20 REACTIES

 1. WAT NOU, SPREIDINGSWET ???
  Afrika is 725 keer zo groot als Nederland!

  • Ja maarrr,
   Als je die er nou uitflikkert, en met spiegeltjes en kraaltjes naar het westen lokt, dan hebben de verraders het toch wel mooi voor elkaar met een continent dat uitpuilt van interessante grondstoffen..

  • Wat precies de agenda erachter is, en dat veel mensen er zo graag aan mee werken. Ze zoeken het maar uit. Mijn motto: red jezelf.

   • El_Paso,

    Hoe je jezelf moet redden? Dat weet je zelf het best. Ik ga er in ieder geval niet aan beginnen om te proberen de hele Titanic te redden.

   • Als je op de titanic zit, ga je gewoon mee. Of heb je QR-code voor de reddingssloep? Of een mondkapje van Sieuwert?

   • Opmerkelijk is ook dat onze olichargen als Zuckerberg allemaal bunkers aanleggen op afgelegen plekken voor ’the event’, zeg disease X? Zo ook u?

   • El_Paso,

    Ik wacht even af wat ’the event’ is. Goede kans dat het om bijwerkingen gaat van de prik. Schokkend, was niet te zien aankomen, verwacht je niet.

 2. Ik zie wel potentie in die spreidingswet.

  Dan kan Premier Geert I asielzoekers rechtvaardig spreiden over Wassenaar, Bloemendaal, Bergen, Laren, Rozendaal, Vught en al die andere deugdorpen vol betrokken kakkers die hun asielschatjes toch liever bij een ander voor de deur parkeren.

  Trakteer ze maar op een koekje van eigen deugdeeg. Elk van die dorpen heeft wel een veldje of plein waar je makkelijk woningen voor 1000 apothekers, atoomgeleerden en ander toptalent, vers uit Afrika ingedobberd, kan huisvesten.

 3. Er is geen zinkende ‘Titanic’, net zoals er geen killervirus is/was of man made climate change.

  Wel is er een constante transfer van buitenlandse (mannelijke toekomstige militairen als) handelswaar, soort van moderne slavernij, en deze waar moet om tactische redenen gespreid worden over dit debielenland.

  Wie denkt dat het hier werkelijk draait om vluchtelingen en die noodzakelijk gespreid moeten worden, zou meerdere bezoeken aan een professionele psychiater kunnen overwegen. Niet de psychiater van Rutte want die is na meerdere sessies met Rutte gestopt met zijn praktijk en opgenomen in een inrichting.

  • point being:

   “Wel is er een constante transfer van buitenlandse (mannelijke toekomstige militairen als) handelswaar, soort van moderne slavernij, en deze waar moet om tactische redenen gespreid worden over dit debielenland.”

   Of juist voor verdere debeilisering? In ieder geval boiende gedachtegang; wat is volgens jou die tactische reden?

   • Was mij opgevallen, in de jaren dat ik op de Canarische eilanden verbleef, dat de heren Afrikaners, zag geen dames of kinderen, goed getraind waren en eruit zagen als soldaten die op missie waren. Maakten ook geen contact met de lokale bevolking. Werden daarna richting europa, per boot of vliegtuig, gestuurd.

    Terugsturen was uitgesloten?

    Zit m.i. een andere agenda achter dan die van ‘slechts vluchtelingen’ en kan me zo voorstellen dat deze mannen een toekomstige taak hebben. Welke blijft gissen en wordt door de autoriteiten ons niet vertelt.

    Denk daarom aan een toekomstige Europese voedsel- of economische georchestreerde crisis en daaruit voortkomende wijdverbreide opstanden er een grote behoefte is aan niet emotioneel gebonden bewapend leger op straat die -wel- wil schieten op de bevolking. Eigen soldaten zouden wel eens kunnen weigeren.

    Ver gezocht? Geen soldaten, en niets anders dan het aanvullen van de Europese bevolking met zogeheten ‘vluchtelingen’?

   • @De wereld rot door
    hm, “Never attribute to malice what can be adequately explained by stupidity”, en er zijn nog vele andere schuld en opzet varianten, maar zeker iets voor in het achterhood. Je zou ook kunnen denken aan dingen als het ponzi scheme moet doorgaan of vergrijzing – o.a. /ook/ vrijkomen woningen (vooral niet bijbouwen. Of je zou kunnen zeggen ja, we zien het al met BOA’s niet waar? Ik houd jouw opties in reserve!

   • In plaats van vergrijzing, misschien eerder wat men wel noemt fertility rate, ‘vruchtbaarheid’ kleiner dan 2.1

  • ‘Er is geen zinkende ‘Titanic’

   De verzorgingsstaat heeft het moeilijk. Ik verwacht dat mensen kopje onder gaan. Niet allemaal maar voor een deel is het onvermijdelijk. Sommigen weten hun hoofd boven water te houden, anderen niet. Doe er je voordeel mee.

Comments are closed.