Vrijspreker: Wat valt U op aan de LGBTQA++ trend?

Opperdienaar: Het lijkt een algemeen verschijnsel dat politieke systemen als ze aan de neerval begonnen zijn, seksueel de weg kwijt raken. Ik denk aan de Romeinse orgies, Sodom en Gomorrah maar ook De Mongoolse heersers van China hadden in de verboden stad allemaal seksuele rituelen terwijl het wantrouwen tussen heersers en de bevolking groeide. Eunuchs werden vaak gebruikt aan het hof van menig keizerrijk, waar ze soms zoveel macht kregen dat ze feitelijk het keizerrijk bestierden tijdens de neergang.

De rooms katholieke kerk is ook een instituut dat tijdens de neergang menig seksueel schandaal kende. De bruinhemden die de terreur voor Hitler gebruikten leken ook de weg kwijt te zijn. Ook nu worden we weer hele maanden bezig gehouden met pride vlaggen. Of de Nederlandse politiek door eunuchs bemand wordt, laat ik aan de lezer over.

Deze vlaggen lijken zoveel onderdrukte groepen te verheffen dat ze steeds meer iets uit te sluiten. Eigenlijk moet deze vlag zeggen:”Iedereen behalve hetero blanke mannen en waarschijnlijk witte traditionele vrouwen in hun kielzog”. De hoogste zelfmoordpercentages zijn dan ook te vinden bij deze groep te vinden.

 

Vrijspreker: De vraag is dan waarom deze groep uitgesloten moet worden?

Opperdienaar: Ik denk dat het is omdat je die nodig hebt voor effectief verzet tegen een onderdrukker. De onderdanen alleen ontwapenen is niet genoeg, je moet hun terechte zorg over de stand van zaken een bliksemafleider geven in de vorm van non problemen zoals het klimaat, white supremacy, stikstof crisis, enz. Als ze daar hun energie op richten, vinden ze nooit uit waar het echte probleem zit. Net zoals je rekruten in het leger een morele fopspeen geeft in de vorm van goed je schoenen poetsen en netjes je bed opmaken (let er even niet op dat je voor geld mensen vermoordt). Bij voorkeur wordt een onjuist onderdrukkingsverhaal in hun hoofd geprent. Dat resoneert het meest met de onderdrukking waar ze echt onder lijden (het systeem houdt mij tegen) en geeft dus de beste substitutieverklaring voor hun correcte gevoel.

Vrijspreker: Gaat de economie niet naar de knoppen met onderdanen die zo op het verkeerde spoor zitten?

Opperdienaar: Het maakt heersers niet uit dat de economie naar de knoppen gaat, het gaat om macht behouden terwijl de onderdaan steeds meer in de tang genomen wordt. Het is zaak te zorgen dat hij de verklaring voor zijn onheil ergens anders vindt en daar moet je hem soms een beetje bij helpen. Machthebbers hebben een tijger bij de staart en die kunnen ze niet loslaten anders worden ze opgegeten.

Vrijspreker: Zijn er nog andere manieren om de onderdaan van verzet te weerhouden?

Opperdienaar: Als de onderdaan continu ziek is en allerlei medicijnen moet gebruiken om hem overeind te houden, dan zie ik hem ook geen weerstand bieden. Volgens het Amerikaanse leger is 77% van de amerikaanse jonge mannen niet gezond genoeg om te vechten. Als een onderdaan enorme moeite moet doen om eten te vinden, komt er van verzet ook niet veel terecht. Maar de staat zit natuurlijk altijd met het probleem dat ze om een effectief onderdrukkingsapparaat te runnen, capabele mensen nodig hebben, maar de onderdrukten tegelijk incapabel moeten houden. Dat blijft altijd een onhoudbare doelstelling. Je werkt of naar capabele of naar incapabele onderdanen toe en daar bij kiest de heerser liever voor incapabele.

8 REACTIES

 1. Het westen is demografisch aan het veranderen. Steeds meer niet-witte mensen komen erbij. Echter, Afrika en Midden-Oosten hebben een ’traditie’ van socialistisch tot communistisch gedachtegoed. Dit was het resultaat van de koude oorlog.
  Aangezien de meeste die hier komen, geen of een beperkte opleiding hebben gehad, zijn zij makkelijk te beïnvloeden. Tevens hebben zij een andere cultuur, gebruiken en tradities. Als de nieuwelingen het idee krijgen, dat zij kunnen winnen, gaan zij niet veranderen.
  Al die regenboog onzin, is om ons bezig te houden. Het is een minderheid, van een minderheid van een minderheid. Het echte probleem zit in de hoofdsteden, allemaal politici met hun medestanders die in een heel andere wereld leven. Zij kunnen dit doen, omdat het merendeel van de burgers stemt op het partijkartel, als gevolg van opvoeding, staatsscholing en economische belangen. Het laatste is ook heel belangrijk, want in de grond van Europa zit heel weinig grondstoffen en energievoorraden. Dus wordt Europa bestuurd van buitenaf.
  Als de Brics het klaar speelt om Europa af te snijden van de grondstoffen en energie, wordt heel Europa een oorlogsgebied. Ik denk dat Amerika het volgende beleid heeft voor Europa:
  – Een straf omdat door productdumping heel veel amerikanen in de armoede terecht kwamen.
  – En de goed opgeleide Europeanen zullen naar Amerika in geval van oorlog in Europa.
  – een concurrent minder voor Amerika, wij zijn geen partner meer, maar een concurrent. Dit is waarschijnlijk de redenen waarom Brexit heeft bestaan.

