Vanavond was er de Assange demonstratie op het Museumplein. De pers schitterde door afwezigheid. De politieke partijen schitterden door afwezigheid. Alleen de LP en de Piratenpartij waren aanwezig, en Hart voor Vrijheid (lijst 30)

Ook de viervoeters protesteerden erop los:

Het was nogal rustig, zelfs de politie die op steenworp afstand de bijeenkomst vanuit een op de stoep geparkeerde auto volgde haakte al snel af. Dat deed ik ook. Het had op een gegeven moment meer weg van een begrafenis toen men requiem muziek ging draaien. Omdat het parkeertarief 6,50 per uur was besloot ik de gemeentebegroting niet langer te spekken.

Na me nog even over de dertig kilometer maximum snelheid te hebben opgewonden (bussen en trams mogen op een aantal plekken harder, kennelijk zijn die minder dodelijk voor voetgangers dan auto’s) was ik vrij snel mokum uit. Dit land bekommert zich slechts om sporthelden…..

1 REACTIE

  1. Je had beter op de Dam kunnen staan met zo’n groepje. Dat trekt meer bekijks. Dinsdagavond, Museumplein, donker, onderwerp dat niet zo breed leeft, partijen die (bijna?) nergens gekozen zijn. Zelfs in 020 is dit geen drukke avond. Wat had je anders verwacht? Niet om te zeiken maar zo’n demonstratie trekt geen 10.000 man (al dan niet M) of hond (cavia/kat/anaconda).

    Joe Alzheimer en z’n Deep State zijn weer enorm schijnheilig. Wel drama maken over die dooie Rus (al dan niet terecht). Met Assange zijn ze geen haar beter dan Putin. Als Assange wordt uitgeleverd zal hij ook wel de Epstein behandeling krijgen.

Comments are closed.