16 REACTIES

 1. “we cannot make a revolution with free press”….total controlled press geeft uitleg hoe het precies zit? En alle symboliek past toch aardig bij het satanisme en de doodverheerlijking van het Amerikaanse (oorlogs)systeem.

  Goed betracht zou het huidige westerse corporatisme en communisme van toen het nu aardig met elkaar hebben kunnen vinden.

 2. Continue cirkel van propaganda en contra-propaganda. Net zoals iedere aktie een reactie oproept (Batista versus Castro bijvoorbeeld). Neutrale pers bestaat niet omdat het altijd op basis van de ideologie iets probeert te “verkopen”. Opinie daarentegen probeert zaken vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Het is aan de lezer of kijker te beoordelen of het pers of opinie is. Er is maar 1 zekerheid en dat is dat alles onzeker is, tenzij je het zelf meemaakt.

  Henkie Hengelooo [5] reageerde op deze reactie.

  • @Henkie Hengelooo [5]: Als je zoals Batista van Cuba een groot gokcentrum en bordeel maakt en de lokale bevolking tot dwangarbeid en slavernij veroordeelt, kun je een reactie verwachten van opstand. Dat noem ik 1 cirkel. Waar twee ideologieen tefenover elkaar staan zullen beide kanten hun casus willen “verkopen”. Deze propaganda gaat over en weer. Dat noem ik cirkel nummer 2. Je zou het ook om de waarheid heen draaien kunnen noemen.

   Henkie Hengelooo [7] reageerde op deze reactie.

 3. @Dick [8]:

  “..geen van beiden lieverdjes waren.”

  Je doelt op Guevara en Batista ?

  Misschien moest je hier maar eens kennis van nemen:
  https://www.lewrockwell.com/2007/07/humberto-fontova/dr-lenin-i-presume/
  https://www.lewrockwell.com/2005/07/thomas-woods/the-real-castro/

  Zoek op “Batista”; nadien, onder Castro en z’n vrindjes, is het alleen maar bergaf gegaan.

  Impliceren dat die laffe smeerlap van ’n Guevara op hetzelfde “geen lieverdje”-niveau als Batista opereerde slaat als een tang op een varken.

  Dick [10] reageerde op deze reactie.

 4. FOX is inderdaad een zender die verboden zou moeten worden. Zo dom was Che dus niet 😉

  Bij een revolutie vallen nou eenmaal doden (het oude moet weg en doet dat niet zonder verzet), dat is een natuurwet.. get over it en wen er maar vast aan want het gaat hier ook gebeuren.

 5. Je kunt wel een revolutie maken met vrije pers, maar dan wordt er opportunistisch mee gelift op persvrijheid om bijv communistische onzin te kunnen spuien en zogauw je sterk genoeg bent schuif je alles wat rechten heeft gewoon terzijde, zo gaat dat.

Comments are closed.