12 REACTIES

  • Wat de uitspraak ook is, het forum wint er waarschijnlijk mee. Worden ze veroordeeld dan kunnen ze stellen dat we inderdaad in een dictatuur leven, is er vrijspraak dan is dat ook winst. In ieder geval voor de vrijheid van meningsuiting.

 1. Ik ben ook benieuwd. Die Dick Schoof lijkt mij een echte apparatsjik uit het (partijkartel) systeem. Hoe gaat zo’n figuur ooit aangekondigde veranderingen in het huidige systeem uitvoeren? Van een premier mag je een visie wachten. Welke visie heeft Dick? Hij lijkt mij niet iemand die voor trekpop van Wilders of Omtzigt gaat spelen.

  • Wilders is een trekpop net als pietertje.
   Het niveau net daarboven wordt nu niet meer verborgen.

 2. Maakt het iets uit’? Alle belangrijke dossier liggen in Brussel en (mede) bepalend zijn Ngo┬┤s en alles met Big ervoor, de clubjes waarop je niet kunt stemmen. Wellicht is het geen goed idee, en niet zinvol, om een zogenaamde leider te kiezen.

 3. Dick Schoof is 100% ambtenaar (iemand zonder vak). Nog nooit in of voor een bedrijf gewerkt, die een winst moest maken om hun hoofd boven water te houden. Hij verdient al gauw 12.000 euro per maand en heeft nog nooit een product gemaakt die verkocht kon worden. Teert zijn hele leven lang op de zak van de bevolking.
  Vele denken dat hij z.g. “rechts” is. Rechts betekend: lage belasting, kleine overheid, sterk leger, meer vrijheid voor de bevolking. En hij heeft sterke banden met Amerika.

  • Dick Schoof is verre van pro vrijheid. En geen ondernemer inderdaad. Maar een ondernemer snapt niet goed hoe een regering en de ambtenarij werkt. Dick wel. Een succesvolle ambtenaar (en dat is hij) is dan een betere keuze als premier. Zie het als een bende dieven, bovenaan een maffia bende maakt een eerlijk en integer persoon geen enkele kans. Nu moet ik zeggen dat de geschiedenis van Dick bewijst dat hij anti vrijheid is. Ik heb liever een minder besmette succesvolle ambtenaar. Maar die roep om een ondernemer het ambtenaren apparaat te laten aansturen en de politici is verlokkelijk maar ik weet niet of een ondernemer de beste keuze is voor die functie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in