Voormalig Congreslid Ron Paul houdt vandaag een persconferentie om zijn Ron Paul Institutenieuwste grote project te lanceren: the Ron Paul Institute for Peace and Prosperity. Dit instituut zal dienen als een platform voor een nieuwe coalitie die politieke, ideologische en partijgrenzen overschrijdt.

Na decennia de meest principiële man in de Amerikaanse politiek geweest te zijn, zet Ron Paul zijn strijd voor burgerrechtenbescherming, een gedegen financieel systeem en een non-interventie buitenlandse politiek voort.

Het Ron Paul Institute focust zich op twee belangrijke onderwerpen: educatie en komende generaties. Het gaat de groeiende vraag naar informatie verzorgen via een levendige en uitgebreide website en zal unieke mogelijkheden voor universiteitsstudenten en anderen bieden.

De desastreuze politiek van zowel neo-conservatieven als Democraten voerde naar chaos en vernietiging. Multi miljarden kostende oorlogen hebben de wereld niet veiliger gemaakt maar alleen de economische toekomst gesloopt. Het Ron Paul Institute gaat de middelen en opleidingen verzorgen in het besef dat alleen vrijheid en onafhankelijkheid voor een welvarende toekomst kunnen zorgen.

Oprichter en voorzitter Dr. Ron Paul heeft de Raad van Bestuur uitgenodigd om te spreken op de conferentie. Dit zijn: Llewellyn H. Rockwell Jr., Judge Andrew Napolitano, Rep. Walter Jones Jr. (NY), Rep. John Duncan (TN), vml. Rep. Dennis Kucinich (OH) en ambassadeur Faith Whittlesey.

Eerder deze maand kondigde Ron Paul zijn eigen huisonderwijs programma voor studenten aan. Dit beschrijft hij als een ‘opleiding in vrijheid als geen ander’. ‘Studenten komen in contact met denkers die ze nooit in een overheidsschool tegen zullen komen. Zij zullen de economie en geschiedenis beter begrijpen dan hun leeftijdsgenoten.’

 

5 REACTIES

 1. Ik hoop dat Ron Paul massaal support krijgt. Alleen een hernieuwde moraal zou de usa een nieuwe leidende rol in de wereld kunnen geven. In plaats van de oorlogszuchtige cowboys, gesteund door de grote corporaties, die nu menen de wereld naar hun zetten. De grote massa heeft het idee dat ze er niets aan kan doen. Dat is een misvatting. Stop gewoon met het kopen van de produkten en aandelen van deze grote bedrijven. Hoef je ook niet langer te schelden op het grootkapitaal.

 2. @OBL-Rien [2]:

  “Hoera, nog een libertarische website erbij.”
  Ik ben het eens met je ironie.
  !.)Hoe meer libertarische websites etc. hoe beter.
  2.)Hoe meer libertarische websites etc. hoe meer versnippering.

  Hoe los je dat op met al die individualistische libertariërs?

 3. @OBL-Rien [2]: Hoe meer hoe beter zou ik zeggen want de schapen hebben heel veel harde bellen nodig om wakker te worden. Hoe je verder over Ron Paul mag denken, feit is dat hij steeds grotere groepen mensen – na 40 jaar consequent hard werken – weet te inspireren en wijzer te maken. De vergelijking met puppet Obama gaat mijns inziens dan ook totaal mank.

  OBL-Rien [5] reageerde op deze reactie.

 4. @Seneca [4]:

  Dat RP grotere groepen weet aan te spreken heeft enkel en alleen te maken met de snel verslechterende economie.
  Hij heeft in 40 jaar politiek exact NIETS bereikt.
  Behalve dan wat pork voor zijn kiezers en na betaling van tig-duizend dollar mocht hij eindelijk voorzitter van de Fed-controle comissie worden. Waar hij vervolgens ook niets heeft klaargespeeld.

  RP was maar in 1 ding goed: in het congres blijven.

Comments are closed.