Hoe serieus moeten we die nemen?The END is nearimages

Negeren?
Op voorbeelden komen we de komende dagen nog terug. Maar als u al ideeën heeft, laat ze ook weten.

Negeren en je niet bang laten maken is misschien het rustigste. Zeker op de korte termijn. Maar dat zou in geval van een echte crash wel nadelig kunnen zijn.

Voorbereid op het ergste? Dat zou overbodig kunnen zijn.
Het lijkt wel verstandig om voorbereid te zijn.
Maar wat kun je dan daarvoor doen?

 

12 REACTIES

 1. Alleen al het feit dat het economische systeem nu zo lang als mogelijk met bijeengeharkt belastinggeld draaiende moet worden gehouden legt de volslagen paniek en van onze criminele bestuurders bloot. Die financial/economic collaps die komt er met mathematische zekerheid, het is een kwestie van tijd.

  Niemand kan echter zeggen wanneer het moment daar is. Dat moment wordt door de banken bepaald, net als in 1929. De banken krijgen dan de Zwarte Piet toegespeeld van het debâcle en onze politici hebben dan op tijd hun nek uit de strop gehaald.

  Men vergisse zich niet: de vorige crisis duurde 24 jaar, over de komende zal over een eeuw nog gesproken worden.

  Wie daar nog aan mocht twijfelen die kan altijd zijn licht opsteken bij de beste Duitse economen, vanouds de beste ter wereld:

  Prof. Dr. Albrecht Schachtschneider, Prof. Dr. Wilhelm Hankel…de lijst is inmiddels uitputtend.

  Hieronder nog even de enige echte kieswijzer:

  Wie stemt geeft macht aan criminele bankiers.

  Wie niet stemt die geeft geen macht aan criminele bankiers.

  FredvdSanden [4] reageerde op deze reactie.

 2. Helemaal eens maar wat kunnen we doen om de klap zachter te laten aankomen? Zeker voor onszelf.(Ikzelf en mijn vrienden!)

 3. Hub,
  Niks.
  Helaas.
  Het papier zal met een noodvaart terugkomen en op al je bezittingen zal beslag gelegd worden.
  Tenzij je je leven wil geven voor wat spullen, zou ik gewoon niets doen.

 4. @Johan Bosman [1]: “met bijeen geharkt belastinggeld..”
  Die tijd zijn we al even voorbij, er moet zelfs “nieuw” geld geprint worden, omdat er niet genoeg belastinggeld meer is om de boel draaiend te houden…2 voor 12…

 5. Inhoudelijk vermoedelijk juist, maar tegenwoordig struikelen ze over mekaar heen met dat soort berichten.
  Daarom filter ik ze als volgt: een titel met “near” sla ik over. Alleen die met “nigh” klik ik aan 🙂

 6. Begrijp al helemaal niet waarom de beurzen zo enthousiast reageren, maar het geld, ook het geld uit het niets gehaald wat waarschijnlijk (niets is tegenwoordig nog zeker) nodig is om de schulden weg te inflateren, zal wel ergens naar toe moeten of willen, vandaar dus?

  Maar bij het bekijken van volgende indexen wordt het toch duidelijk dat er helemaal geen reden is tot feest vieren en de beurzen stijgen op basis van niets anders dan geld wat ergens naar toe moet of wil…. Na de hausse de stekker voor de zoveelste maal eruit en dan weg poen? Banken zijn bezig rente op basis van leugens te drukken en daarmee snijdt het mes voor de bankgangsters weer eens aan twee kanten.

  http://www.bloomberg.com/quote/BDIY:IND/chart

  http://www.harperpetersen.com/harpex/harpexRH.do?timePeriod=Total&&dataType=Harpex&floatLeft=None&floatRight=None

 7. Het land is verloren, maar je hebt wel zeker invloed op het behoud van je eigen lijf en goed. Kijk op het forum en de wiki van http://www.preppers.nl om te zien wat je kunt doen.
  – Verkoop je aandelen, los je schulden af, haal cash in huis
  – Koop edelmetaal, grond, droogwaar (pasta, rijst ed) en een waterfilter
  – Investeer in een hecht netwerk van vrienden en buren
  – Zorg voor een fit lichaam
  – Stem LP om het libertarisch gedachtengoed onder de aandacht te brengen

 8. Ik ben werkzaam in de werktuigbouw en moet dus noodgedwongen over geld beschikken omdat je altijd op een werktuigmachine werk kunt aannemen en ik mij daarvoor niet in de schulden wil steken bij een bank. Als je een CNC bewerkingscentrum nodig hebt en daarvoor met de bank zaken hebt gedaan dan wil de bank elke maand geld hebben voor die machine. Ook als daar twee jaar later niemand meer achter staat. En geloof me: dan is je bedrijf heel snel op de flacon. Ik heb daarom -evenals enkele andere bevriende ondernemers- mijn bescheiden bedrijfskapitaal al jaren geleden “buiten de Eurozône geplaatst”.

