Er wordt al jaren geklaagd over de kloof tussen de overheid en de bevolking maar die kloof is er helemaal niet omdat de bevolking niet de achterban is van de overheid.

Nederland is het privé-eigendom van zo’n 30.000 figuren met het platina partijboekje van de klassieke regimepartijen VVD, PvdA, CDA, D66, GL en CU terwijl de SGP op de reservebank zit en als puntje bij paaltje komt zal de SP ook bij het regime aanschuiven omdat die ook in het staatsbaantjescircuit zitten. Zo is er voor Dr. Agnes Kant een compleet nieuwe overheidsinstantie verzonnen waar zij directeur van werd nadat zij de politiek had verlaten

Deze platinaleden zitten in allerlei uiterst lucratieve fantasiebaantjes bij de echte-, semi- en crypto-overheden. Zij vormen de enige echte achterban van het regime dat als enige taak het handhaven van genoemde figuren in die lucratieve baantjes heeft.

De regimepartijen willen allemaal hetzelfde: meer overheid, nog meer belastingen en nog heel veel meer EU, Noord-Korea dus, zodat ze gemakkelijk en heel natuurlijk kunnen samenspannen om aan de macht te blijven. Zij passen in wisselende samenstellingen de bad cop (regering)  good cop (oppositie) komedie toe waardoor het niet uitmaakt welke “partij” regeert en welke in de oppositie zit. De overheidsbemoeienis wordt toch altijd groter, de belastingen gaan altijd omhoog en worden we steeds verder aan de EU overgeleverd.

Intussen blijven de kiezers massaal op de regimepartijen stemmen in de vaste overtuiging dat er veel verschil zit tussen deze liberalen, sociaal liberalen, christen democraten, sociaal democraten, christen socialisten, groenen en wat voor fantasielabels deze oversneden socialistische “partijen” op zichzelf hebben geplakt.

Als Rutte of een andere machthebber een toespraak houdt in de Kamer of de media dan richt hij zich niet tot het volk maar tot de platina-leden die precies dezelfde denkbeelden er op na houden zodat er altijd 100% eensgezindheid heerst tussen regering en achterban. Er is dus geen kloof tussen regering en achterban.

Het volk doet er verder niet toe, zoals gezegd, dat stemt toch wel massaal op de regimepartijen. Het regime kan deze mensen niet eens waarnemen want die bestaan in een andere dimensie.

Het enige wat de overheid van het volk bemerkt is hun portemonnees die wonderlijk genoeg in beide dimensies voorkomen. Zij zien overal portemonnees zwevend voorbijgaan, rijp om te plukken en grijpen er af e toe een paar en legen die terwijl die portemonnees zich na een tijdje steeds weer op miraculeuze wijze vullen met geld.

11 REACTIES

 1. Mooi gesproken ! Het volk is achtereenvolgens melkvee (belastingen), stemvee en slachtvee (bij oorlog). Verder moet het volk zich nergens mee bemoeien en braaf meespelen met het 2e Kamer toneelstukje.

 2. “Het maakt niet uit op wie u stemt, U stemt toch op ons”

  J. Stalin.

 3. Mooi geschreven. De roverheid is er al lang niet meer voor de bevolking. Zij is het kwaad dat met wortel en tak uitgeroeid moet worden. Democratie is een volkomen leeg begrip geworden. 1 simpel voorbeeld: NL bevolking wilde de EU grondwet niet. En kreeg vervolgens het “verraad van Lissabon”. En zo zijn er talloze voorbeelden aan te halen.

  Het ergste van alles is dat het inderdaad geen zak uitmaakt welke regering er zit en wie er in de oppositie zit. Beroepspolitici zullen altijd voor hun eigen baantje knokken.

  • ‘Het ergste van alles is dat het inderdaad geen zak uitmaakt welke regering er zit en wie er in de oppositie zit. Beroepspolitici zullen altijd voor hun eigen baantje knokken.”

   Uitvoerders van de belangen van de multinationals.
   Degenen die deze wereld werkelijk in handen hebben, en naar de kloten helpen.
   Ook wel corruptie genoemd.

   Vrede,
   Zé.

 4. De partijen en politici zijn niet meer dan de uitvoerders van plannen die ze krijgen opgelegd en die ze ten koste van alles moeten uitvoeren, de werkelijke macht ligt bij de opdrachtgevers ver achter de schermen. Kijk wie de opdrachtgevers en de werkelijke machtigen zijn, daar ligt de bron van alle kwaad. Deze machtigen worden herhaaldelijk bij naam genoemd, maar helaas wil en mag het kwartje der waarheid niet vallen en ook daarom kan het kwaad verder zijn destructieve werk verrichten tot het bittere eind! Ik zou zeggen “droomt allen lekker verder”, door te vissen aan de oppervlakte.

