we are changeBilderberg, is het een onschuldig theekransje of is er meer aan de hand. We weten het niet. En dat is ergens best wel frustrerend. Wat krijg je als je politici die je niet vertrouwt, mengt met captains of industry, die hun eigen belangen hebben. En nog wat monarchen, media tycoons en wetenschappers aan deze mix toevoegt? Is de uitkomst een zegen voor de vrijheid? Of is het een bedreiging?

De media zwijgen grotendeels. Harry van Bommel heeft, wat je verder ook van zijn partij mag denken, in ieder geval wel de nodige vragen gesteld. Hieronder een kort interview.

met dank aan we are change Rotterdam

NB: wenst u we are change te steunen om reportages te maken van de Bilderberg 2015 en G7? Kom dan op het fundraising evenement op 26 mei.

7 REACTIES

 1. Bilderberg, is het een onschuldig theekransje of is er meer aan de hand. We weten het niet

  de rijkste mensen van de wereld komen samen (rockefellers etc die population control willen) en niemand mag weten wat er gezegt wordt. nee is vast niets aan de hand.

 2. Het lijkt veel op een bende die criminele plannen aan het maken is. Wat ik toch steeds merkwaardig blijf vinden is dat belastingbetalers via overheden voor de beveiliging van dit zootje moeten zorgen. De Bilderberg-samenzweerders hebben geld genoeg om hun beveiliging zelf te betalen. En zou Beatrix d’r vliegticket zelf betalen?

  Naam * [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Naam * [2]:
  Het lijkt er op dat de federale overheid van de USA de subsidies heeft ingetrokken, want de laatste jaren is Bilderberg alleen nog maar in Europa. Of is men bang geworden voor Alex Jones?

 4. heb zijn beste tijd gehad…wie komme er nog? rokkiefelder? rollator bea?..pulk mijn kontje rutte?

  komme er nog een of ander isis asshole?……

  boeie

 5. Er wordt zoveel over de Bilderberg gepraat omdat dit het enige clubje is waar de overheid en de politiek nog niet volledig greep op hebben. De media en met name linkse nietsnutten als van Bommel worden voor het karretje gespannen om deze club ook nog gecontroleerd te maken door ons overheidsapparaat.

  R. Hartman [6] reageerde op deze reactie.

 6. @WijRos [5]: Ik vrees dat u de zaken omdraait. Bilderberg, Trilateral Commission en Council on Foreign Relations hebben overheden en de politiek in hun greep.

  Lees dit bijvoorbeeld eens, en zie welke functies Trilaterals/Bilderbergers bekleden.

  En dit interview is ook stof tot overdenken.

 7. Wat ernstig te denken geeft is dat ook Rand Paul (itt zijn vader) fel voorstander is van de fascistische TPP en TTIP. Neo-Republitarian?

Comments are closed.