“De enige manier waarop de VS enige invloed kan uitoefenen in de regio en het tij te keren is door te beginnen met het doden van Russen. Er moeten zoveel Russen doodgemaakt worden dat zelfs de Russische media van Poetin niet kunnen verbergen dat er lichamen van Russen in lijkzakken terugkeren naar hun moederland.” Dat zei de inmiddels gepensioneerde Amerikaanse generaal Robert Scales onlangs op de Amerikaanse televisie.

 Wel, de man heeft gelijk. Als “wij”  nu maar snem alle Russen dood maken, dan hebben “wij”  daar geen last meer van en kunnen “wij” alles doen wat “wij”  zo graag willen.

En “wij” hebben genoeg atoombommen om al die Russen dood te maken.
Het enige is dat “wij”  moeten zorgen dat we die bommen zo snel en zo massaal moeten afgooien, dat “zij”  niet de kans krijgen er een terug te gooien.

En daarna hebben “wij” een ideale democratische wereld.!!

Lieve mensen, vergeet het maar! Zolang de filosofie van het NAP niet veel meer echt wordt geaccepteerd, blijven we moeilijkheden houden.

Vergeet het stemmen op politieke partijen, maar werk ondertussen aan het verbreiden van het NAP>

 

14 REACTIES

 1. ZOVER IS DE WERELDMENTALITEIT GEZONKEN.
  Al heeft de generaal in DEZE wereldsituatie gelijk. Hij zegt waartoe hij is opgeleid.

  De wereld moet haar basisfilosofie gaan begrijpen!

  Alleen door te stemmen werkt u de verkeerde kant op!
  DUS
  Stem niet of stem deze keer LP

  Johnny [5] reageerde op deze reactie.

 2. @Raymond [2]:

  Oh …ja..op 10:34 zegt de presentator : It are these tree strategy’s…en let op de non-verbale communicatie.

  It says it all.

 3. Onze kabinetsleden hebben idealen. Zoals het bestrijden van “gevaarlijke terroristen” in Mali. Of all countries. Hoewel de nederlandse overheid tegenwoordig de grootste bedreiging is voor de nederlandse samenleving. Maar onze kabinetsleden willen zelf liever niet sterven voor hun overtuiging. Daar hebben ze een veel te fijne smaak voor. Dus is vandaag een kostbare nederlandse helicopter tijdens het oefenen neergestort in Mali waarbij twee bijzonder domme piloten om het leven zijn gekomen.

  Een paar jaar geleden kwam één van mijn jongere zweefvlieg-collega’s bijna jankend bij me. Afgekeurd voor de luchtmacht want gedeeltelijk kleurenblind: een drama!

  Ik vang hem een beetje op, leg hem uit dat hij voorlopig niet hoeft te sterven voor de waan van psychopate politici en houd hem voor dat er toch maar één manier van vliegen de ultieme is en blijft: zweefvliegen. Geen branstof behalve zonne-energie (thermiek), geen motor, geen wapens en een werkelijk prachtige aerodynamica waarop geen vreemde krachten inwerken.

  Misschien denkt hij nu, net als ik, nog even terug aan ons gesprek.

  De STEMWIJZER:

  Wie stemt (maakt niet uit waarop) geeft macht aan criminele bankiers.

  Wie niet stemt geeft geen macht aan criminele bankiers.

 4. @Hub Jongen [1]:
  “Hij zegt waartoe hij is opgeleid”

  Het geconditioneerde hondje blaft netjes op commando, dat is wat er gebeurt. Zolang mensen denken dat zo’n robot belangrijk is, zullen ze de neiging vertonen zich achter zo’n figuur op te stellen, voelt wel zo veilig (en is het niet). Hopelijk hebben kijkers meer verstand dan dat gezicht in een grote vette bal.

 5. Door zo’n generaal podium te verschaffen op tv bewijst hoe zeer het brein van de mensen is vergiftigd. Geen wonder als je het grote aantal mensen dat dagelijks bij Walgreens en CVS in de rij staat voor hun gigantische portie (prescription) drugs. En daarbij komt de consumptie van drugs, junk food, GMO voer, pesticiden, fluoride in drinkwater (bewust gedoseerd want daar wordt het volk lijdzaam van!) en de leugenpropaganda door de mainstream media (in handen de corporaties). Moeten wij ons dan nog verbazen? Het is een uiterst zorgelijke ontwikkeling.

  Hub Jongen [9] reageerde op deze reactie.

 6. @Joseph Kétèll [8]:
  “. . . Het is een uiterst zorgelijke ontwikkeling.. . . ”

  Inderdaad, maar wat me mateloos irriteert is dat ik en gelijkgezinde NAP-ers niet zoveel verstand hebben dat we een oplossing ten goede kunnen opzetten.

  Blijven zoeken en denken!! En voorlopig stug doorgaan met educatie!! Leer zoveel mogelijk anderen dat :
  NAP is goed voor jou! Een geweldloze wereld!!

 7. Dr. Strangelove in levende lijve

  https://www.youtube.com/watch?v=qZFlQ81coPc

  De neocon-fascisten en het militair-industrieel complex popelen om de 3e wereldoorlog te beginnen, geholpen door psychopaten als Hitlery Clinton, John McCain cs.

  De grootste vijanden van de wereld zijn bovengenoemde monsters.

 8. Lekkere vent die generaal. Wat ook opvalt is dat er aan de ene kant geklaagd wordt dat er geen vrije pers is in Rusland en aan de andere kant dat die pers dan bij voldoende Russische doden door Amerikaanse soldaten hun president tor de orde gaan roepen.
  Terwijl net als na 11 september elke president alleen maar populairder wordt na een aanval.

 9. Robert geeft een goed beeld wat een massamoordenaar is. Psychopaat in het kwadraat.

 10. Een atoomoorlog om Oekraïne, logisch.

  Als een land haar grondstoffen niet langer uitsluitend in dollars wil afrekenen wordt het aangevallen. Dat gebeurde met Irak, Libië en Syrië. Nu is Rusland aan de beurt.

  Deze generaal schaamt zich blijkbaar niet voor Hiroshima en Nagasaki. Hij leeft in de illusie dat hij veilig zit in de VS.

Comments are closed.