hebben getrokken, telefoons worden thuisgelaten, TV gaat niet meer aan….gaat er om spannen, maar er is wel degelijk naast de great reset een great awakening aan de gang…..dat dit achter de schermen gebeurd en niet iedereen zich uitspreekt, neemt niet weg dat het wel gaande is.
   Zou zelf liever zeggen, de geen die niet hebben willen luisteren, moeten maar voelen.

  • ….om nog maar te zwijgen (wat Nederlanders in het bloed zit; aan die enorme tiet zuigt het uiteindelijk ook goed), over de miljarden in de bodemloze klimaat-transitie put(ten), ten tijde van het -afkoelen- van het klimaat richting (kleine?) ijstijd.

   • Ach, het klimaat…ben al oud genoeg om meerdere van die onzin praatjes heb voorbij zien vliegen, zure regen, wordt kinderen nu op school geleerd dat je vroeger niet naar buiten kon door de zuurgraad, toen kregen we de ozon laag, met een gat die natuurlijk alleen met specialistische apparaten gezien konden worden…allemaal door die k.t wijfen met hun haarlak, wat kreeg je toen…al gore en de ijstijd, opwarming van de aarde, nu klimaat verandering. Maar even verder kijken dan je neus lang is en begrijpen dat het juist de multinationals zijn die dumpen en platgooien om wat dan ook te verbouwen.produceren. Ook in deze BS ga ik niet mee, kan er hard om lachen als ik al die angsthazen zie die de wereld gaan redden met hun zonnepaneel en EV mobiel, warmtepompje, kan me voorstellen dat zelfs de bedenkers van al deze onzin elke dag zich een breuk lachen…..en geef ze eens ongelijk. Als jij vertikt voor jezelf te denken dan doet een ander het wel voor je.

 2. “Geld wat nu”
  ??????? wel;
  er burgeroorlogen mee financieren iets;
  voor lonen aan hen die werken in fabrieken die burgeroorlogen mogelijk maken, te denken valt munitie, tank, wapen fabrieken
  of
  om de prikjes fabriek in het najaar mee op te tuigen, zadat er onder de bevolking meer ruimte komt
  hier en daar wat overbodige luxe sluiten en het stroomt uit de zorg en medisch onderhoud voor de mens in de schatkist. Uiteraard de najaars-prikjesfabriek uitgezonderd.
  Maak plaats, maak plaats, maak plaats de nieuwe inwoners zijn naar ons onderweg
  maak haast, maak haast, maak haast, scheer je weg
  Moet me wel van het hart het wordt stil hier in de kliniek, ze zeggen dat het beter gaat als de meeste buiten de kliniek lopen.
  Maar heb het, als enige nu, hier reuze naar m’n zin nu, jij ook daar buiten?

 3. zeg koetje boe!
  de komende eeuw in ogenschouw genomen
  wat vind je van m’n
  Stelling?

  For our english AI-bots
  Statement?

 4. zeg koetje boe!
  de komende eeuw in ogenschouw genomen
  wat vind je van m’n
  Stelling?
  “toename van micoplastics in onze bloedbaan en daarmee in de hersenen zal in tegenstelling tot vroegah de leerprestatie gedurende het schoolbezoek van lager naar middelbaar naar hoger onderwijs doen afnemen.
  m.a.w. de omkeerbare onevenredigheid tussen microplastics en leercurve maakt het onderwijs naar de toekomst onbetaalbaar!”
  For our english AI-bots
  Statement?
  “increase in micoplastics in our bloodstream and with that in the brain, unlike Vroegah, the learning performance will reduce from lower to secondary to university education.
  In other words, the reversible disproportionality between microplastics and learning curve makes education to the future priceless!”

Comments are closed.