De halve wereld heeft in Kyoto besloten om allerlei beperkende maatregelen te treffen om de ontwikkeling van de economie af te remmen. Met uitzondering van enkele landen waarvan de machthebbers nog een beetje nadenken.

Men heeft het idee daardoor “het milieu” te redden. (Het milieu is alles wat bestaat, met uitzondering van de mens!!)

De NL regering, in dit geval onder aanvoering van Pieter van Geel (CDA, Staatssecretaris VROM)gaat maatregelen invoeren die nog veel verder gaan dan wat in Kyoto is afgesproken.

Het is onbegrijpelijk hoe het mogelijk is dat de regering de industrie in deze moeilijke tijden zo’n klap toebrengt en dat niemand reageert?

Naar personen als Hans Labohm en Dick Thoenes die met harde feiten aantonen dat de Kyoto conclusies niet op harde feiten gebaseerd zijn, en dat de voorgestelde maatregelen geen praktisch effect zullen hebben, wordt kennelijk niet geluisterd.

“Ook het NOS journaal was hierover stompzinniger dan ooit. Zij doen nooit iets anders dan politici kritiekloos napraten, maar dit keer was het wel heel erg. Ze zoeken nooit een andere mening. En ze houden de kijker voor dat temperatuurverhoging vaststaat.”

Lees de brief die Dick Thoenes schreef aan het NOS journaal op:

http://www.libertarian.nl/N…

——————-

Hans Labohm, Dick Thoenes, Simon Rozendaal publiceerden het boek:

Man-Made Global Warming: Unraveling a Dogma(Zie de hierboven genoemde site)

1 REACTIE

  1. Gelukkig kijk ik ook nog naar zenders in andere landen en daar worden wel kritische geluiden gehoord ten aanzien van de milieupropaganda die continu over ons uit wordt gestort. Bovendien, als ik van het NOS journaal afhankelijk zou zijn voor mijn informatie, dan zou ik een zombie blijven. Een goede site overigens, mijn complimenten.

Comments are closed.