Person_PaulRon_stopWeinigen stellen de vraag hoe het kan dat de Verenigde Staten met al hun satellieten en andere spionage middelen nog steeds niet beschikken over bewijs wie de MH17 heeft neergeschoten. Het was het meest interessante gebied voor de Amerikaanse satellieten deze zomer. En ondanks de vele miljarden die Amerika aan inlichtingen vergaring besteedt is het belangrijkste feit niet waargenomen?

Ron Paul weet het mooi te verwoorden:

Het is lastig om te geloven dat de Verenigde Staten, met al hun spionage satellieten beschikbaar om alles in de Oekraïne in de gaten te houden, geen definitief bewijs heeft van wie wat wanneer heeft gedaan.

Als bewijzen de beschuldigingen van de overheid weerspreken, dan wordt dit onder de noemer van staatsveiligheid natuurlijk nooit onthuld.

Het is triest dat we niet op onze overheid kunnen vertrouwen om ons gewoon de waarheid te vertellen en het bewijs te laten zien. Ik ben ervan overtuigd dat ze veel meer weten dan ze ons vertellen.

 

16 REACTIES

 1. En hier moeten wij zo’n matig acteur als Mark Rutte geloven. Aan de ene kant vertrouwen dit soort types ons niet, maar vragen aan de andere kant wel om het vertrouwen van anderen.

  Sowieso is zijn persoonlijke hebben en houwen een en al geheim. Wat zou hij te verbergen hebben? Een slechte scriptie op de Universiteit? Dubieuze vriendjes? Dat hij de billenmaat van Jort Kelder is? Zou U van Mark Rutte een tweedehands fiets kopen?

  Joseph Kétèll [4] reageerde op deze reactie.

 2. Je kunt altijd vertrouwen op de roverheid. Ze maken het moeilijk en tegen betaling makkelijker. Hun ‘systeem’ moet over de hele wereld verspreid.

 3. Toch vreemd die Ron Paul, iedere week komt hij met goede artikelen en uitspraken die aantonen dat de regering van America zware oorlogsmisdaden begaan en de boel op alle vlakken besodemieteren. En het enige wat Ron doet is erover Twitteren. Maar ik vraag mij steeds 1 ding af, waarom klaagt hij zijn regering niet aan voor al deze misdaden waarin ook nog eens meerdere genocides voorkomen?

 4. @Naam * [1]: Ik denk dat ook vriendje Mark de waarheid wordt onthouden. De hele europese overheid loopt kwijlend achter Obama aan, die op zijn beurt weer het slachtoffer is van het militair industriële complex. Wij worden bestuurd door het onbenul. En de haviken in de us creëren een situatie die uiterst hachelijk is voor ons bestaan. We weten allemaal wel wie er achter de aanslag zit alleen gaat alles in de doofpot net als de waarheid bij de aanslag op president Kennedy.

  hadjememaar [5] reageerde op deze reactie.

 5. Ik denk dat Rutte samen met zijn Australische ambtgenoot een kijkje heeft genoten van de krachten achter het wereld toneel. Nog fijne jaren Mark!

 6. Nou moe, vlucht MH370 verdween in het niets een compleet toestel kan in lucht oplossen, maar het schijnt tegenwoordig onmogelijk te zijn een scheet te laten zonder dat de overheid dit registreert.

 7. Vergeet niet dat de overheid incompetent is. Het is niet in staat een bakkerij te runnen, laat staan spionage satellieten te besturen.

  “Military intelligence is a contradition in terms” – Groucho Marx

  En als ze die dingen weten te besturen dan zijn ze waarschijnlijk hun eigen partners op het thuisfront aan het bespioneren of zijn ze warme stranden aan het afstruinen om naar mooie mensen te kijken.

 8. Ondanks diverse veiligheidsdiensten, voorschriften, etc,, en al eerdere vliegtuigen die op lagere hoogten waren neergeschoten blijf men gewoon boven dit gebied vliegen. Over deze gigablunder hoor je nauwelijks iets.

  ———

  Wapens die door Amerika en Europese landen zijn verkocht zijn
  natuurlijk altijd correct gebruikt door de koper en hierbij zijn natuurlijk nooit onschuldige mensen bij omgekomen.

 9. http://beforeitsnews.com/global-unrest/2014/08/hackers-learned-who-shot-down-boeing-in-ukraine-2460300.html?currentSplittedPage=0

  Hier het resultaat van een Russische hackergroep CyberBerkut did beweren dat ze de accounts hebben gehacked van hooggesplaatste Oekrainers die wisten wat er speelde, met naam en toenaam. De door meerdere landen gezochte crimineel Kolomoisky zou de spil zijn van het drama:

  http://beforeitsnews.com/global-unrest/2014/08/hackers-learned-who-shot-down-boeing-in-ukraine-2460300.html?currentSplittedPage=0

 10. Nota bene op een Maleisische website las ik dat de voorlopige onderzoeksresultaten van de zwarte doos pas begin september door de Nederlandse autoriteiten worden vrijgegeven. Ik snap best dat goed onderzoek lang duurt, maar ik kan me geen enkel bezwaar bedenken waarom data uit de zwarte doos niet direct vrijgegeven wordt.

  ergo [14] reageerde op deze reactie.

 11. The powers that be zullen nooit openbaren wie de schuldige was. Maar de VS kunnen in elk geval de Koude oorlog weer gaan beginnen. CIA opzetje…?

 12. @Marnix [12]:
  Vooropgesteld dat ik niets van vliegtuigen weet en al helemaal niet van (dit soort) zwarte dozen, zou het niet zo kunnen zijn dat de
  inhoud nog in overeenstemming met de (propaganda) “”werkelijkheid” moet worden gebracht ?

 13. We horen niets meer over de mh17 omdat alle westerse regeringen nu beseffen dat het Kiev is geweest die het rampvliegtuig heeft afgeschoten. Bewijzen:

  http://deepresource.wordpress.com/2014/08/11/reasons-why-it-was-kiev-who-shot-down-mh17/

  En aangezien Oekraine sinds feb 2014 een CIA-kolonie is, kunnen we dat inzicht niet gebruiken, dus in de doofpot ermee. Kun je weer eens zien hoezeer Nederland onder de plak zit bij de Amerikanen, net als de rest van Europa.

  Mensen als Ron Paul maak je niets meer wijs over neocon-kolonie USA.

Comments are closed.