Meer interviews over geld en bitcoin

1 REACTIE

 1. Het is niet de taak van de overheid om een fatsoenlijk systeem voor wat dan ook aan te bieden, want alles wat ze aanraken verandert in een rokende puinhoop.

  De overheid weet niet wat “fatsoenlijk” is. Het enige dat ze weten, is hoe ze een pistool tegen het hoofd van de onderheid (= burgers) moet zetten om ze tot op het bot uit te zuigen. Als puntje bij paaltje komt, dan blijkt wie daadwerkelijk de lakens uitdeelt:

  In Explosive Scandal, Head Of Polish Central Bank Recorded Promising Assistance To Government If Minister Fired

  Yesterday, Polish magazine Wprost released a recording of a meeting between Interior Minister Bartlomiej Sienkiewicz and central bank Governor Marek Belka which took place in a Warsaw restaurant in July 2013. In the recording, Belka told the minister he would be willing to help the government out of its economic troubles if the finance minister was fired. And there goes the myth of impartial, apolitical central banks…

  http://www.zerohedge.com/news/2014-06-15/explosive-scandal-head-polish-central-bank-recorded-promising-assistance-government-

  NB ik heb de video niet bekeken. Dat gezegd hebbende, komt de vraag naar een monetair systeem vanuit de roverheid doorgaans vanuit de hoek van de zgn. “Greenbackers”, die weliswaar tegen centrale banken zoals de FED zijn maar ondertussen de overheid het recht toeschrijven fiat geld te creĆ«ren. Omdat ze tegen centrale banken zijn, zijn er nogal eens libertariĆ«rs die zich laten verleiden tot de crackpot-achtige gedachten van deze misleide lieden.

Comments are closed.