Rompje krijgt een vraag over het democratische gehalte van de EU. De vraag komt van een Poolse studente van de Universiteit van Warschau. Bekijk HIER hoe het afloopt. (Bron)

 

5 REACTIES

 1. Kameraad Natte Dweil heeft gevoel voor humor! Misschien kan die een show beginnen op Comedy Central? Die kunnen dat wel gebruiken, met die zouteloze bende die ze nu uitzenden.

 2. Die van Rompuy kun je toch niet serieus nemen.
  Het is net een hofnar !!!
  Dat hij het eerst eens zijn eigen stal (Belgie) schoonveegt.

 3. Er worden meer Tornado straaljagers naar Libië gestuurd, op kosten van de Britse belastingbetaler. Dit besluit werd genomen terwijl de meeste Britten geraakt worden door een tsunami van overheidsbezuinigingen. Britten vragen zich af wat hun democratische rechten precies inhouden.

  Britse straten vullen zich al maanden met mensen die tegen het overheidsbeleid demonstreren. Meestal zijn de demonstranten vredig, soms gewelddadig. Ze zijn boos over de bezuinigingen en het beleid van hun overheid waarvan zij zeggen dat ‘niemand dat beleid wil’. Daar komt nu ook nog een nieuwe overzeese oorlog in Libië bij. Maar de democratie waar de Britse politici trots op zijn, en zelfs exporteren, heeft voor veel Britse burgers afgedaan.

  Meer, en filmpjes met geweld die je niet te zien krijgt op het NOS-staatsjournaal: http://nicodegeit.wordpress.com/2011/04/05/britten-demonstreren-massaal-tegen-de-britse-overheid/

Comments are closed.