13 REACTIES

 1. @Philosoof G&R Eigenwijs [2]: Aha. Dus het afgeven van je eigendom is noodzakelijk, het dient de onkosten van de dief??

  Bovendien, al zou het noodzakelijk zijn, dan rechtvaardigt dit nog altijd geen dwang.

 2. Het blijft een klassieker deze: de zure professor versus de lachende buddha.

  @WijRos [7]:
  Het ongetwijfeld dikke salaris van deze hoogleraar wordt betaald uit deze diefstal. Dus “wiens brood men eet …”

 3. Als ik zie wat de afgelopen jaren de oud-voorzitter is overkomen, kun je ook stellen, dat het systeem terug heeft geslagen. De oud hoogleraar – hoe ongelijk die man ook heeft – heeft waarschijnlijk met heel wat mensen gepraat in het systeem en een zeer uitgebreide uitleg gegeven wat hem, de arme man, is overkomen. En zijn woorden zijn blijven hangen in de hoofden van de mensen in de belangrijkste lagen van het systeem. Het enige wat de systeemmensen hoeven te doen is te wachten. Ten slotte er zijn zoveel wetten en interpretatie mogelijkheden dat de oud voorzitter vroeg of laat in de problemen komt. En dan….pats!!!
  Let op wat je doet, en ga vooral niet tegen de wind in pissen. Dat kan nog altijd, maar niet nu.

 4. Als het dan toch over de staatsvreugde van belastingen gaat, over hoogopgeleide professoren en hoogleraren, gooi er dan ook eens wat vluchtelingen tegen aan. Want pas dan krijgen we een meer dan ‘alleraardigst troebel soepje’. Voor wie het nog niet wist:

  Duitse professor: ‘Kinderloze ouders moeten extra belasting betalen voor migranten’
  http://www.nachthemel.nl/index.php/27-eussr/351-duitse-professor-kinderloze-ouders-moeten-extra-belasting-betalen-voor-migranten

  Ie een nieuwe belastingtrend geboren?

 5. Fiscus word allesbehalve adequaat gecontroleerd op haar dagelijkse (ruling) praktijken daardoor word het gelijkheidsbeginsel geschonden , evenals haar handelen in strijd is met de redelijkheid en billijkheid !
  Zonder enige verantwoording af te leggen harkt de fiscus het ene na het andere allochtone megabedrijf binnen zonder dat de opbrengsten ten goede komen aan de autochtone belastingplichtigen..!!
  Gezien deze steeds vaker voorkomende bedrijfsmatige activiteiten van onze belastingdienst in het kader van openheid van bestuur en transparantie moet de fiscus afzien van haar eeuwige beroep op haar geheimhoudplicht en moet de fiscus gewoon haar jaarrekening publiceren en inzage geven in al haar vage en geheime deals !!
  En opbrengsten uit andere bronnen dan haar bestaansreden moeten de belastingdruk voor haar doelgroep verminderen !
  Zelfs de fiscus is niet te vertrouwen op haar blauwe ogen en dito envelop bovendien is gebrek aan controle en/of toetsing door een onafhankelijke instantie een aantasting van onze rechtsstaat en in strijd met de grondwet !

 6. Ik heb gezocht naar meer informatie over het Haags Jusristen College, Het lijkt erop dat ze failliet zijn verklaard door de belastingdienst Ook

  de website http://www.hjc.nl doet het niet, of heeft iemand hier info hoe ik hun kan contacteren?

Comments are closed.