Heeft u ideeën voor Libje of Flibje? Zet die dan hieronder als commentaar.

2 REACTIES

  1. Het meest irritante en absurde vind ik dat met een kleine beetje nadenken iedere politicus of burger kan nagaan hoe idioot die overheids"logica" is, en wat de uiteindelijke absurde consequentie zou zijn: een verbod op praktisch alles en criminalisering van iedereen.

    Gisteren nog las ik bijvoorbeeld op de BBC-World teletekst dat vanwege de moorden op 5 prostituées in Ipswich, ene minister Harriet Harman (of zoiets, de naam alleen al…) het nu tijd vond om voortaan de bezoekers van prostituées te criminaliseren en wat te doen tegen "vice". Want betalen voor sex is nu nog legaal in het VK. Het oppikken van straathoeren ("curbcrawling") is wel illegaal, en al die vermoorde vrouwen werkten op die manier, maar dat stukje logica werd even genegeerd. En per slot van rekening gaan die hoeren daar de straat op om vermoord te worden, en hun klanten zijn stuk voor stuk Jack-The-Ripper wannabees… Frigide burgertruttebol Harriet heeft zich kennelijk nooit afgevraagd waarom die vrouwen, waaronder naar verluidt drugsverslaafden, op de straat en in de bosjes hun bedrijf moesten uitvoeren, en of onder legale omstandigheden die vrouwen hun drugs niet konden kopen met een baantje als kassajuf, of in de relatieve veiligheid van een legaal bordeel konden werken. Kennelijk past het meer in haar straatje om via een totaal onlogische "redenering" iedere prostituée tot slachtoffer en iedere hoerenloper tot moordenaar te bombarderen.

  2. Of nog erger: "Uw vrijheid reikt tot waar mijn vrijheid begint". Puur taartdenken, toegepast op vrijheid.

Comments are closed.