De tijd dringt voor de LP, eind deze week moeten de ondersteuningsverklaringen binnen zijn. Twee van de twintig districten zijn binnen. Voor hen die de LP graag zien deelnemen het verzoek om deze week naar het gemeentehuis te gaan voor een ondersteuningsverklaring.

3 REACTIES

  1. Het wordt nog keuzestress in het stemhokje. Voor wie gaat…
    LP is weer libertarisch. Haga heeft Toine op de lijst. FVD komt steeds meer als libertarisch uit de kast. Zie de link die ik onder het andere artikel plaatste.

  2. Inderdaad, voor wie gaat. De oproep tot osv’s tekenen is voor hen die in het politieke proces geloven. Vrijspreker staat daar neutraal in, de mensen achter de LP zijn ervan overtuigd dat ze een positieve bijdrage aan het libertarisme leveren maar er zijn ook libertariers die juist bewust niet gaan stemmen. Ik denk dat ook al is FvD mogelijk libertarischer, nog steeds geldt: stem LP of stem niet.

Comments are closed.