Jan peter Balkenende zegt in Tweede Kamer dat de oppositie liegt.*)

Hun beweringen kloppen niet. “Juist laaggeschoolden, allochtonen en jongeren profiteren het meest van de aantrekkende economie en banenmarkt.”

Jan Peter zei ook dat: “we elkaar in dit land weten te vinden als het nodig is”: Wat bedoelt hij daar nu mee? Dat de belastingdienst je weet te vinden als ze je geld willen hebben?Als de Premier zegt dat die anderen liegen, dan moet je aannemen dat het waar is! Een normaal mens kan moeilijk wijs worden uit al die tegenstrijdige berichten die de politici over ons uitstrooien.Maar gelukkig gaat het beter worden. De politici beloven dat allemaal.
————————————
*) Zie ook: “Politici liegen, breken belofte, en nog veel meer”
www.vrijspreker.nl/blog/?it…

2 REACTIES

  1. Om te beginnen begon links te beweren dat de regering liegt, maar dat hebben ze niet hard kunnen maken. In mijn ogen is Wouter Bos als een klein schreeuwend kind afgegaan. Vermoedelijk liegen ze allemaal, allen liegt de één een andere richting op dan de ander. De onbetrouwbaarheid van politici wordt weer eens ruimschoots gedemonstreerd. En de brave burger trapt er straks in door op één van de grote drie te stemmen. Zo de dictatuur van de "volksvertegenwoordiging" voortzettend. In Nederland heeft iedereen rechten, en daardoor ook een hoop afgedwongen plichten… Als nu eens de meeste rechten geschrapt zouden worden, de positieve rechten zijn dat, misschien komen er dan ook heel wat minder afgedwongen plichten. In feite is Nederland gewoon een feodaal stelsel, compleet met heerlijke rechten.

  2. Volgens mij is de issue van een geheel ANDERE aard, omdat het vooral te maken heeft wie Balkie is, en waar hij vandaan komt… Met name uit een confessionele kleinburgelijk milieu … dat hij door door te leren onsteeg.

    Immers is, in een nutshell, JPB letterlijk niet anders dan net als een in een (MPP) dierentuin verwekte en geboren Panda. En zo hij al enig besef zou hebben van de politieke geschiedenis van dit land dan is het hem nu slechts te doen om het CDU weer *** in de geur te laten komen bij de monarchie ( die momenteel op shitsjialistische wijze, omwille van het behoud van de macht, VOOR kolonisering van het eigen land en onderdrukking van haar autochtone bewoners is. En waartoe men van armlastige, armzalige en uiterst primitieve zoveelstewereld zwervers gebruik maakt. Net zoals men in de 18de en 19de eeuw vreemde oosterlingen in Nederlands Indie importeerden om de inheemse bevolking de baas te kunnen blijven).

    *** Eerder waren de "liberalen" onder Thorbecke de man omdat tie Wullum 3 van een wisse ondergang wist te redden. Dat konden zij toen doen omdat, dankzij de Industriele (stoom) revolutie, de Liberalen indertijd de industriele basis en de economie in hun greep. Daarop kwamen de confessionele in d geur die het koloniseren en onderdrukken van andere landen en volken tot een kunst verhieven waarvan ( tot het einde van WO-II) de monarchie gretig van profiteerde en multinalsjionals als koninklijke Olie werden gelanceerd. Na de oorlog en tot op heden zijn echter de neo-marxisten favoriet… mede omdat Juultje terecht dacht daarmee haar troon te kunnen behouden. Maar wij zitten met met de brokken dat van kwaad tot erger degenereerd …

Comments are closed.