  Het gevolg: de overheid heeft nu geen greep meer op mijn uit arbeid verkregen welvaart. Eén van die bevriende ondernemers kwam een paar weken geleden in mijn werkplaats. Lachend, en met gebak. “Bedankt voor de goede tip Johan.” Ik had hem namelijk overgehaald hetzelfde te doen en in de afgelopen maanden was de Euro al duizenden Euro’s onder zijn aanbesteding uitgezakt!

  Dit is dus wel een echt wapen in de strijd tegen de elite die onze welvaart steelt in het kader van de grote omverdeling van ijverig en niet rijk naar lui en rijk.

  Kortom: géén geld op de bank en niet stemmen. Als iedereen dit doet dan is het snel over en uit met wat nu al bekend staat als “de roof van de eeuw”.

  Echte rijkdom is het menselijk vermogen kennis aan elkaar door te kunnen geven!

 9. Langs politieke weg is gegarandeert niets meer mogelijk. Vakbondsleiders praten alleen nog met de minister van economische zaken, politie en justitie zijn tegen het volk in stelling gebracht en hoe we ook stemmen: steeds opnieuw wordt er een kabinet samengesteld dat bestaat uit landverraders die heimelijk een dictatoriale bezettingsmacht van criminele bankiers vormen.

  Niet de politieke partijen regeren dit land maar criminele bankiers. Al meer dan 150 jaar. Dat weet zelfs Emiel Roemer. En dat gaat er bij de mensen maar niet in. Men blijft zorgvuldig gehypnotiseerd stemmen. Maar wie stemt die geeft alleen maar macht aan criminele bankiers, wie niet stemt geeft géén macht aan criminele bankiers. Moeilijker is stemmen niet. Politiek is grote onzin. Er bestaat niet eens zoiets als een communist, een kapitalist, een socialist of noem maar op. Het is allemaal fake.

  Nederland kan oneindig veel beter bestuurd worden door goede vakmensen uit de wereld van de economie en de filosofie. Vakmensen die we kunnen aanstellen en waar we -bij ingebreke blijven- ook weer gewoon vanaf kunnen.

  IIS [10] reageerde op deze reactie.

 10. @johan bosman [9]:

  Deze vakmensen krijgen geen voet aan de grond, deze mensen hebben namelijk een gebrek, ze kunnen niet over lijken gaan en zullen oprecht willen regeren en dat is in de huidige criminele dictatuur niet mogelijk. Het goede kan het kwade niet verslaan, omdat het kwade zoveel meer kan dan het goede. Hoe goed mensen het ook mogen menen, maar zolang psychopaten en criminelen het voor het zeggen hebben en hele legers van niet nadenkende en volgzame ambtenaren en burgers kan mobiliseren die zich tegen het gezonde en weldenkende verstand keren zal het onmogelijk zijn de huidige criminele dictatuur te veranderen.

  Wat je ook bedenkt de huidige macht die zonder problemen mensen ombrengt ten behoeve van eigen vooruitgang en winst zal altijd winnen. Daarom kan zeker op dit moment het goede niet zegevieren, want het goede zal zich niet kunnen bedienen van ongeoorloofde criminele moordpraktijken. En wie de macht in de weg staat en denkt iets te kunnen veranderen heeft het mis. Neem het voorval met Pim Fortuyn, de man meende het goed en was oprecht en won de sympathie van het volk en zou minister president zijn geworden en NL uit de EU hebben gehaald en zou zoveel meer hebben willen doen voor NL als hij niet was omgebracht door de gevestigde criminele macht. Je ziet het op alle fronten en merkt het doordat veel maatregelen die worden genomen tegen het rationele en weldenkende verstand ingaan en zijn vele acties van de overheid in de regen vaak totaal onverklaarbaar. Ze zijn wel te verklaren als je begrijpt hoe corrupt en smerig de macht is en mocht er al een oprecht persoon per toeval zover komen dat hij of zij iets zou kunnen uitrichten dan zal deze snel op een zijspoor worden gezet of een ongelukje a la Maarten van Traa krijgen.

 11. Er komt een grote crash aan maar het is eigenlijk niet te voorspellen wanneer dat gaat gebeuren. Natuurlijk moet de euro in elkaar storten als men zoveel geld injecteert in de markt. Dit speelt hyperinflatie in de kaart. Het moment zal zeker komen dat dit inslaat.

Comments are closed.