dinsdag, 19 december 2006
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Flibje

Heeft u ideeën voor Libje of Flibje? Zet die dan hieronder als commentaar.
 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Libje en Flibje
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Owl schreef op : 1

  Het meest irritante en absurde vind ik dat met een kleine beetje nadenken iedere politicus of burger kan nagaan hoe idioot die overheids"logica" is, en wat de uiteindelijke absurde consequentie zou zijn: een verbod op praktisch alles en criminalisering van iedereen.

  Gisteren nog las ik bijvoorbeeld op de BBC-World teletekst dat vanwege de moorden op 5 prostituées in Ipswich, ene minister Harriet Harman (of zoiets, de naam alleen al…) het nu tijd vond om voortaan de bezoekers van prostituées te criminaliseren en wat te doen tegen "vice". Want betalen voor sex is nu nog legaal in het VK. Het oppikken van straathoeren ("curbcrawling") is wel illegaal, en al die vermoorde vrouwen werkten op die manier, maar dat stukje logica werd even genegeerd. En per slot van rekening gaan die hoeren daar de straat op om vermoord te worden, en hun klanten zijn stuk voor stuk Jack-The-Ripper wannabees… Frigide burgertruttebol Harriet heeft zich kennelijk nooit afgevraagd waarom die vrouwen, waaronder naar verluidt drugsverslaafden, op de straat en in de bosjes hun bedrijf moesten uitvoeren, en of onder legale omstandigheden die vrouwen hun drugs niet konden kopen met een baantje als kassajuf, of in de relatieve veiligheid van een legaal bordeel konden werken. Kennelijk past het meer in haar straatje om via een totaal onlogische "redenering" iedere prostituée tot slachtoffer en iedere hoerenloper tot moordenaar te bombarderen.

 2. Bud. schreef op : 2

  Of nog erger: "Uw vrijheid reikt tot waar mijn vrijheid begint". Puur taartdenken, toegepast op vrijheid.

dinsdag, 12 december 2006
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Flibje

Heeft u ideeën voor Libje of Flibje? Zet die dan hieronder als commentaar.
 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Libje en Flibje
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. ikkenie schreef op : 1

  HELEMAAL NIET, ik geloof in oog om oog,tand om tand.

  Als een van mijn kinderen door iemand wordt vermoord zal ik er alles aan doen om hetzelfde bij die "dader" te doen. en het zal me een worst wezen wat voor excuus hij heeft. Er aan gaan zal ie, al is het het laatste wat ik doe.

 2. Michiel schreef op : 2

  Vrij naar ‘de Vrijbrief’: vechten voor vrede is als vrijen voor maagdelijkheid.

 3. mrXL schreef op : 3
  mrXL

  [2] "Vrijheid wordt altijd genomen, nooit gegeven".

 4. dorpsidioot schreef op : 4

  Is het door de moordenaar in de bak te smijten of om te brengen dat mijn kind zal herrijzen?

 5. gebelgde belg schreef op : 5

  [4] Helaas zal uw reeds overleden kind hierdoor niet herrijzen, maar het kan herhaling in de toekomst alleszins helpen voorkomen. Dus had men in het verleden meer aan ‘voorkoming’ gedaan zouden er momenteel ook minder slachtoffers zijn: dat lijkt mij de logica zelve. Er is ook geen enkele reden om niet onmiddellijk het beleid te verstrengen, een begin hieraan maken kan de politiek ELKE dag, dus ook vandaag.

 6. Vrijespreker schreef op : 6

  [2] en een hoger bewustzijn. De moordenaar zal verwekt worden door jou kind!!! De confrontatie wordt heftiger om het te snappen.