Vrijspreker: U ziet een bepaald patroon. Wat is dat?

Opperdienaar: Tijdens WO2 was er ooit een analyse in het VK om vliegtuigen die terugkwamen uit Duitsland extra te bepantseren. De eerste reactie was om de vliegtuigen extra te beschermen waar de kogelgaten zaten. Totdat er een statisticus bij kwam die juist aanraadde om ze te bepantseren waar er geen kogelgaten zaten. Dit waren immers de vliegtuigen die het overleefd hadden. De vliegtuigen die het niet overleefd hadden, waren juist op de niet geraakte plaatsen geraakt.

Dit lijkt me vaak het geval met de roverheid, ze beschermen waar het niet nodig is en laten kwetsbaarheden liggen waar het wel nodig is. Hier beschrijft Dr John Campbell hoe de opgedrongen MRNA injecties er voor zorgden dat je immuunsysteem volop anti lichamen maakte tegen een Covid variant die al lang van de aarde verdwenen was. De prijs voor deze nutteloze verdedigingslinie is minder T cellen die je tegen kanker beschermen. De arts die hij interviewde zag dan ook een terugkeer van huidkanker gevallen die al tijden in remissie waren nadat zijn patiënten de booster shots namen.

Vrijspreker: Onder dwang wordt de verdediging op het verkeerde front ingezet.

Opperdienaar: Inderdaad, zoals beschermen van vliegtuigen waar de kogelgaten zitten.

Zo ook natuurlijk de grote andere grote ‘crises’ van stikstof, klimaatverandering, LGBTQ, Black Lives Matter en een scala van non problemen met non oplossingen, terwijl de onderdaan voor echte problemen vakkundig in slaap gesust wordt.

Niet alleen worden alle capaciteiten van onderdanen op de verkeerde problemen ingezet, ook wordt hij gemotiveerd te investeren in de verkeerde sectoren (de vruchten van succesvolle activiteiten uit het verleden). Zo zijn onderdanen in de ESG aandelen gedreven (waar Blackrock nu enorme verliezen op heeft geleden). Ze zijn ook sinds de financiële crisis van 2008 steeds meer in ‘veilige’ staatsobligaties gedreven middels regulering en andere aansporingen. Banken zitten daar ook volop in en zitten nu op 70 biljoen aan verliezen.

Het voorbeeld van de vliegtuigbepantsering maakt duidelijk dat je niet moet zitten met je geld waar iedereen tegen zijn zin ingedreven is en het liefst weg wil, maar juist daar moet gaan wat afgeraden wordt. Je euro’s dus afschieten op waar de gaten van overheidsdwang niet zitten.

2 REACTIES

  1. ‘U ziet een bepaald patroon’

    Velen zagen dat bepaalde patroon direct toen het werd gepresenteerd in maart 2020, en namen een standpunt in. Na Tiffany Dover was het zeker. Het is ondertussen al meer dan 3,5 jaar geleden, we zitten in een nieuw tijdperk.

  2. Verhaal bewijst “zonder tegenspraak! géén samenspraak”. Oorlog is gewonnen

Comments are closed.