Een week geleden kwam de Wereldgezondheidsorganisatie met een schokkende boodschap. Een subagentschap van de WHO het International Agency for Research on Cancer heeft een rapport uitgebracht waarin een toename van 77 procent van het aantal kankergevallen (wereldwijd) tegen het jaar 2050 werd voorspeld.

En waarom de mondiale incidentie van kanker naar verwachting zal stijgen van 20 miljoen per jaar naar 35 miljoen ? Daarvoor komt de WHO met een aantal verklaringen: “Het snel groeiende mondiale aantal kankergevallen weerspiegelt zowel de vergrijzing als de groei van de bevolking evenals de blootstelling van mensen aan risicofactoren, waarvan er verschillende verband houden met sociaal-economische ontwikkeling. Tabak, alcohol en obesitas zijn sleutelfactoren achter de toenemende incidentie van kanker, waarbij luchtvervuiling nog steeds een belangrijke oorzaak is van milieurisicofactoren.”

Opvallend dat er, te midden van de uitleg van de WHO over de oorzaak van deze enorme piek in kankergevallen, iets niet wordt vermeld. Iets dat miljarden mensen de afgelopen drie jaar hebben genomen (of moesten nemen). En hoewel de meeste online factcheckers op dit moment plichtsgetrouw zeggen dat er absoluut geen verband bestaat tussen de vaccins en kankers, nou… de realiteit is dat de vaccins pas ongeveer drie jaar op de markt zijn. En dus zijn de langetermijneffecten ervan (de 5-, 10-, 15-jarige effecten) absoluut onbekend – ondanks wat iemand zou kunnen zeggen.

Vorig jaar nam Pfizer voor $ 43 miljard Seagen over, een pharmabedrijf gespecialiseerd in anti kankermedicatie. Moderna kwam vorig jaar met het bericht dat ze werken aan ‘kanker- en hartvaccinaties’ die over 5 jaar op de markt kunnen komen.  Johnson & Johnson nam dit jaar Ambrx over.  Je zou haast gaan denken dat ze over voorkennis beschikken ?

In de VS volgt de CDC nu diegenen die niet zijn gevaccineerd, om te zien wat hun gezondheidsresultaten zijn vergeleken met degenen die wel zijn gevaccineerd. Een beetje zoals… een controlegroep.

Bron: Epoch Times 

4 REACTIES

 1. De stijgende lijn in het aantal kankergevallen was al vele decennia ingezet vóór “de vaccins” er waren, dus het suggereren van die link is gebaseerd op onderbuikgevoelens. Vooral omdat coronavaccin-gerelateerde klachten vooral cardiovasculair zijn. Topsporters die op het veld in elkaar zakken en zo.

  Wie wél echt op onderzoek uitgaat, komt er achter dat er slechts twee echte indicatoren zijn die de groei van het aantal kankergevallen verklaren:

  1. De groeiende wereldbevolking
  De wereldbevolking is nu net de 8 miljard gepasseerd en zal naar verwachting stijgen tot 8,9 miljard in 2050.

  2. De stijgende levensverwachting
  Ondanks de PFAS, stikstof, CO2, klimaatrampen, fijnstof, grond-, water- en luchtvervuiling, dierlijke eiwitten en socialisme wordt de gemiddelde mens steeds ouder, daarbij ondersteund door (technologische) vooruitgang in de (medische) wetenschap en de daarbij behorende behandelingen. Je cellen degenereren met de leeftijd. Begin vorige eeuw was de gemiddelde levensverwachting zo’n 50 jaar, op die leeftijd zijn er weinig kankergevallen. Nu ligt die verwachting al ver boven de 80.

  Als je maar oud genoeg wordt, krijg je vanzelf kanker, dat is een wetmatigheid.

  We worden niet alleen ouder met z’n allen, maar we komen ook nog eens met meer. Het verbaast me dan ook dat de WHO een stijging van “slechts” 77% voorspelt voor deze ongelofelijke kutziekte (ik ben 4 dierbaren verloren aan deze ziekte, waaronder mijn eerste vrouw (zij was toen slechts 35 jaar jong)).

  Dat een Pfizer een Seagen overneemt is dus helemaal niet zo gek: nu de plandemie voorbij is, moet Pfizer het weer hebben van Viagra-pilletjes, die hen niet meer op zullen leveren dan een euro of twee. Daarin kan Pfizer dezelfde omzetten verwachten als een Durex. Standaardbehandeling met chemo- of radiotherapie kost 15.000 tot 30.000 euro per persoon op jaarbasis, met prijzen die oplopen tot 150.000 of zelfs 300.000 euro.

  Met een WHO-verwachting van 77% méér patiënten in 26 jaar tijd, lijkt mij dit dus een verstandige investering.

Comments are closed.