14 REACTIES

 1. Eerst alle kaarten op tafel. Hoe kleinzielig ze ook zijn, ze zaten in de weg blijkbaar. Straks echt aan het werk maar ik vermoed dat er een aantal zijn die het niet kunnen of willen los laten en dat geeft problemen. De weg naar chaos is kinderachtig simpel.

 2. eerst maar eens vast stellen of er zich gevallen hebben voorgedaan na WO-II
  en dan maar eens kijken wie voor wie tegen dan wel afstand genomen hebben van etc etc.
  of was hier slechts sprake van uitwisseling van groepen?
  wedden dat ………

 3. Ik zie libertariers niet echt “het recht in eigen handen nemen”

  Iets wat linkse anarchisten wel doen, wanneer ze kraken, of fabrieken saboteren en wegen blokkeren etc

  Met alle gevolgen van dien

  En ja deze tweet zal waarschijnlijk wel gezien worden als opruiend en extremistisch

  “Aanzetten tot geweld” kunnen ze er denk ik van maken

  • gezien worden als opruiend en extremistisch

   “Aanzetten tot geweld” kunnen ze er denk ik van maken

   jawel en dan ook nog met meer dan een persoon: dus: criminele organisatie 😉

  • Onzin. De revolutie tegen de Britten om een eigen staat te vormen was iets wat je als libertarisch zou kunnen zien.
   Libertariers zien geweld echter als echt de allerlaatste optie, wat dan ook de reden is dat er nog geen burgeroorlog in de vS is uitgebroken. Maar de kruik gaat te water tot ze barst en er is niemand die onverzettelijker is dan de mannen die alleen maar met rust gelaten willen worden wanneer die zich gedwongen voelen de wapens op te nemen, omdat die heel goed begrijpen wat dat aan ellende betekent. Vandaar dat ze veel over zich heen zullen laten gaan, maar er komt een punt dat er een streep wordt getrokken.

  • Claimt de staat dan niet het recht in eigen hand?
   En is dat dan geweldloos?

   Het is slechts concurrentie

   Natuurlijk neem ik het recht in eigen hand
   Het is wel het laatste wat ik zou delegeren

 4. Daar tegenover staat het ranzige geslijm van de hoernalisten:
  “’Burgermoeder’ Carola Schouten geroemd als verbinder bij hoofdpijndossiers: ’Ze heeft een gave’”
  Bron: https://archive.ph/XH1S4#selection-431.0-431.95

  Oh, wat zijn ze toch bijzonder al die omhooggevallen ambtenaartjes. Van de Gristenunie, dus door God himself aan 010 gezonden (als late 1 april grap).

  En waarom worden ze steeds als “Burgervader” of “Burgermoeder” omschreven? Als een soort van ‘framing’. Alsof de mensen onbekwame kleuters zouden zijn die niets kunnen zonder aan het handje te worden genomen door deze kaste van clowns kan wiens enige verdienste is dat zij een partijkaart hebben van de juiste partij. Is zoiets schrijven nou ook “opruiing”, “haatzaaien” of “ondermijnen van de democratische rechtsstaat”?

  • Carola Schouten van de pro Israël Gristenunie had een ‘uitwisselingsproject’ in het Israëlische Tel Aviv, heeft daar onverhoopt gezinsuitbreiding gepraktiseerd, en is ‘onverhoopt’ door god of Israël gezonden…
   Ze zegt ook dat de geschiedenis zich herhaalt, waarmee ze niet de joodse geschiedenis bedoeld, in de zin van zich met geweld een territorium verschaffen.

  • Schouten roept ook trots dat ze gek is op het nummer Yahweh van U2, Yahweh is die psychopaat-god die in de bijbel om genocide roept. Het nieuwe testament stelde een geweldloze god ertegenover, maar Schouten heeft wat met Yahweh en Israël…
   Tot op mijn veertiende moest ik ook naar de gristelijke kerk, daar was sprake van veel Israël propaganda. Nou heeft het gristendom nooit iets te maken had met Israël, dus ik vroeg me op latere leeftijd af waar dat vandaan kwam. Blijkt dat er na het oprichten van Israël een gigantische joodse lobby in de gristelijke kerk actief is geweest om de leiders en gelovigen zo af te richten dat ze allemaal pro Israël zijn..

  • Ik niet. Hij is een absolute Zionist die het joodse belang boven het belang van zijn eigen land stelt.

   Maar hij is veruit de minste van de kwaden; Dementia Joe Biden, Blunderende Buttigieg, Halfwit Harris, Paleolitische Pelosi, Misselijkmakende Michael Obama (met de flapoor die dan echt aan de touwtjes trekt) of Nutteloze Newsom zijn allemaal gewoon nog veel slechter.

   Het is net als de vraag of je vergast, verhongerd, verbrand, opgehangen of vergiftigd wilt worden.

   • Is er een van de laatste vijf presidenten die niet zijn trouw aan het Zionisme en de Chabad Lubavitch heeft gezworen. Zo staan er na de inauguratie prompt een clan met baardmannen in de oval office.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in