In Duitsland roepen meer dan 30 bedrijven hun werknemers op om bij de komende Europese verkiezingen ‘voor tolerantie en diversiteit’ te stemmen. In de anti AfD oproep die de bedrijven op internet hebben gepubliceerd (zie hier), bericht men in de gebruikelijke new speak: “Wij zijn een zakenalliantie van meer dan 30 Duitse bedrijven en organisaties die zich duidelijk inzetten voor één verenigd Europa.

Naar diversiteit, openheid en tolerantie. Van alle waarden die ons in het verleden succesvol hebben gemaakt en die ons in de toekomst kracht zullen blijven geven… Telkens wanneer deze waarden in twijfel worden getrokken, is het onze taak om er resoluut voor op te komen. Zij aan zij. Als werkgevers en werknemers. Als collega’s. Alleen al in Duitsland werken 1,7 miljoen verschillende persoonlijkheden met verschillende achtergronden in onze bedrijven. Samen willen we een krachtig signaal afgeven tegen haat en populisme en voor openheid en diversiteit als basis van onze welvaart: wij staan ​​voor waarden.”

Welke waarden? Eco-socialisme met een almachtige staat die alle gebieden van het leven binnendringt en de burgers vertelt hoe ze correct moeten denken en spreken? Een gedwongen ‘multiculturele’ en massale migratie waarbij steeds meer mensen zich vreemdelingen voelen in hun eigen land? Regeringen die zich niets aantrekken van fundamentele rechten en hun burgers simpelweg opsluiten vanwege een virus? Die burgers indirect dwingt om experimentele gentherapie (“vaccinatie”) te ondergaan waarbij het risico voor de burger is ? Een parallel universum waar feiten er niet toe doen en iedereen één keer per jaar naar eigen inzicht van geslacht kan veranderen? Waarin kinderen al vroeg op de kleuterschool worden geseksualiseerd en iedereen die hierover klaagt, moet verwachten dat hij als ‘nazi’ wordt belasterd?

Een rechterlijke macht die politiek en met dubbele maatstaven oordeelt, afhankelijk van de opvattingen en achtergrond van de verdachte? Milde straffen en de ogen sluiten voor seksuele misdrijven gepleegd door migranten?  Verarming van grote delen van de bevolking, vooral op oudere leeftijd, en megawinsten voor grote bedrijven? Het pesten van mensen met ‘verkeerde’ meningen? Haat en agitatie tegen degenen die anders denken en de stilzwijgende of actieve aanvaarding van geweld tegen hen? Bewuste de-industrialisatie, klimaatwaanzin en miljarden aan belastinggeld naar oneindige oorlogen ?

De enige troost: ongeveer de helft van de bedrijven in de belangrijkste Duitse aandelenindex, de DAX, heeft zich niet bij de alliantie aangesloten. Bedrijven als Adidas, Airbus, Continental, Infineon, Porsche, MTU Aero Engines, SAP, Zalando, Commerzbank en anderen. Dit laat zien dat je ook kunt ontsnappen aan de eco-socialistische groepsdruk. Hier is de lijst met bedrijven die deelnemen aan de rood-groene of eco-socialistische campagne:

Allianz SE
BASF SE
Bayer AG
Bundesverband der Deutschen Industrie e.V.
Beiersdorf AG
Blacklane GmbH
BMW AG
Robert Bosch GmbH
Daimler Truck AG
Deutsche Bahn AG
Deutsche Bank AG
Deutsche Börse AG
DGB
DHL Group
Dussmann Group
E. ON SE
EnBW Energie Baden-Württemberg AG
Ford-Werke GmbH
Forvia HELLA
Henkel AG & Co. KGaA
Mercedes-Benz Group AG
Merck KGaA
Metro AG
Philip Morris GmbH
RWE AG
Schaeffler AG
Siemens AG
Siemens Energy AG
o2 Telefónica
thyssenkrupp AG
Uniper SE
Volkswagen AG
Vonovia SE

Bron: Reitschuster 

 

3 REACTIES

 1. doe mij maar een corporate prikadvies
  why not in the list, I missed you

 2. ‘Voor tolerantie en diversiteit’ te gaan (verplicht) stemmen, is gewoon totaal waanzinnig…!

  De batterij van een E/V is gemaakt van 25 kilo lithium, 60 kilo nikkel, 44 kilo mangaan, 30 kilo kobalt en honderden kilo’s koper, aluminium, staal en plastic. Het gemiddelde gewicht is 750-1.200 kilo aan mineralen die moesten worden gewonnen en verwerkt tot een batterij die alleen elektriciteit opslaat. En 70% van die energie wordt geproduceerd door het verbranden van olie, gas of kolen (slechts 2% komt van wind en zon). Het grootste deel van de rest wordt opgewekt door waterkrachtcentrales of kerncentrales. Dat is de waarheid over de leugen van hert z.g. “groene” energie.

  De waarheid is dat atmosfeer bestaat uit 78% stikstof (N), 21% zuurstof (O), 1% argon (AR), edelgassen: krypton, xenon, radon, neon, helium, ± 4% H2O(g) en 0,04% koolstofdioxide (CO²). Van die 0,04% koolstofdioxide CO² is 95% afkomstig uit natuurlijke bronnen, zoals vulkanen of afbraakprocessen in de natuur. Het menselijke CO²-gehalte in de lucht is dus slechts 0,0016%. Deze menselijke koolstofdioxide CO²-uitstoot van 0,0016% is veel te klein, om enig verschil te maken in deze klimaatopwarming!

  Een CO²-budget voor iedereen, is niets meer dan een oorlogsverklaring aan de bevolking. Het klimaatkalifaat parallellen met religie zijn onthutsend. Bange mensen die Sodom en Gomorra afroepen over mensen die Het Klimaatwoord in twijfel trekken. Met argumenten als “je wilt toch niet dat de wereld vergaat?” en “je wilt toch niet zeggen dat het niet de verkeerde kant opgaat” word je verketterd. Niets democratisch of inclusief aan als puntje bij paaltje komt. Want klimaatwetenschap bestaat nergens, het is alleen maar een opinie wat nergens op slaat..

 3. Grote bedrijven kiezen massaal voor D66 en de grote, uitbreidende staat

  Waarom is dat ? In de libertarische theorie zijn de grote bedrijven toch de ‘libertarische helden’, die om ‘individualisme’ geven ?

  Daar klopt iets niet.

  De succesvolle kapitalist is een antiautoritaire kracht?

  Ga als reactie maar weer schelden op mij. Want dat is een goed argument

Comments are closed.