vrijdag, 15 augustus 2014
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Arjo Klamer over de val van de euro en reputatieschade Nederlandse economen

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Economie
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Plato schreef op : 1

  Goeie kerel, die Klamer. Maar lokale valuta? Dat gaat me toch wat ver. Waarom geld niet aan goud koppelen. Een eeuwenoud idee. Of je maakt het echt los van politieke invloed of in schijn. Met bitcoins zou het in theorie ook kunnen, maar wie gaat die uitgeven? En als je de hoeveelheid laat groeien, wie gaat er dan met de aanwas van het aantal bitcoins aan de haal. Goud heeft bewezen nog de beste oplossing te zijn, maar als het ingevoerd wordt, wordt het toch na een tijdje ook weer los gelaten. De harde werkelijkheid wordt dan bloot gelegd. Liever leven we met de geldillusie.

 2. Vilseledd schreef op : 2

  Net als “de bom” in het liedje van Herman van Veen: de euro valt nooit.

  Mijn leven is totaal ontwricht.
  Door dit beroerde nieuwsbericht.
  De euro valt nooit.