Reacties
  1. Hijseenberg schreef op : 1

    Leuk gesprek. bij technologie & banen raakt KD behoorlijk van het padje af. Nooit gehoord van creative destruction? En Oostenrijkse school economie mbt schaarse resources (als arbeid) en de oneindige behoeften van de mens? Vroeger hadden we mensen die voor een auto uitliepen met een rode vlag, mensen die lantaarns handmatig moesten aansteken, die ijs verkochten bij gebrek aan koelkasten etc. Die (+ een paar miljard extra mensen) hebben allemaal ander emplooi gevonden in werkzaamheden die toen nog niet eens voorstelbaar waren. Java developer, database beheerder etc.

    volgende keer als iemand dit oppert: en.wikipedia.org

  2. pcrs schreef op : 2

    www.nu.nl
    Op een forum van de P2P Foundation heeft een account van Satoshi Nakamoto vrijdag geschreven: “Ik ben niet Dorian Nakamoto.” De eigenaar van die website zegt tegen de Wall Street Journal dat het bericht afkomstig is van hetzelfde e-mailadres als eerdere berichten van Nakamoto. Hij was in 2009 voor het laatst actief op het forum.