avatar MMAP 110x110Zou het er dan tóch van komen? Een bankrun in Griekenland? Volgens de Telegraaf is er toch al een beginnetje.

Wat zal dat met de euro doen?

 

En met dit nieuws vroeg een collega zich af, hoe je jezelf dan toch moet beschermen tegen (hyper)inflatie. Hieruit blijkt maar weer, dat mensen zich slaafs aan spaarcentjes, aandelen en andere financiële beleggingen/investeringen meedoen, zoals het de makke schaapjes is verteld. “Out of the box” denken is men verleerd? Fysieke activa om te investeren is niet meer van deze tijd?

Zomaar een gratis tip: goud en zilver zijn nog steeds in de reclame voor goede prijzen. Of wacht u liever, tot de prijzen van edelmetaal weer top niveaus gaat bereiken, door het ineen vallen van de financiële markten? Slaap rustig verder, de roverheid waakt wel over u. Misschien…

3 REACTIES

  1. Wat heeft de EU te winnen bij een failliet Griekenland? Helemaal niets. Mijn beste gok is dat de EU er alles aan zal doen om de Grieken binnenboord te houden, al is het alleen maar om de bevolking de illusie te geven dat de geleende sommen geld echt wel terug komen. Hmm Yeah right. De Griek in de straat veegt inmiddels zijn billen af met euro’s en spuugt de EU uit. In de MSM echter zie je slechts schaarse berichtgeving waarin “burgers” aangeven graag in de EU te blijven. We worden daarin zo erg misleid dat het een schandalig is.

    Geef de Grieken een eerlijke kans en laat ze weer vrolijk hun Drachme invoeren, laat de bevolking weer terug keren tot haar beschaving.

    De verstikkende greep van de technocraten in Brussel brengt geen enkele Griek iets goeds.

  2. Onophoudelijk geld pompen in een failliete boedel, in een goed geoliede onderneming zou zoiets nooit gebeuren en zou men allang de boel hebben afgestoten. Emotie, geld roven, weg sluizen van geld en het zwelgen en wentelen als varkens in de modder binnen de socialistische dogma waarin het heel normaal wordt gevonden dat geld van de ander moet worden aangewend om het land te redden maken dit alles tot een drama, vooral tot een drama voor iedere burger. Het is een gotspe dat dit land en de hele EU tot het bittere eind doorgaan bij het uitstellen van het eind!

Comments are closed.