  • “en de goed opgeleide Europeaan” ……..behoort het oostwaarts trekken niet tot een mogelijkheid?

  • De goed opgeleide Europeaan gaat naar Amerika?
   Ja,de goed opgeleide misschien, maar degene die slim is en nadenkt niet.
   Steeds meer mensen in Amerika wonen in tenten of campers.
   Er is geen werk, en de inflatie is hoog.
   Ik ben nu bijna 60, maar 40 jaar geleden zou ik naar Rusland zijn gegaan in deze situatie.
   Energie en boodschappen zijn er goedkoop, en als je wat kan word je met open armen ontvangen.

   De immigratie in Nederland is net als een motor waar je iedere dag een heel klein steentje in gooit.
   In het begin gebeurt er niks.
   Dan hoor je rare geluiden.
   Na nog meer steentjes vliegen de zuigers en krukassen je om de oren.

   • Yup. Ik woon nu ergens achteraf in de VS. En mid-50, wat toch wat aan de late kant is om WEER alles achter te laten en opnieuw te moeten beginnen met niks, want daar komt het in feite toch op neer.
    De VS zijn in verval. In feite in de laatste stadia van verval; onhoudbare schulden, slechte scholing, binnensteden die aan 3e wereldlanden doen denken, seksuele perversies en steeds toenemende rassenhaat.
    In feite is het zo dat de VS geen 3e wereldland worden, maar het al zijn; je ziet het niet zo aan de schitterende grote steden tenzij je die van dichterbij bekijkt. Het wegennet is slecht onderhouden, de spoorwegen zijn er nog erger aan toe. Bruggen idem. Steeds meer mensen leven op straat. Gezondheidszorg is vrijwel onbetaalbaar en ook de prijzen van het levensonderhoud stijgen in een rap tempo waardoor steeds meer mensen moeite hebben de eindjes aan elkaar te knopen.

    Nee, als blanke met een redelijke opleiding en een goede werk-instelling zou je er veel beter aan doen te gaan kijken naar mogelijkheden om te emigreren naar Rusland of Wit-Rusland.
    Diverse andere landen in Azie zijn ook mogelijkheden, maar als zowel Wit Rusland als het westen van Rusland zijn blank, waar aziatische landen dat niet zijn.

    En zelfs ik ben aan het kijken naar die mogelijkheid, ondanks dat mijn vrouw dat absoluut niet ziet zitten. Maar wij zitten tenminste achteraf, met diverse gelijkgestemden in de omgeving en een redelijke kennissenkring van preppers en militieleden, waardoor wij ons in een gunstigere positie bevinden dan de meesten.
    En toch…als ik de kans zou krijgen dan zou ik vermoedelijk gaan. Maar het immigratiebeleid daar is niet zoals in het westen; je moet de taal al van te voren leren en er worden maar weinig visa vestrekt.

  • Nee, het is de Heartland theorie die ten grondslag ligt aan eerst het buitenlandse beleid in het VK en daarna in de VS. Het komt ook terug in Orwell’s 1984. Het zijn de zeemachten tegen de landmachten. En als de zeemachten op de top van de apenrots willen blijven zitten, dan moeten de landmachten verdeeld zijn en in onmin met elkaar leven. Veel oorlog ook, heel nuttig. Als ze bij elkaar komen, vriendjes worden, gaan handelen en produceren, dan kunnen de zeemachten niet meer concurreren en verliezen ze hun economische dominantie en daarna hun militaire dominantie.

   Het doe er niet toe of jij het gelooft, de mensen in posities van invloed geloven het. Henry Kissinger en Zbigniew Brzezinski geloven erin. Net als al hun studenten die nu analist zijn bij een drieletterorganisatie. Maar ook aan de andere kant is Alexander Doegin een aanhanger van de Heartland theorie. Het punt is wel dat het spelletje doorzien wordt. Als ik het begrijp kun je er gif op innemen dat ze het ook in Rusland, China, India, Iran en al die andere landmachten begrijpen. Vandaar dat ze tegenwoordig het ene na het andere vredesinitiatief afsluiten en de VS steeds minder populair wordt.

   De westerse wereld is overduidelijk over the hill. De VS gaan in het beste geval uit elkaar vallen zodat er nog een paar staten overblijven waar het goed toeven is. West-Europa moet mogelijk op enig moment zelfs bevrijd worden door Rusland. Centraal- en Oost-Europa blijven het waarschijnlijk redelijk tot goed doen, vooropgesteld dat ze geen mot maken met Rusland en zich aansluiten bij de Chinese zijderoute en de multipolaire wereldorde.

 2. Alle sneeuwpoppen de wereld uit. Moet er natuurlijk eerst wel sneeuw gevallen zijn………. Andere witte mannen bestaan niet. Misschien als een blanke man dood is zal ie wit worden uiteindelijk.

 3. Wit is een pigment, blank is een gebrek daaraan. “Witte mannen” is onzin en een (opzettelijk?) foute vertaling van het Engels.

  • Ik snap dat gedoe tussen blank en wit niet. Toch gewoon een synoniem? Weer zon nep probleem om je druk over te maken.

Comments are closed.