Kandidaat: Piet Hein Donner (CDA) Minister van Justitie.

Nominatie: “Het is de schuld van de media. Ik zal ze pakken!”

Toelichting:
Piet Hein Donner heeft al zo vaak een motie van wantrouwen tegen zich weten te voorkomen, dat hij nu het image heeft dat hij niet weg te branden is. Ondanks de op dit moment hevige kritiek op het Ministerie van Justitie die aanstaande dinsdag op een Kamerdebat uitmondt, zal Piet Hein ook deze keer wel niet aftreden.

–De kritiek die nu voorop staat, gaat over het bewust achterhouden van informatie aan de rechter waardoor iemand vier jaar lang onschuldig in de gevangenis heeft gezeten. Hierbij dan te bedenken dat tientallen Officieren van Justitie, en honderdtallen ambtenaren hier van af wisten. Terecht dat daardoor dan onrust is ontstaan. Maar het is toch wel van de gekke als de verantwoordelijke minister dan de media de schuld geeft van die onrust. Hij wil zelfs NETWERK dat de schande in de openbaarheid bracht, vervolgen.

–Deze zaak is nog niet ten einde en we horen dat er bij Justitie (Amsterdam) een compleet dossier verdwenen is. En niet een simpel geval. Het gaat over atoomgeheimen die door spion Abdul Qadeer Khan naar Pakistan, Noord Korea, Libië en Iran gesmokkeld zijn.
–Uit Tbs-klinieken ontsnappen regelmatig gevaarlijke gevangenen. Piet Hein verklaart dan dat justitie geen fout gemaakt heeft.
–Piet Hein Donner wil de slavernij weer invoeren door verplichte sociale dienstplicht.
–Piet Hein Donner wil anonieme verklaringen van de AIVD laten meetellen voor de veroordeling van verdachten. Ook al kan diens advocaat zich daartegen niet verdedigen.
–Piet Hein Donner wil de termijn van voorlopige hechtenis aanzienlijk verlengen. Nog even en we hebben geen rechtspraak meer nodig.

–Bij de propaganda om de burgers te verleiden om toch maar JA te zeggen tegen de EU-Grondwet die geen grondwet is, bracht Piet Hein een aantal dubieuze elementen naar voren. Te suggereren dat we bij een NEE resultaat wel eens oorlog zouden kunnen krijgen, was wel het summum. Zijn uitspraak: “In de discussie over het referendum over de Grondwet staat ten onrechte de vraag centraal of het verdrag goed is voor Nederland.”
geeft aan dat hij als Minister het belang van Nederland niet op de eerste plaats ziet.

–Piet Hein Donner is ook één van de grootste voorstanders voor nieuwe wetten die de vrijheid en de privacy van de burgers beperken. Waaronder de Vrijheid van Meningsuiting. Uiteraard in het belang van die burgers zelf. Die moeten maar vrijheid opofferen om meer veiligheid te krijgen!
In dit kader wil Piet Hein een nieuw Centrum Informatie Opsporing Telecommunicatie (CIOT) waarin centraal alle telefoongesprekken en e-mails van alle Nederlanders jarenlang worden opgeslagen en bewaard. Zo zorgt hij dat er steeds minder van onze privacy over blijft.

Na deze verzameling punten waren we er zodanig van overtuigd dat Piet Hein Donner de Award: De Politicus van de Week” meer dan verdient.ZIE OOK:
– Donner wil slavernij weer invoeren
– Donner spreekt
– WC-eend
– Gedachtepolitie in de maak
en vooral de serie:
“Is Nederland een democratische Rechtsstaat”

8 REACTIES

 1. wij worden geregeerd door twee soorten politici: volslagen idioten en criminelen en die hebben elkaar nodig om aan de macht te blijven.

  Donner, Remkes, Van Ardenne, Van Geel en Brinkhorst bijvoorbeeld horen tot de volslagen idioten terwijl zo’n Zalm en Wijn bijvoorbeeld uitgesproken crminielen zijn.

 2. Het liefst wil Donner de Media vertellen wat men moet schrijven/openbaar maken. Uit landsbelang natuurlijk, om het gezag van OM en Politie niet te laten ondermijnen. Waarschijnlijk is hij bang voor openheid; dat heeft de USSR ook ten onder doen gaan.

  Hou de mensen dom, dan hou je ze ook makkelijker arm.

 3. Ha! Hebben we PHD maar mooi te pakken!

  [1]
  Wladimir, onder welke categorie valt Jan Pronk, ik kan namelijk niet zo goed kiezen naar aanleiding van zijn hoorcollege neo-Marxisme bij Nova van vrijdag (http://www.novatv.nl). (Pas op, schokkende beelden, hou een teiltje bij de hand.)

 4. [3] hij geeft de indruk een volslagen idioot te zijn maar hij is een doordtrapte crimineel, zo corrupt als de neten en is daarom multimiljonair geworden door de staatskas te plunderen.

  Hij heeft zich bij de internationale bureaucratie geliefd gemaakt door honderden miljarden Hollandsch belastinggeld hun richting uit te pompen en dat is beloond met baanjes, invloed en macht.
  Verder heeft hij zijn zoontje in het diplomatenklasje van BuZa gepropt waar deze proleet anders nooit in was gekomen en mocht zijn vrouw dikbetaald uit subsidies die hij de stichting van zijn maatje, de even corrupte Jan Nico Scholten, had gegeven onder haar meisjesnaam de verkiezingen in Zuid Afrika monitoren, met nog wat meer echtgenotes van regenten.

 5. [3] Jan Pronk valt volgens mij onder "alien van de week".

  Misschien geldt dat overigens eigenlijk wel voor alle politici. Ze zijn niet van deze wereld, maar elders wilde men ze ook niet hebben 8)

 6. Leuke foto bij het artikel. Past goed bij deze (crypto-) fascist. Nu alleen nog een snorretje en een pet er bij en dan zien wij Donner’s ware gezicht.

 7. En niet te vergeten: als lid van de EU-Raad van Ministers is Donner ook de grootste voorvechter van de handhaving van het nationale systeem van het strafprocesrecht, precies het systeem, waarover juist nu zo’n gedonder is (Schiedammer Parkmoord, Enschede).

Comments are closed.