EU_Dictatuur NEENNa het succes van het aan banden leggen van het vermogen van stofzuigers, die uiteindelijk in 2017 niet meer vermogen mogen hebben dan 900 Watt, richt de brussecratie haar aandacht op het ultieme statussymbool van de onderlaag van de samenleving. De supergrote TV.

Er wordt gedacht over wetgeving die de beeldbuisbreedte van TVs aan banden moet leggen. Zie de video voor details…..

https://www.youtube.com/watch?v=W14X4qJ86DY

25 REACTIES

 1. Ons huiskamerscherm is groot genoeg.*****
  Andere mensen hoeven dan ook geen groter scherm te hebben!!*****
  Ook is elektrisch scheren en tandenpoetsen niet nodig. Als dat verboten kan worden, wordt het milieu er heel wat beter op. Wacht maar af!. En we kunnen nog heel wat meer milieu verbeteringen verzinnen.

  Mark [4] reageerde op deze reactie.
  ergo [6] reageerde op deze reactie.
  rob [9] reageerde op deze reactie.
  Bertus [10] reageerde op deze reactie.
  Vilseledd [19] reageerde op deze reactie.
  Anno [24] reageerde op deze reactie.

 2. Electrische auto’s zijn ook best wel groot en gebruiken veel stroom… ook maar verbieden dan ?

 3. @Hub Jongen [1]:
  ik hoef gans geen muurbreed/hoog kamerscherm voor tv, sterker nog: ik heb al ruim 25 jaar geen tv, maar als iemand anders het wel wil, doe je best, ik heb daar geen last van.
  electrisch scheren is een ander probleem, in dier voege dat er in
  “overheidskringen” niet over mag worden gepraat dat sinds het succes van de philishave in dw jaren ’50 – ’60 het aantal gevallen van longkanker bij mannen significant is toegenomen,
  vergelijk de ingeademde/afgeschoren haartjes maar met het inademen van asbest.

  Johnny [7] reageerde op deze reactie.

 4. @ergo [6]: Ik heb dat ook ooit eens gelezen, maar je vindt er vrijwel niets over op het internet. Vreemd.
  Als losse asbestvezels worden ingeademd lopen zij vast in de kleine luchtwegen en longblaasjes. Daar worden de kleine vezels opgenomen door macrofagen (opruimcellen). Vezels die hiervoor te groot zijn, kunnen gaan migreren (wandelen) in de weefsels. Ook kunnen zij zich via de lymfebanen verspreiden en zo terechtkomen op plaatsen ver verwijderd van de kleine luchtwegen.
  Mogelijk geldt voor afgeschoren haren hetzelfde. Asbest blijft erg lang in het lichaam, het lost niet op zoals glasvezels dat wel doen door de zuurgraad. Haar is ook zeer moeilijk oplosbaar / afbreekbaar.

 5. @walther [5]: === Fuck het wederopgestane Nazi Reich === Walther, ik begrijp je frustratie, maar inhoudsloos schelden, zelfs naar instanties die dat helemaal verdienen, is iets waar we niet verder mee komen. Met andere woorden, op deze site hopen we op meer inhoudelijke reacties van reageerders.

  Dit gezegd hebbende, je avatar en link naar volkstribunaal is interessant. Ik zelf zie het procederen bij de staat tegen de staat als vrij zinloos maar het kan soms mooie resultaten opleveren. Ik behandel in een toekomstig artikel de zaak van de Fries Jan die weigert te blazen en verwijs dan naar jullie site, denk dat ik dat artikel op nieuwjaarsdag inplan. Aan de ene kant wijs ik op de tragiek van het klagen tegen de staat. Bij dezelfde staat Aan de andere kant eindig ik mijn artikel met de constatering dat Jan staat voor zijn principes en ik toch maar blaas, wie heeft er dan gelijk? Misschien ben ik dan wel de tragische figuur….

  Vilseledd [20] reageerde op deze reactie.

 6. Interessant. Principieel kan het heel simpel. Er worden grote schermen verkocht aangesloten op het internet. Je sluit aan, bericht gaat naar een centrale database waar je TV wordt gecheckt. Indien te groot bevonden wordt er gewoon een shut down signaal gestuurd. De enige optie die je dan hebt is deze inruilen, uiteraard met verlies. Er moet wel een financiele prikkel zijn om stout gedrag te belonen.

  “Mind your TV and other smart appliances, and bury them deep! They do you credit but could be made to serve the Emperor. —- Obi Wan Kenobi

 7. @Kobus Kortmann [12]: Dat maakt de dictators in de EU geen ruk uit. Het presidium bepaalt dat we allemaal aan de LED moeten, dus gebeurt dat. Of het nou werkelijk voordelen oplevert is van nul n generlei belang.
  Overigens kan je een dergelijke vergelijking alleen maken als je ook de levensduur, afschrijving, onderhoudskosten en dergelijke van beide typen lampen in je berekeningen meeneemt.

 8. Dat zooitje politiek poenschuivers in Brussel kan m’n rug op en m’n buik af als ze schone voeten hebben!

 9. Ik krijg bijna zin om expres stroom en gas te verspillen. Dan zijn niet alle fossiele grondstoffen in 2030, maar in 2029 op. Al gaan weterug naar 10% van het huidige verbruik, dan is het nog een feit, dat we alles, wat in miljoenen jaren hebben opgebouwd in een paar eeuwen erdoor gejast hebben. Overigens vind ik, dat ‘Den Haag’ dat recht ook niet heeft.

 10. Alle electriciteitscentrales afschaffen, dan gaat meteen in Brussel ook het licht uit.

 11. @Pendragon [2]: @Pendragon [2]:

  “Hoe komen we in vredesnaam af van die complete gekte in Brussel?”…

  In ieder geval niet op de z.g. democratische manier: door stemmen. Daarvoor zijn de meeste burgers te dom als je naar het stemgedrag van de laatste decennia kijkt.

  De enigste effectieve manier is een mars op Brussel (en Den Haag) met rieken, stokken en vaten olie. Net zoals in de oude oertijd toen een of andere Spanjaard 10% belasting er door wilde drukken…

  Helaas zijn de burgers daar te laf voor geworden c.q. mentaal murw gebeukt. De mietjesmaatschappij à la Marcel Roele ten top zogezegd.

 12. @Hub Jongen [1]:

  wij hebben nog steeds de klassieke TV, dus ook geen flatscreen, dezelde TV als sinds eind 2004, doet het nog uitstekend.
  Waarom iedereen ineens mega schermen moet hebben?
  Nou ja , men moet het zelf weten vind ik

 13. Het gaat er volgens mij niet om of we wel of niet een sterke stofzuiger hebben of elektrisch scheren, het gaat erom dat er met hedendaagse technologie makkelijk een wereldwijd netwerk van hernieuwbare energie kan worden aangelegd, maar dat dat word tegengehouden door de superrijken ter aarde omdat ze daar minder aan verdienen.

Comments are closed.