  Zé [7] reageerde op deze reactie.

  • @Rattebiealoon [6]:

   Bien sûr, daarom tref je steevast incompetent volk aan in die kringen die voor wat geld en macht zelfs hun eigen moeder verkopen.
   De wereld is in handen gevallen van de multinationals, waarin dat zogenaamde konklijke huis van NL. een zeer dominante rol speelt.
   Vandaar dat iemand als Pim Fortuyn meteen de blauwe boon kreeg toen eenmaal bekend werd dat hij een gevaar ging vormen voor de criminele organisatie die zich Oranje noemt.
   Vandaar dat politiek volk chantabel is, wat tevens verklaart waarom ze tegen het volk opereren.
   We zijn terug in de jaren ’30.
   Waren toen de Joden de bad guys, nu is het de beurt aan de moslims.
   De werkelijke terroristen zijn de handlangers waar het volk op gestemd heeft, ook wel politici genoemd, de uitvoerders van de politiestaat.
   Ongeloofelijk dat een stel empatieloze psychopaten 17 miljoen mensen op de knieën heeft weten te krijgen.
   Een hele samenleving de nek heeft weten om te draaien en dat het enige tegengeluid comateus geklaag oplevert.
   Blij dat ik weg ben uit die open psychiatrische inrichting.

   Vrede

   Rattebiealoon [10] reageerde op deze reactie.

 5. Stem zo radicaal mogelijk. Het beste is dan om bijv. op de PVV te stemmen, want daar wil toch niemand mee regeren en zo leg je de politiek voor een paar jaar plat, zoals in België, die in die tijd de hoogste economische groei had van de gehele EU.

  Zé [9] reageerde op deze reactie.

  • @Albert S. [8]:

   PVV is controlled opposition.
   Stemmen op een corrupt systeem heeft geen enkele zin.
   Als dat nog niet duidelijk is nu weet ik het ook niet meer.

 6. @Zé [7]:

  Helemaal met je eens Zé. Ook vrede voor jou, vrede voor ons allen, ook voor die hen die niet willen en ook voor diegene die nog een beetje met het blote hoofd in het zand zitten en zich zonder enig verzet van achteren laten nemen door de echt machtigen, maar die ondertussen nog wat braaf en zoetsappig aan de oppervlakte zitten te vissen en vergeten of niet willen zien dat de grote jongens, de echte macht diep zitten. Hun namen zijn bekend en op vele sites, behalve deze, worden de honden bij naam genoemd en zijn ze reeds vele malen bekender dan men hier wil horen.

  BSN [11] reageerde op deze reactie.

 7. @Rattebiealoon [10]:

  Inderdaad, zeer juist.

  Al wat men hier weet/wil neerpennen is het zoveelste boehoehoe-verhaal over een overheidsfalen of de zoveelste ‘immorele’ belasting(verhoging). Gewoon pathetic.

  Ja, dat weten we nu onderhand wel, ‘vrijspreker’.

  Zodra hier iets geplaatst wordt wat to the point is – wat de diepere oorzaak achter dit alles is – dan wordt er meestal niet meer gereageerd, of erger, het geplaatste wordt gewoon weggejorist, zoals mij gisteren nog overkwam.

  Ik heb al eerder geconstateerd – d.w.z. een andere conclusie is niet voor de hand liggend – dat de ‘vrijspreker’ gewoon uit dezelfde hoek komt als bolshevisme. Libertarisme, althans zoals dat hier bepleit wordt, is net zoals bolshevisme tevens een manier om het traditionalisme te bestrijden. Beiden zijn twee verschillende verpakkingen maar het einddoel is hetzelfde. Slinks bolshevisme dus.

  We hebben één reële kans gehad in de 20ste eeuw hier mee af te rekenen, maar onze bought-and-paid-for ‘leiders’ kozen voor onze vijand en hebben ons lot hiermee bepaald. En dit verkondigen is net zoals van staatswege ook op de ‘vrijspreker’ een ongewenste wereldbeschouwing. Vandaar dat men hier niet verder komt dan wat oppervlakkig geneuzel over ‘vrijheid’ en NAP e.d.

Comments are closed.