Uit de berichten en uitspraken van de Nederlandse politici blijkt dat het op de Antillen een grote chaos is.
Dit is dan ook een volgende mogelijkheid voor deze politici om weer macht naar zich toe te trekken. Het verloopt precies zoals we in voorgaande stukjes al hadden voorspeld.

De algemene mening van de politici is dat "Nederland ontkomt niet aan een ingrijpende sanering; anders glijdt het land af naar een bankroet".
In gewone taal staat daar dat de Nederlandse belastingbetaler er niet aan ontkomt om nog meer belastinggeld naar de Antillen te sturen.

Maxime Verhagen, CDA zegt:"de betrokkenheid van Nederland moet groter worden". Hij zegt dus:"De Nederlandse belastingbetaler moet meer betalen".
Hij zegt ook dat "St. Maarten heeft RECHT [mijn hoofdletters] op grotere autonomie". Ik zou zeggen, geef ze dan de vrijheid! Maar dat bedoelen ze niet. Ze willen een "Status Aparte" waardoor de (belasting)geldstroom vanuit de NL belastingbetaler gegarandeerd blijft, en ze toch doen kunnen wat ze zelf willen.

Ook vraagt St. Maarten om een peloton Nederlandse marechaussees om op te treden tegen immigranten en illegalen. Ook dat moet dan betaald worden door . . . . . .

Het zal er wel op neerkomen dat de kleinkinderen van uw kleinkinderen nog steeds moeten werken om voldoende geld in deze bodemloze put te gooien.
De enige oplossing is de Antillianen vrij te laten en hun eigen verantwoordelijkheid laten nemen.

1 REACTIE

Comments are closed.